כרטיסים למכירה

כרטיסים למכירה../images/Emo124.gif

אז ככה, בצער ויגון רב, אני נאלצת לוותר על על ההופעה של רובי, בתקווה מאוד גדולה שהוא ימשיך להופיע גם אחרי שאשתחרר מהצבא...
אז נותרתי עם שני כרטיסי הופעה מיותרים, הם לתאריך 19/9, אלה כרטיסי עמידה, ז"א, שאם ממש תתאמצו תוכלו לראות את הירוק בעיניים של רובי
לפרטים, אנא תפנו אליי במסרים...

אוףף!!!

דווקא ב19!!! בן דודה שלי מתחתן!!! אוףףף!! אם את יודעת על עוד משהו בבקשה תגידייייי ואיפה ההופעה ב19?

a Warming Sign

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo194.gif

לא עושים איזה טקס פרידה?
ועוד איזה ירוק!

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

את הכרטיסים קניתי מישראלית שגרה בלונדון, והייתי אמורה לפגוש אותה כבר בלונדון ולקחת את הכרטיסים... פחדתי יותר מדי שהם יילכו לאיבוד בדואר
הכרטיסים להופעה של TT גם לא הגיעו אלינו ככה שאי אפשר לדעת... תגידי לי שהוא עוד ימשיך להופיע??!
גם אם זה כרוך בלברוח מהצבא- אני עוד אראה אותו בהופעה! (ואני לוקחת אותך איתי!
)

a Warming Sign

New member
ברור שהוא ימשיך,אמרתי לך שאין לו

ברירה
,מצידי הופעה פרטית. אולי אפילו נוכל לקבל אישור לטוס לחו"ל בזמן הצבא
[עלאק] בהופעה הראשונה אחרי הסיבוב-אנחנו שם!

עפטוב

New member
הערה קטנה

1 - הילה!!!!!!!!!!!!!! חשבתי סיכמנו! לא משנה אני מנסה להאמין שויתרת מסיבה טובה... 2 - אין שום בעיה לצאת לחו"ל בזמן הצבא כל עוד יש לכן רגילה צבורה - אני כל רגילה בצבא הייתי בחו"ל.(ימי חופשה של 4 חודשים יש שבוע). 3 - תהנו!

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

הייתי צריכה להתפטר מעבודה אחת, היום קיבלתי את המשכורת והם פשוט מרמים אותי שם! אני לא יודעת אם אעמוד בתשלומים
זה לא משנה, בשמחה הייתי נכנסת קצת למינוס אם זו הייתה הבעיה היחידה... הכסף לביזבוזים באמת יוצר בעיה...

שבוע הבא!!!!!!! woohoo!!!!!!!!!!

סליחה שאני זורה מלח על הפצעים, אבל הייתי חייבת להתלהב איפשהו ולא רציתי לפתוח שרשור חדש..... לא האמנתי שאני אעשה את זה! עכשיו, בגיל 24 אני הולכת להופעה של רובי במילטון קינס! woooooohooooooooo יום שלישי אני טסה, ההופעה יום חמישי. שליח מביא לנו את הכרטיסים למקום שנשהה בו. אני לא מאמינה שזה קורה!!!!!!!!!!!!!

מזל טוב =]]

גם אני מקווה שאני אראה אותו ביום מן הימים.. =]] בתקווה שהוא לא ייפרוש או סתם יצא להפסקה גדולה... =\

למעלה