כרטיסים לפסטיגל

101273

New member
כרטיסים לפסטיגל

שלום לכולם
אולי מישהו מכיר איפו אפשר לרכוש כרטיסים לפסטיגל במחיר מוזל
הילדים שלי מאוד רוצים ללכת ואין באפשרותי לרכוש כרטיסים במחיר מלא
אודה על העזרה
יום טוב
או שיש מישהו שמוכן לתרום כרטיסים אגודה או כל גוף אחר תודה רבה

היתה פה בתפוז תחרות לפני כמה ימים

יכול להיות שעדיין ניתן להצטרף- תבדקי. אני כבר לא רואה את זה מופיע, אולי צריך לחפש קצת אחורה או לשאול בהנהלת הפורומים.
היה צריך לכתוב סיפור מעניין/משעשע על מקרה בו בלשת אחרי הילד שלך, הזוכים מקבלים כרטיסים.
חייבת לציין שהיו הרבה תגובות נגד הפסטיגל (אומרים שזה ממש מזעזע ועינוי לראות ולהילחץ בתורים וכו...)ולא הרבה רצו בכלל להשתתף בתחרות או לקחת את הילדים לזה, אפילו בחינם. ככה שהרבה אמרו שיתרמו את הכרטיסים אם יזכו- יופי שיש ביקוש

Jen74

New member
מסתבר שההצטרפות לתחרות הייתה עד אתמול 4.11.12

רציתי לעזור ולהביא לפה את הקישור אבל מאחר ואי אפשר להעלות עוד סיפורים לתחרות זה די מיותר.
החל שלב ההצבעה לזוכים.

גם אני רוצה כרטיסים לי ולבת שלי, שעוקבת כבר כמה שנים אחרי הפסיטגל.
נכון שהיו תגוובת אנטי פסטיגל בשרשור התחרות אבל יש שם די הרבה משתתפים ו-15 יכולים לזכות.

בכל מקרה, אני מחפשת גם איפה אפשר להשיג כרטיסים מוזלים אז אם אמצא משהו אעדכן כאן בפורום למי שמעוניין/ת.

gnifr

New member
היי 101273

יש מבצע לאומי 1+1
יש מבצע ללקוחות הוט
איזה פסטיבל את מתכוונת?
מותק של פסטיבל
או פסטיבל spy ?
גם אני לא יכולה לרכוש כרטיס מלא
רכשתי בלאומי קארד למותק של פסטיגל 1+1

Jen74

New member
אולי בקשה לא שגרתית

בני, אם נראה לך לא מתאים, תמחוק.

מאחר ואני משתתפת בתחרות והזוכים יקבלו זוג כרטיסים לפסטיגל, אשמח אם תוכלו לעזור לי ותצביעו גם לי. אפשר להצביע עד 3 פעמים.
ההצבעה מסתיימת בתאריך 7.11.12 בשעה 12:00.

תודה לכל מי שיוכל להצביע לי

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2278&messageid=165297637

כרטיסים מוזלים

מועדון "טוב" (של עובדי המדינה):

מותק של פסטיבל 5 - מחיר 89 ש"ח.
spy פסטיבל - מחיר 89 ש"ח.

חשוב לציין שיש המון מופעים בחנוכה, ורובם במחירים הרבה יותר שפויים כגון קופיקו ב- 52 ש"ח, הכבש השישה עשר ב- 41 ש"ח.

בישרכארט ניתן לרכוש כרטיס ל- spy פסטיבל במחיר 69 ש"ח.

המלצה שלי - להתרחק מכל המיסחור המטורף הזה. אין שום הצדקה בעולם למחירים המטורפים האלה (ולא מעניין אותי שמחיר מלא הוא 170 ש"ח, גם 89 ש"ח זה מחיר מופרז).
במהלך חנוכה יש המון הצגות שוות וטובות בערים. חלק בקניונים (בחינם) וחלק מיובאים במחיר סביר יותר (פחות מ- 50 ש"ח לכרטיס).
צריך להיות עם היד על הדופק.

האחיין שלי למשל מאוד אוהב את גיבורי האור, אבל לא הולך למופעים בחנוכה (כי ההורים לא מוכנים) ומחכה בסבלנות שהמופע יגיע לאזור מגוריו, ואז המחיר יורד לסביבות 50 ש"ח לכרטיס בלבד...
במהלך החנוכה הוא רואה הצגות נחמדות וזולות, ואני מכיר עוד המון שעושים כך, וממש לא בגלל חיסרון בכיס. ההתמסחרות של החג הזה צריכה להפסיק...

מהיכן את בארץ?

101273

New member
כרטיסים לפסטיגל

אתה צודק בכל מה שאמרת
אבל אתה יודע מה זה ילדים
אני מבת ים

אדרת2

New member
אמא יקרה שמעי נא את עצתי

א. לא באה לחנך ולא באה להגיד נו נו נו...ממש לא.
ב. באה ממקום של בואו נקבל קצת דברים בפרופורציה.

חנוכה בפתח ופרט לפסטיגל ישנן חוויות רבות אחרות ולא תמיד בסכומי עתק, שאינך יכולה לעמוד בהן, כך כתבת...

