כרטיסי ביקור

גלצ

New member
כרטיסי ביקור

כמה אפשר לדרוש בעד עיצוב כרטיס ביקור??? פרילאנסרית מתחילה
אשמח באם תוכלו לתת לי תשובות שיעזרו... תודה

efrat2666

New member
......

אני יכולה להגיד לך שדפוס בלבד של כרטיס עם לוגו בשלושה צבעים עולה 220 (לא כולל מע"מ)- מדובר על כמות של 200 כרטיסים. זה טוב לך לרזומה ולכן כדאי לבדוק אם מדובר בחברה או באדם פרטי ומה התקציב. תנסי להעריך כמה זמן זה יקח, אם זה משהו כמו שעה- שעתיים נראה לי סביר לקחת 30- 35 דולר לשעה. בהצלחה.

amiro007

New member
אפרת כמה אמור לעלות

עיצוב תיק עבודות? משו כמו 10 עבודות תודה

zoomzom

New member
אצל רוב הבתי דפוס מקבלים עיצוב חינם

ולכן לא שווה ללקוחות לעצב בנפרד ולהדפיס בנפרד אלה אם את יוצרת קשר עם בית דפוס טוב שיעשה לך מחיר טוב רצח(בזה אני יכול לעזור) ותנאי שני לקחת עבודות גדולות בלבד של כמויות גדולות כי אם נגיד מישהוא משלם לך על עיצוב של כרטיס 200 שקל והוא צריך רק 500 כרטיסי ביקור אז יעלה לו בבית דפוס הכל פחות מ 200 שקל וצבעוני אז אם את צריכה פרטים נוספים כתבי לאי מייל [email protected] אמיר. (האי מייל מתחיל ב8877)

thalia2

New member
כן, רק שבתי דפוס לא יודעים לעצב

וזה באמת פרט שולי. כך תקבל כרטיסי ביקור זולים אך מכוערים!!! כי בבתי דפוס מועסקים ביצועיסטים סוג ז'. אלה שלא ידעו מה ללמוד והלכו ללמוד "גרפיקה ממוחשבת" והשקר שלהם לזה הוא כמו הקשר שלהם למדע גרעיני למשל. השאלה - כמה באמת לדעתך עושה רושם כרטיס ביקור. לדעתי - המון!

zoomzom

New member
תלוי עם איזה בית דפוס אתה עובד!

יש בתי דפוס שבהם נמצאים רק הכי תותחים בארץ. המעצבים בונים לבית דפוס את המוניטין והן חלק מהשרות הכללי. אולי בבית דפוס קטן ומסכן תראה מעצב מתחיל,לכן צריך לדעת לבחור את בתי הדפוס. רק שתדעו שהפערים מגיעים עד ל 200 אחוז בין ביתדפוס לשני באזורים שונים!!.

למעלה