כרטיסים להופעה?

jhshadi

New member
כרטיסים להופעה?

רציתי לברר כמה דברים בקשר להופעה הקרבה עלינו לטובה... 1. ההופעה תהיה בעמידה? יהיה מתחם Vip בקרבת הבמה? כמה יעלו כרטיסי Vip? 2. בדקתי מחירי כרטיסים בקסטל והמחיר עומד על 330... (אם אני זוכר נכון) רציתי לדעת אם מישהוא מכיר הנחות לחיילים או דילים טובים אחרים? (הבנתי שיש הנחה ללקוחות פלאפון... כמה עולה הכרטיס אחרי ההנחה?)

Reshefgarcia

New member
צריך רק...

להסתכל קצת בפורום... מעבר לזה שיש דיונים כמעט בכל עמוד של הפורום יש גם קישור בטאגליין (השורה הכחולה הזאת בראש הפורום) למקום בו יש את כל המידע קצת מאמץ,ותמצא את כל התשובות

שאלמור

New member
עזרה דחוף../images/Emo70.gif

בדקתי בפורום ובאתר של פל' וחיפשתי גם אם יש לקסטל אתר ואין לי שמץ של מושג איך ואיפה לקנות כרטיסים!!!!! ואם אני קונה כרטיס , האם הכרטיס ממוספר, או שכל מי שנכנס זוכה במקום טוב! ואם ישנה אפשרות לקנות כרטיס בשורות ראשונות (במידה שהכרטיס ממוספר לכיסא). ואם אפשר ב ב ק ש ה את מספר הטלפון של קסטל או של כל מקום אחר שמוכר כרטיסים להופעה!!! המון המון תודה!!!!

pimpf

New member
תשובות:

טלפון של הקסטל: 03-6045000, הבנתי שמחיר הכרטיסים עלה, מה שאומר שמכרו כבר למעלה מ-10,000 כרטיסים! תברר... הכרטיסים לא ממוספרים, מדובר במקומות עמידה.

../images/Emo13.gif

"ברירת הכרטיסים הגדולה": 1. משרדי הכרטיסים במחיר מוזל עד 10,000 כרטיסים: כ-330 ש"ח. כרגע מספר הכרטיסים שנמכר עומד על 9300 בערך אז כדאי להזדרז ולקנות או בקסטל או בקלעים לפי מה שידוע לי. 2. הנחה לשוטרים: לכל חבר משטרה יש אפשרות להזמין עד כשישה כרטיסים. שמעתי שנמכרים להם כרטיס במחירים ממש ממש מצחיקים של 60 ש"ח אבל כדאי לברר. כך או כך, יש הנחה. 3. הנחה לחברי רשת פלאפון: כל חבר ברשת זכאי להוזלה במחיר הכרטיס עד 260 ש"ח אבל זאת רק בתנאי שהוא מזמין שני כרטיסים (כאשר 260 הוא מחיר לכל כרטיס כמובן, לא לשניהם יחד). התהליך הוא כזה: שליחת סמס עם המילים "דפש מוד" למספר 5555, יתקבל קוד שאיתו יש לבוא למשרדי קסטל בלבד, תזוהה כלקוח פלאפון וימכרו לך זוג כרטיסים במחיר אחרי ההנחה. כרטיסי VIP? לא שמעתי על זה עד עכשיו, הבנתי שכולנו הולכים לדפוק את ריצת חיינו וזהו.

magshimot

New member
סחתיין על הסיכום אני בעד

שזה יהיה בעמוד שער של הפורום בנוסף...

jhshadi

New member
ריצת חיינו?

ההופעה בעמידה, לא? אם היא בעמידה אז דווקא אפשר יהיה להידחף לעבר הבמה, לא? **זזתי לדרוס זקנה להיעצר ולשדל שוטר לסדר לי הנחה על הכרטיסים**

לא נראה לי שהיית רוצה

למצוא את עצמך מעביר חצי הופעה בנסיונות לפלס את דרכך לקדמת הבמה
. ריצה, ריצה מינימלית. אח"כ הידחפות אלגנטית (יה רייט).

"ממש מצחיקים" המחירים של השוטרים

בסך הכל במקום 330 שח' 310 שח' לכרטיס . אני אמורה לאסוף את הכרטיסים שלי בפארק ב-17:00 ואני רוצה להיות ממש קרובה לבמה מתי זאת שעה טובה להגיע ? הבנתי שההופעה תתחיל ב-20:00 זה נכון ? רק שתדעו שאין לי חיים מאז שפלא' הוציאה את הפרסומת הזאת , למרות שיש לי כמה הופעות במחשב . :))

לגבי ההנחה ללקוחות פלאפון

1. ניתן לרכוש גם כרטיס אחד בלבד במחיר 260 ש"ח. 2. אם מזמינים בטלפון זה כרוך בתוספת של 10 ש"ח להזמנה. 3. אין התחייבות לשמירת זוג כרטיסים לכל מי שקיבל את הקוד.

למעלה