כרטיסים להופעות

rock is life

New member
הופעההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לכל מי שלא ידע למרות שאני בטוחה שידעתם ב 10 לפבואר שזה יום חמישי יש הופעה מטורפת של ברי סחרוף בבית לסין למי שרוצה כרטיסים לפנות אלי מיום שני שמי בישראל הוא אילת(גם בחו"ל דרך אגב) האי סי קיו שלי הוא 163821963 והפלא שלי הוא 0507748823 אם אתם לא תופסים אותי אתם יכולים לדבר גם עם יעלי אי סי קיו 167774577 פלא 0547374342

מרמרה

New member
הופעה של ברי!

ב10.2 הופעה של ברי בבית לסין בת"א ב-18.2 בזאפה בת"א הופעה של אביב ואני מוכרת כרטיסים..אולי אני גם אוכל לסדר הנחה איסיקיו-167774577 פלא-0547374342

../images/Emo6.gif\../images/Emo7.gif

[ניסיון מצוייר להביע את זה שאני לא יודעת אם לצחוק או לבכות] בהופעת ישיבה שמוגדרת בתור הופעת ישיבה עוד לא הייתי. אבל מה שכן, בהופעה הראשונה של ברי שהייתי בה, בבארבי, ישבתי במין מקום מוזר מעל הבר (לבוא אם אנשים מיוחסים זה נחמד
), והאנרגיות לא מגיעות אפילו לשמינית מהאנרגיות והכיף שיש בהופעת עמידה. יש כאלה שאומרים שדווקא יש משהו טוב בהופעות ישיבה, שככה יותר מתמקדים במוזיקה עצמה. זה לא נכון לדעתי, לא עם ברי. האנרגיות האלה, בשבילי לפחות הן פשוט חלק בלתי נפרד ממנו. ואלה היו 60 שניות על הופעות ישיבה בהשוואה להופעות עמידה מפי הילה

מאחר שכבר דיברנו על זה אני רק

אחזק את עמדתך. יש הופעות שממש מתאימות להופעות ישיבה (הייתי באחת של צליל מכוון, היה מדהים כפי שציינתי, לא הייתי בהופעה עם אווירה יותר טובה). אבל הופעה כמו של ברי לא יכולה להיות בישיבה בגלל כמו שציינת "האנרגיות". מה שכן הייתי שמח אם הוא היה חד פעמי משנה את הסגנון ונותן הופעה אקוסטית-זה מתאים לישיבה. ויש לי גם שאלה לניב-בתור אחד שהיה בדורות, האם גם שם זה "אולם ישיבה"?

rock is life

New member
אני לא יודעת

למה עשו את זה הופעת ישיבה אבל אני דיי בטוחה שברי לא טיפש ואם הוא עושה הופעת ישיבה יכול להיות שזאת תהיה באמת הופעה אקוסטית זה לא נראה לי סתם בתוך אולם כי זה לא סתם אולם זה בית לסין אז מן הסתם יש סיבה לזה ויש מצב הסיבה היא שזאת הופעה אקוסטית אני מציאה לכם לבוא נראה לי תהיה הופעה בת זונה אני לפחות הולכת

Niv Ishaki 0034

New member
אולם דורות

האולם בדורות הו גם אולם ישיב, והוא גם יחסית קטן אני משער שזו תהיה הופעה רגועה יותר

rock is life

New member
אממ לא מדויק

100 למשורה 11 ומעלה 125 לאלה שרוצים לשבת בשורות הראשונות ויש גם איזה מבצע עם איזה ויזה שזה עולה 75 פלוס נקודות או משו כזה לקניית כרטיסים אתה יכול לפנות אלי

israel1986

New member
מזל טוב!! ../images/Emo13.gif

אני לא ממש יודע מי את, אבל הכרטיסישי שלך אומר שמחר יומולדת, אז שיהיה יומולדת שמח

למעלה