כרטיסי קול

זיו ניר

New member
כרטיסי קול

שלום. אני עומד לקנות כרטיס קול, ורציתי לקבל עצה על כרטיס קול טוב במחיר 1000-1500 במטרה לעבוד בעיקר עם מקלדת דרך מידי אבל שתהייה אופציה לאודיו אם אצטרך בעתיד. בנוסף הבנתי שחשוב שיהיה גם פרה-אמפ. וגם שתי שאלות עקרוניות: האם ישנה עדיפות ל-fire wire על פני USB? האם תמיד האחריות היא לשנה? האם כדאי לקנות ב-amazon למרות שבטח אין אחריות שם? תודה רבה ושובע נעים.

Mike A

New member
כמה דברים

למקלדת שלך יש חיבור מידי של USB, או מידי אורגינל? איזה אופציה של אודיו אתה רוצה? מה בדיוק אתה הולך להקליט? למה אתה צריך שיהיה פרה-אמפ? אתה הולך להקליט מיק/גיטרה? FW vs USB - הדעות חלוקות. לפי דעתי זה לא ממש משנה.

זיו ניר

New member
תשובות לשאלותך

למקלדת יש חובור מידי אורגינל, כרגע אני אתחיל מלהקליט רק מידי, אבל אני רוצנ את האופציה להקליט גם אודיו בהמשך- שירה,חליל. כמו כן אני רוצה אופציה להקליט גיטרה. תודה רבה.

Lexicon Lambda בכלי זמר יעשה את העבודה

סביבות 1100 ש"ח ויש בו הרבה פונקציות להציע, כולל פראמפ, 2 כניסות למייק, כניסת ויציאת מידי, 2 כניסות LINE IN, 2 INSERT, כניסת INSTRUMENT לא יודע לגבי האיכות שלו אבל יחסית לאחרים במחיר הזה הוא נותן מעל ומעבר.

זיו ניר

New member
ואיך הוא בהשוואה ל

TASCAM US-122 או ל US-122L (ומי מאילו האחרונים יותר טוב?) אם מישהו יודע... תודה.

למעלה