כרטיסים לחצי הגמר

זולים

שערים 11-12 35 ש"ח ילד 70 מבוגר שער 1 לא יודע מחירים... שערים 5-7 כניסה חינם לנשים וילדים עד גיל 14 עם חולצה אדומה

poe1

New member
איזה כיף סוף סוף שווה להיות אישה:)

יאללה הפועל!!!!!!!! יום רביעי מלחמה!!!!!!!!!

BinBaR

New member
אה, ו-14 וחצי זה כבר מעבר לגבול?

חחח סתם.. יש לי כבר, שני כרטיסים, לשערים 11-12 [איכ, איזה מגעיל זה להגיד את זה, אבל אמרו לי ששם ישבו שער 5.], עלה כולה 33 שקל. וזה לא הרבה, כי תחשבו שיש שני משחקים, אז כל משחק עלה יענו 17 שקל[כמעט]. אבל..רגע..איך זה שעושים כרטיסים בחינם לילדים ונשים? הרי זה משחק חצי גמר, ההנהלה שלנו לא יכולה להחליט מה לעשות [כמו שהיה במשחק מול אשדוד..].

AvAtiachMan

New member
חמודים שלי אתם הולכים להפסיד!!!~!!!

כמו שאתם יודעים עוד יומיים חצי גמר גביע המדינה נגד הקבוצה שלי (הפועל חיפה) ואתם יכולים לרשום כבר עכשיו....... אתם מפסידים לנו חמודים שלי.... אתם אפסים שזה לא יתואר!!!!! גועל נפש של קבוצה.... אתם מפסידים לקבוצה הכי חמה בארץ היום!!!! יש לנו 9 נצחונות ברציפות (כולל בגביע) ויש לנו את השחורים הכי תותחים בארץ!!!! ג'ף טוטואנה, אנסומבו, אמולה..... עוד תראו מה הם יכולים לעשות...... יש לנו ת'שוער הכי תותח בארץ.... פרו המלך!!!!! איזה הצהלה הביא נגד נתניה המכוערים האלה!!!! קיצר תרשמו הפסד עוד יומיים........

boolbool boy

New member
מחר חבריה!!!

חצי גמר גביע מדינה, למרות שאנחנו נגד הפועל חיפה שהיא לא נראת כזאת מאיימת, בכל זאת כולנו יודעחם שבספורט הכול יכול לקרות... אז בהצלחה להפועל!!!!

BinBaR

New member
כולם לבוא לר"ג!!!

המשחק אולי הכי חשוב העונה.

למעלה