כרטיסי מסך

• פותח הנושא jbu
  • פורסם בתאריך

RoyBO

New member
יש הבדל שמיים וארץ בין 7300 ל7900

ויש הבדל גדול בין 7900 ל 7950GTX

bar666xp

New member
דא, ברור שיש הבדל ענק...

GeForce Go 7300 Graphics Bus Technology: PCI Express Memory Interface: 64-bit Memory Bandwidth (GB/sec): 5.6 Fill Rate (Gpixels/sec): 1.4 Vertices/Second (Millions): 260 Memory Data Rate (MHz): 700 RAMDACs (MHz): 400 GeForce Go 7900 GS PCI Express 256-bit 32.0 7.5 656 400 GeForce Go 7900 GTX PCI Express 256-bit 38.4 12.0 1000 400 מה ניראה לך יש הבדל ענק או לא? כנס לקישורי הפורום יש קישור לכ.מסך ATI וNVIDIA לניידים. למשחקי 3D או שתמתין לירידת המחירים הבאה או שתגדיל תקציב ופזול לכיוון סידרה 8 עם עדיפות גבוהה לכרטיסי הGT. אגב תציץ שוב בנתונים באתר NVIDIA תיראה אילו הבדלים יש בסידרה 8 בין G-GS-GT ביכלל שמיים ובור באדמה כשמשווים בניהם. עוד המלצה כתוב בגוגל "GeForce Go 7300 VS GeForce Go 7900 GTX" לדוגמה.. http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-Go-7900-GTX.2131.0.html אגב מוזר שהם לא עידקנו שם כי את המיקום של סידרה 8 לאחר העידקוני דרייברים ועידקוני איכסטה הם כבר ממוקמים יותר גבוה וזה צריך לעלות עוד ברגע שאיכסטה תהיה משהו סביל ו/או על מערכת הפעלה XP לדוגמה אם וכאשר יהיה לה DX10. {בלינוקס זה יהיה הכי טוב חח רק שמאז הOPEN GL 2 לא שונה כלום בOPEN GL}.

jbu

New member
../images/Emo2.gif

המשחק הכי כבד שאני זוכר שהרצתי היה dark Messiah , והוא רץ על הגדרות מלאות (עם קצת תיקעות אם משהו אחר רץ ברקע) ודווקא הייתה לו גרפיקה די טובה.

RoyBO

New member
אח שלי הריץ את הנסיך הפרסי האחרון

על RADEON 9200 מעבד פנטיום 4 1.6 והמשחק עבד על הגדרות מינימליות אבל רץ סביר, הגרפיקה הייתה פחות מסבירה. אני בספק גדול שאתה מריץ את המשיח השחור שלך על הגדרות מקסימליות, יכול להיות שהמשחק עצמו מתאים הגדרות מותאמות למחשב שלך ואתה חושב שזה מקסימלי, אתה לא מבין כמה אתה מפסיד אפקטים וגרפיקה בסיסיים יחסית בגלל שיש לך חרא כרטיס, למשל אם היה לך X1600 היית מפעיל פי 3 יותר טוב את המשחק מכל הבחינות.

jbu

New member
יודע מה?

יש לי חבר עם המשחק הזה, אני אבדוק איך הוא רץ על שלי ואני יחזור אליך בתקווה עד מחר. ואם המשחק פשוט ה"סתיר" ממני חלק מהגדרות אני בספק אבל אני לא יכול לדעת. אבל ללא קשר לזה, מה אתה מצפה מהמחשב הזה שהבאתי (מבחינת משחקים)?

jbu

New member
השגתי אותו

ושחקתי בו, הוא עובד על הגדרות מלאות, חלק לאללה רק בלי AA . אם אני יסגור את התוכנות שרצות לי ברקע אנ בטוח שגם אני יוסיף AA X2 באופן חלק.

jbu

New member
איזה קטע

תוך כדי שאנחנו מדברים הם שידרגו את המעבד: http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=4117&catcode=100&AdCat=&parentid= אולי אם תלכלכו עוד קצת על G7300 הם יעלו לי את זה ל8 ואז בכלל אין מה להתלבט.

למעלה