כרטיסים לתאילנד

asafoo

New member
כרטיסים לתאילנד

שלום, אני רוצה לסוע לתאילנד בקיץ (יולי \ אוגוסט \ ספטמבר). השאלה שלי היא מתי עדיף לקנות את כרטיסי הטיסה: האם יותר זול לקנות מראש (עכשיו) או ממש לפני, בקיץ? בפסח היו כרטיסים ב-$550 כולל יומיים במלון.... אני יודע שלא יהיו מחירים כאלה בקיץ, אבל איזה מחיר נחשב נורמלי לחודשים האלה? תודה מראש, אסף

SPnage

New member
קשה לדעת בוודאות

אבל מניסיון של קיץ שעבר, מי שחיכה לרגע האחרון נתקע עם המחירים הכי יקרים. בקיץ אין בעיה לאף חברה למלא מטוסים ולכן המחירים עולים בהתאם. יש לפעמים מבצעים למי שמזמין מוקדם, אבל בגדול אני בספק שתמצא משהו ברגע האחרון. בנוסף אתה עלול להתקע בלי כרטיסים בכלל בתאריך שתרצה. נראה לי שכל כרטיס בפחות מ-700$ יהיה מחיר טוב מאוד. באלעל יותר לכיוון ה-900$. אבל לא יותר קל להרים טלפון לסוכנות נסיעות?

boaZone

New member
היום קניתי ../images/Emo160.gif

לסוף מאי... באיסטה (סטודנט וכו') - לבנקוק הלוך חזור לכמה חודשים, בתחילה המחיר היה 630$ באל-על, ואז הם נזכרו שהם "שכחו" מיסים, והוא טיפס לאזור ה- 750$. היה קצת יותר זול (80$ הפרש) דרך קייב באמצעות איזה חברה, אייר-אפגניסטאן או משהו כזה, אז כבר העדפתי אל-על. בהצלחה.

SPnage

New member
אחרי בירור

יש לך את החברה האוקראינית ב-650$ דרך קייב. האוזבקים בכ-700$. הירדנים ב-800 ומשהו, קצת יותר זולים מאלעל אבל טיסה יותר קצרה (כולל העצירה בעמאן). וכמובן אלעל בכמעט 900$. באופן אישי אני בחיים לא אטוס אלעל לבנגקוק אחרי שהם אילצו אותי ואת כל הטיסה לחכות שעה וחצי (!!!) בתור לבדיקה הביטחונית (בבנגקוק), והשאירו לנו משהו כמו 20 דקות להספיק לעבור ביקורת דרכונים ולעלות למטוס. מי שרוצה טיסה "ישירה" (עם עיקוף ענק בדרך) ולשלם מחיר הזוי, שיטוס אלעל.

ariocarpus

New member
עדיף טיסה ישירה.

טיסה ישירה חוסכת את כאב הראש של החלפת הטיסות, וזה פתח לעוד עיכובים. אם אין בעייה לשלם קצת יותר עדיף לקחת אל על וזה רק בגלל הטיסה הישירה.

למעלה