כרטיסי זיכרון SD

Mr BIG Biker

New member
כרטיסי זיכרון SD

אני רוצה לירכוש בזמן הקרוב כרטיס SD בנפח של 512MB או 1GB חשבתי ללכת בכיוון כרטיסים של חברת San Disk איך החברה הזאת ? איך הכרטיסים שלהם מבחינת מהירות/איכות/וכו... ? מה אני צריך לדעת לפני רכישת כרטיס זיכרון ? תודה מראש, דניאל

castroman

New member
אז ככה

הכרטיסים של סאן דיסק נחשבים לכרטיסים איטיים יחסית, לכן עדיף חברה אחרת כמו לקסר וכו' (תריץ חיפוש בפורום, דיברו רבות על חברות כרטיסי זכרון), שיהיה בהצלחה.

gauuli

New member
וגם ככה:

אני בהחלו מצטרף לדעתו של קסטרו. סאןדיסק אכן איטים אבל נחשבים מאוד אמינים. כאחד שמחזיק מספר סוגי כרטיסים לא ראיתי הבדל מהותי בין "הרגילים". אבל מול כרטיס 1G "אולטרא" אכן יש הבדל מהותי. עקרונית: רוב הכרטיסים מיוצרים באותם מפעלים בדרום מזרח אסיה וכל יצרן ממתג אותם אליו. לדעתי השיקול העקרי הוא החנות ממנה אתה קונה ומה השרות שתקבל. ממליץ להריץ חיפוש בZAP למציאת כרטיסים טובים במחיר טוב.

Mr BIG Biker

New member
כבר בדקתי בזאפ...

מצאתי שם כרטיס סאו דיסק 1 גיגה ("רגיל") ב444 ש"ח ולעומת זאת יש שם גם כרטיס של סאן דיסק 1 גיגה (אקספרס3") ב800-1000 ש"ח מה ההבדלים ביניהם ? המהירות קריאה מהכרטיס ? ומה הקטע של ה"אולטרה" ?

AYELET1

New member
ההבדלים (כולל אולטרה) הם המהירות

בעיקרון ישנם 5 סוגי צ'יפים בכרטיסים כולם: פנסוניק, סאן דיסק, טושיבה, לקסר וקינגסטון אאל"ט (יתכן וטעיתי ו-שכחתי מישהו)

למעלה