כרטיסים מישהו מוכר כרטיס ל-1,2,3?
S SepteMber Lady New member 15/5/07 #10 אחח אני מה זה מבואסת חבר של אבא שלי סידר לו ולשני אחיי כרטיסים לגמר ונחשו מה.......... לא מצאו לי אחד אני מה זה עצובה ועצבנית כרגע יוווווווווו זה ממש לא פייר נכון??
אחח אני מה זה מבואסת חבר של אבא שלי סידר לו ולשני אחיי כרטיסים לגמר ונחשו מה.......... לא מצאו לי אחד אני מה זה עצובה ועצבנית כרגע יוווווווווו זה ממש לא פייר נכון??
A adi cb14 New member 16/5/07 #13 נראה לכם יהיה אפשר לעבור משער 1 ל2? כי שער 2-3 הכל מלא ונשאר רק ל1 ואני לא רוצה לשבת בצד השני.
A adi cb14 New member 16/5/07 #19 סבבה! אתה יודע במקרה כמה כרטיסים נשארו בלאן הסתכלתי לפני כמה שעות באתר כתוב שנשאר אנלא יודע כמה. אם אני יבוא 3 שעות לפני המשחק יהיה לי כרטיס ל1 נראה לכם?
סבבה! אתה יודע במקרה כמה כרטיסים נשארו בלאן הסתכלתי לפני כמה שעות באתר כתוב שנשאר אנלא יודע כמה. אם אני יבוא 3 שעות לפני המשחק יהיה לי כרטיס ל1 נראה לכם?
A adom4 New member 16/5/07 #25 מחפשת כרטיס לשער 3 מעוניינת בכרטיס לשער 3 כניסה 15 מסנגר [email protected]
B Bull Shit New member 16/5/07 #28 למי שלא יודע!! אין כרטיסים לשערים 1,2,3!! נשארו בקושי ל-13 עד 16.. אבל גם שם נראה לי נגמר.. אני בשער 13-16... אולי ניפגש.. (מי שהולך לשערים האלה כמובן..)
למי שלא יודע!! אין כרטיסים לשערים 1,2,3!! נשארו בקושי ל-13 עד 16.. אבל גם שם נראה לי נגמר.. אני בשער 13-16... אולי ניפגש.. (מי שהולך לשערים האלה כמובן..)
R RoieL New member 16/5/07 #33 חדשות מצויינות!!! כרגע קניתי כרטיס לשער 4 כי הבנתי שיש נהלים של להעביר את אוהדי הפועל לשער של הפועל אם הם קנו כרטיס לשער של אשקלון, כשאבא שלי היה בקופות הסתבר לו שבגלל שלא קנו כרטיסים לשער 4 השער עבר להפועל!!
חדשות מצויינות!!! כרגע קניתי כרטיס לשער 4 כי הבנתי שיש נהלים של להעביר את אוהדי הפועל לשער של הפועל אם הם קנו כרטיס לשער של אשקלון, כשאבא שלי היה בקופות הסתבר לו שבגלל שלא קנו כרטיסים לשער 4 השער עבר להפועל!!