כרטיסי טיסה לדלמן

כרטיסי טיסה לדלמן

אפשר לשמוע מנסיונם של אחרים על הזמנת כרטיסי טיסה לתורקיה/דלמן ואיך הצלחתם לשלב את המועדי הטיסה לזמני קבלה והחזרה של היכטה בגוצ´ק או מרמריס.

טיסה לדלמן בטורקיש

התקשרתי לסוכן נסיעות והוא אמר לי שטורקיש טסה מבן גוריון לאסטמבול ומשם לשלב טיסה לדלמן בטיסה פנימית. לא רק שבטורקיש מבצעים טיסות סדירות, צריך גם להוסיף את עלות הטיסה הפנימית. באתו בירור העלות היגיע ל- 260$ ועוד 80$ לערך, סה"כ 340$. זה הרבה מאוד, שנה שעברה קיבלתי הצעה של 180$ סה"כ דרך צרטר. הבעיה בצרטר שהטיסות ניתנות להזמנה כחודש לפני מועדן ובמרווחים (בין ההלוך לחזור) של 3-5 ימים. איך עושים כל המשכירים יכטות בטורקיה ? השמח לקבל הצעות. תודה. גדי.

soso_sami

New member
טיסות והפלגות

הנה ידידי עלית על הבעיה הגדולה מכולן בנושא השכרת סירה בחו"ל וטיסות הצ'ארטר. זו כנראה מין קנוניה שכזו. משום מה הטיסות ותחילת מועד ההשכרה אינם מתואמים ואינם באותו היום כך שיוצא שאתה מפסיד יום או חייב ללון במלון או גם וגם. אין אפשרות לשריין טיסות והכל הופך מורכב. אני החלטתי להשתמש בשירותי הטיסות הסדירות והעלויות היו לא בהרבה גבוהות מהצ'ארטר (כמובן תלוי בעונה). אגב למיטב זכרוני בקיץ מופעלות גם טיסות ישירות של טורקיש לדלמן שווה לבדוק.

arik2000

New member
טיסות

אני אישית משיג כרטיסי טיסה הלוך ושוב לאנטליה לשבוע בטיסות שכר. העלות נכון לשבוע הזה 260 דולר נטו.ניתן להאריך גם לשבועיים בתאום מראש. לגבי דלמן אינני יודע אבל נראה לי אפשרי גם. מי שירצה מספר טלפון יבקש במסרים ויקבל את הטלפון של סוכנת הנסיעות שלי. אגב בתחבורה ציבורית (אוטובוס) מחיר הנסיעה מאנטליה לדלמן הוא כ5-7 דולר. למי שיש את הסבלנות ...........

קנוניה ??? אולי...

אך עובדת טוב מצידם. הפער בין טיסה סדירה לשכר היא כ- 40$ במקרה הגרוע ו- 120$ במקרה הטוב. נראה לי שבמקרה של זוג או שתיים, עדיף לקחת מלון ל-4 לילות באיזור (לילה לפני, ושלוש לילות לאחר החזרת היאכטה במקרה של שני-שני), להנות מפעילויות באיזור ולא לשלם לטיסה סדירה. מה גם שבאיסטמבול ממתינים כ- 8 שעות בשדה לשילוב הטיסות. בנוסף, סוכן טוב בארץ יכול לשכנע את החברה בחו"ל לקבל את היאכטה בימי ראשון ואז הכל מסתדר. השמח לקבל הצעות נוספות. גדי.

