כרטיסי vip להופעה?

SaffRaal

New member
כרטיסי vip להופעה?

האתר של הדרן (הסוכונות שמוכרת את הרטיסים), כתוב שישנם שניי כרטיסים: - כרטיסים רגילים ב200 ש"ח כרטיסיי vip ב300 ש"ח. מישהו ידוע מה הרעיון של הvip? מקומות יותר טובים? לראות ת'להקה? מה? תודה.

alonk100

New member
שיט!

אני כמעט בטוח שזה לא היה שם היום(זתומרת אתמול) בבוקר. אני מתכוון להתקשר ולשאול על מה מדובר, ככה שאני אעדכן. אם מישהו כבר יודע אז... be my guest.

lacrimosa girl

New member
~מכות~

לא נראה, מקסימום אתחזה לרשמקול [
] של יאיר. :)

The Cat Woman

New member
אולי תתעשתו ותרגעו רגע?

איך יכולים להיות כרטיסי VIP ל"מקומות יותר טובים" אם ההופעה בעמידה?! מה נסגר איתכם?
תפעילו קצת את השכל ואל תיכנסו ישר ללחץ... אין לי מושג מה הVIP האלה אמורים להביע, אישית- לא נראה לי שיש דבר כזה כרטיסי VIP. כאילו- מי שרוצה לראות את נייטוויש שישלם יותר? נראה לי קצת חוצפה- אמירה נורא... אמ... איך אומרים את זה? בורגנית? נראה לי שהבנתם את הכוונה שלי- שמי שיש לו מלא כסף יוכל לראות אותם וכל השאר לא.

Liquid Dreams

New member
זהו שגם זה לא נראה לי...

זה כולה כרטיס יקר יותר ב100 שקל, הרבה אנשים יכולים לבוא ולשלם את המחיר הזה, מה שיוצר מצב של הרבה אנשים שפוגשים את נייטוויש
בכל מקרה לא נראה לי.

The Cat Woman

New member
כולה 100 שקל?

אל תזלזלי ב100 ש"ח. אולי את לא אחת מהאנשים האלה, אבל- יש אנשים שזה עושה בשבילם את ההבדל בין לבוא להופעה ללא לבוא להופעה... ואני כבר לא מדברת על אנשים שבשבילם זה ההבדל בין להיות שבע ללמות מרעב. חוצמזה, אני מאמינה שאם יש דבר כזה- הם יגבילו את כמות כרטיסי הVIP האלה למספר מסוים.

Liquid Dreams

New member
לא התכוונתי לזה ככה.

פשוט 100 שקל זה הבדל קטן מדי בין לפגוש את הלהקה או לא, לדעתי. ובבקשה, תפסיקי לתקוף על כל דבר קטן, זה מתחיל לעצבן.

The Cat Woman

New member
א. לא תקפתי. הגבתי לעניין.

ב. תתעצבני... שמעת פעם את האמרה "להתעצבן פירושו להעניש את עצמך..." ? ג. אם הייתי שמה סמיילי כזה
בתוכן ההודעה זה היה עוזר לך? יאללה חלאס לחיות בסרטים שכל היום תוקפים אותך ובאים כנגדך... ג'יזס. אין לי שומדבר נגדך, באמת. אני לא מכירה אותך בכלל. אז אל תפילי עלי את הסרטים שאת חיה בהם.

lacrimosa girl

New member
VIP למפגש איתם, לא? ../images/Emo12.gif

בכולופן...מקסימום נארוב להם במלון. [אחרי שהם יצאומותשים מהמפגש VIP הנ"ל, אני בטוחה שנוכל לעזור להם
~וודקהווד כבוד
~]

The Cat Woman

New member
אני, את, תומאס ויוקה... בקבוק פינלנדיה ../images/Emo123.gif

לכי תדעי, אולי גם מארקו יפול בפח

lacrimosa girl

New member
ומה עם אמפו? את מדלגת עליו כל הזמן!

נעלבתי בשם הדובי הנמוך והבלונדי [והנורא מחבק
] שלי.

הממ יש בהאנגר מרפסות? יכול להיות שזה פשוט

כניסה למרפסות, ואז יותר נוח שם ויותר רואים את הלהקה בלי שיסתירו לך (אבל לדעתי כל הכיף זה להיות בקהל). כי אני ממש מפקפקת שהם ימכרו ככה כניסות לפגישות עם הלהקה, וזאת הופעה בעמידה אז אין ממש מקומות...

Ice Queen 7

New member
התקשרתי להדרן לשאול על זה..

עם כרטיס כזה יושבים בקומה גבוהה יותר ומקבלים אוכל

Liquid Dreams

New member
לגמריXD

לא באים להופעה כדי לקבל אוכל.
או כדי לא לראות את תומאס ממרחק שני ריסים

אהא! אז ההימור שלי היה נכון../images/Emo9.gif

נו, קיצר כל הפוצים ישבו שם ויראו את ההופעה מרחוק, בזמן שאנחנ נהיה במרחק נגיעה מתומאס

The Cat Woman

New member
../images/Emo6.gif איזה LAME!!!

מי בא לאכול שם? הרי זה ברור שאני ואיתי נחתוך לאלנבי אח"כ לדפוק שניצל בג'בטה...
מי צריך את האוכל שלהם?...

למעלה