כרטיסים למופע השנה

רפי צבר

New member
כרטיסים למופע השנה

בהמשך לשרשור השמות להנחה הכרטיס המוזל יעלה השנה 125, זה מה שיש... יש צורך בקנייה מרוכזת של הכרטיסים באיזור ת"א או חדרה אצל משרדי הכרטיסים לכן אני ממליץ לכולנו להתחיל לזרות תאריכים שמתאפשר בהם השבוע מפגש מרוכז של המעוניינים וגם מקום הרכישה הרצוי. אני מזכיר שהמופע ביום שני הבא ועל כן יש למהר... שבוע טוב רפי - 052-8939228

איל1לשם

New member
כמה עולה הכרטיס המקורי?

שם המופע: דווקא השקנו בשירותים. אם היו נותנים למאיר לדבר היה מוצא למופע מחיר אחר- טוב יותר.

מאיר היה פשוט מזביר...

מאיר היה אומר לכולם שהמחיר מופרז ואולי גם מזביר את זה לשירז שחושבת שזה לא "בשמיים" בגלוי ולא לחשה זאת ברז... שיהיה....

dr00

New member
באמת ציפיתי לקצת יותר זול

צריך להיפגש כדי לקנות ביחד? אי אפשר שאחד יקנה בשם כולם ויעבירו לו כסף או שכל אחד יקנה בעצמו אבל במסגרת של קבוצה או משהו כזה? בכל אופן איך אני משיג את הכרטיס המוזל הזה ועד מתי אפשר בכלל לקנות כרטיסים?

רפי צבר

New member
שוב

כן זה יקר, באופן אישי אני חושב שאני לא אגיע השנה (בגלל המחיר והתקציב האישי) למי שמעוניין כן, צריך לקנות את הכרטיסים במרוכז, כפי שציינתי, או מת"א או מחדרה לכן שכל דכפין יתן פה את התאריך הנוח לו למפגש בת"א אני מוכן למי שאין לו את הזמן לבצע את הרכישה, אם תואילו להגיע לביתי הקט בראשון

למעלה