סקיפר1

New member
אין לסוכן " "טוב" השפעה ../images/Emo26.gif

לכל חברות הצרטר יש טבלת שבועות השכרה קבועה וידועה משחר ההיסטוריה. ומי שמבין תפעול יודע שזה חייב להיות בימים קבועים בפרט כשמדובר ביחידת השכרה של שבוע. חלק מהסוכנים גם בארץ עובדים עם אותה חברת השכרה. לא רק זאת יש חברות השכרה בחו"ל שהן מתווכות ומשכירות יאכטות שנראות כשלהן אבל הן בעצם מתופעלות על ידי חב' השכרה נוספת. לפעמים אם אתה עירני אפשר לראות את אותה יאכטה (אותו שם, אותם בעלים) מופיעות אצל כמה חברות בו זמנית. רק המתפעל הישיר יודע את "סידור העבודה" של הספינה ולכן הם חייבים לשמור על התחלה וסיום בימים קבועים. אמנם נוצרות הזדמנויות חריגות שבהן יאכטה מושכרת בימים שונים בגלל אילוצים, ואז בדרך כלל המתפעל מוציא הודעה בתפוצת נאטו לסוכנויות על השכרה בימים חריגים בד"כ בהנחה ניכרת כי השוכר בעצם מציל אותו אחרת היאכטה מושבתת. סוכן טוב בארץ יהיה עירני ומסוגל לברר עבורך במהירות. אני שומע על טיסות לאנטליה, דלמן ובודרום בימים אלו. אני ממליץ לבדוק בכמה סוכנויות נסיעות. שיהיה בהצלחה.

arik2000

New member
אני דיברתי על טיסות בלבד

כל טיסות הצארטר יוצאות בימי ראשון וחמישי . יש טיסות בודדות גם בשבת אבל זה רק מבצעים בלבד. אני מניח שכל חברות השכרת היאכטות יכולות להשכיר בימים אלו ולהתאים עצמם לטיסות ללא בעיה.

soso_sami

New member
לא יודע מה איתכם

אבל לפחות אצלי עד שסוף סוף אני צובר את הכסף לחופשה ויתרה מזאת מצליח לפנות את הזמן ולזמן את כל הגורמים לנקודת הזמן הנכונה אני מצפה שזה יהיה לא פחות ממושלם. כיוון שכך אני מחוייב לדאוג לזה מספיק זמן מראש. הדרך שלי להוזיל את העלויות היא לשכור את היכטה בשולי העונה. ממש לפני הפתיחה או לאחר סגירת העונה. אז גם אפשר למצוא מציאות בזיל הזול. ואם צריך להוסיף עוד 50$ לטיסות כמו במקרה שלי אז שיהיה כך. לגבי סוכן מהארץ טוב או לא אז מנסיוני כבר מספר פעמים כמעט כל דרישותי כמעט בכל פעם נענו לרבות הפלגות חד כיווניות, מיום א' ליום א' או מיום ב' ליום ב' או אפילו הפלגה של 8 או עשרה ימים וכל זאת בתוספת תשלום סבירה ואף למטה מכך. עם שני סוכנים מובילים יצאתי מהארץ ושניהם מצויינים ועשו עבודתם נאמנה וגם שכירות ישירה הייתה מצויינת.

amng

New member
אני הצלחתי פעם עם קשרי תעופה בע"מ

לארגן אפילו טיסה עם כוון אחד מה גם שיש להם נציגים תורכים שם באנטליה ומרמריס.לא כדאי לעשות את הסיבוב של איסטמבול בגלל הרבה איחורים ובזבוז של כסף.אפשר כמובן לקחת נופשון שהם הכי זולים ולא להגיע בכלל למלון על כל פנים הפלגה נעימה

../images/Emo128.gifכפי שידוע לי

כשטסנו לשבוע בתורכיה,לא היתה ברירה אלא בטיסה סדירה במסלול תא-איסטנבול-דלמן. מצער.

olahav

New member
אני עושה את זה כבר 4 שנים

בלי שום בעיות. צריך לבחור בחברת השכרה שיש לה את היכולת להתאים את עצמה לטיסות שלך. אני אישית מעדיף צ'ארטרים קצרים של סוף שבוע (חמישי עד ראשון) וזה גם "מתלבש" יפה על הטיסות לדלמן- חוץ מהעובדה שזה זול וזמין. החברה שממנה אני שוכר גמישה ואם יש לה סירות פנויות (לא נתקלתי במצב שאין) אין להם בעיה להשכיר בכל תאריך. אני לא אתן את פרטי החברה פה אבל תוכל לקרוא את המאמר שלי או להמשיך במסרים. לסיכום - זה הרבה יותר פשוט ממה שאתה חושב.

למעלה