הילדים שלך מאוד רוצים...אבל לך אין אפשרות לשלם וזה לגיטימי לגמרי. אז מה אפשר וחשוב לעשות עבור חינוכם של ילדיך....האם בכ מחיר להשיג כרטיסים לפסטיגל? או שמא אפשר לומר לילדים היקרים ש...
השנה אי אפשר ללכת לפסטיגל אבל כן אפשרי לעשות כך וכך....
האם כל מה שהילדים שלנו ירצו יתממש להם בחייהם? ממש לא!!

אני כותבת לך ממקום שבו אני רואה ושומעת ומדברת עם כל כך הרבה הורים במקום בו אני מלמדת....הצרה הגדולה שלנו שאנחנו מאוד רוצים לרצות את הילדים ובכל מחיר, והתוצאה...
לעיתים אובדן המסגרת והילדים רוצים ורוצים...

בזמנו כשהבן שלי היה צעיר ולא יכולתי לקנות כרטיסים לפסטיגל אמרתי לו: לא הולכים השנה לפסטיגל אבל בהחלט נעשה כייף...והלכנו יופם יום לקניון אחר ושם ראינו הצגות בחינם ושם קנינו סופגניה והתענוג היה גדול.

כמו שתציגי לילדיך היקרים כך יהיה, ובעיקר אם עתידם של ילדיך יקר וחשוב לך, ואני בטוחה שכן, מותר להגיד אין לי כעת, ומותר להגיד אי אפשר ללכת למקום מסויים....

רק בצורה כזו אולי נלמד ונראה לילדים שלנו שלא סוף העולם אם לא הולכים לפסטיגל.

ובהזדמנות זו מזמינה אותך להתארח בחיפה, ואני אדאג שילדיך יראו הצגה אחת לפחות יפה בחינם בקניון בגרנד קניון, והם יהנו אני בטוחה.

Jen74

New member
למרות שלא הגבת אליי אני רוצה לענות לך

במקרה הספציפי שלי ומאחר ואני גם לא ניידת (אין לי רישיון נהיגה) אני גם תלויה בתחבורה ציבורית כך שהמון אטרקציות נמענות מהילדות שלי לאורך כל השנים ואני מוגבלת להגעה למקומות וזמנים שתחבורה ציבורית תיקח אותי לשם.

הילדה שלי שומעת כל הזמן "אין" ו"לא" אז פעם בשנה פסטיגל זה משהו שאני "אוותר" לה עליו.

אדרת2

New member
jen74 אין אוטובוסים??

מה קרה ?? באופן כללי אם מאוד חשוב לי לקנות כרטיס להופעה ואני יודעת שקשה לי , אני חוסכת שנה קודם...ברצינות אם חנוכה והפסטיבל מאוד חשובים וזה ענינך הפרטי אז תחסכי מחנוכה לחנוכה וכל חודש סימי בצד עשרה שקלים...

הבן שלי כשביקש לקנות כרטיס להופעה בקסריה חסך חצי שנה להופעה משום שידע שאני לא אשלם על הכרטיס אז למד לחסוך.

ומשום שילידך קטנים חיסכי את אם הפסטיבל כה חשוב.

Jen74

New member
על זה אני מדברת, שאני תלויה באוטובוסים ורכבות

אז כשיש חופשות לא תמיד אפשר לנסוע ובטח שלא בשבת.
הורים שיש להם רכב יכולים לנסוע עם הילדים לאן ומתי שהם רוצים.
רציתי בסוכות לקחת את הבת שלי לפסטיבל כדורים פורחים.
כל שנה שזה מגיע אני ממש "אוכלת את הלב" כי גם אני וגם הבת מאוד רוצות להיות באירוע הזה אבל בלי רכב צמוד זה בעיה להגיע.
צריך לנסוע לאילת במיוחד כדי לקחת את השאטל לפארק תמנע.

אז ברור שאם אני אקח את הבת לפסטיגל או למוזיאון או לכל מקום אחר זה צריך להיות ברכבת או באוטובוס אבל אני תלויה בלוחות זמנים, בשעות וימים מאוד מסויימים וזה קצת מסבך את העניינים.

אני בהחלט חוסכת בצד מראש אם אני יודעת שהבת רוצה משהו מסויים שהוא יקר יחסית אבל אני מנסה תמיד להשיג בחינם או מוזל. אבא שלי עובד במקום שלפעמים יש להם כרטיסים מוזלים לעובדים אז דרכו הצלחתי להשיג לפחות פעם אחת כרטיסים לפסטיגל במחירי רצפה.

tamirzak1

New member
א. כל מי שרוצה לפנק את הילדים ולהתפנק ע"י

כניסה להופעה כלשהי , זכותו.
לפעמים גם פינוק מהסוג הזה מגיע לאנשים ולילדים. משכיח מהם קצת את הצרות היום יומיות.
ניתן לחסוך בהוצאות אחרות לפני ההופעה וכך להצליח לקנות כרטיסים.

ב. כרטיסים מוזלים להופעות חנוכה ניתן להשיג בשופרסל (49 ש"ח עם קניה מינימלית). אגד לבעלי רב קו בתוקף (1+1).
כרטיסי אשראי שונים 1+1. דרך ועדי עובדים שונים (חברים,קרובים או שכנים שיכולים להשיג).
בעיתונות ניתן לראות עוד פירסומים למכירות מוזלות ומבצעים.

ג. תהנו.

נ.ב. אישית אני לא סובל את המיסחור המגעיל מסביב להופעות חנוכה. (למזלי גם הילדים שלי לא אוהבים את זה.)

למעלה