כרטיסים אישיים בתפוז

כרטיסים אישיים בתפוז

בדקות אלה אנו מעלים גרסת ניסוי של הכרטיסים האישיים. הכרטיס האישי מהווה למעשה את תעודת הזהות שלכם בתפוז, וכולל את המידע שתבחרו להכניס לגבי עצמכם. מהיום תוכלו להכניס תמונה אישית, לספר על עצמכם, ולאפשר לגולשים האחרים בתפוז להכיר אתכם. כמובן שאינכם חייבים להוסיף פרטים במידה שאינכם מעוניינים בכך. הכרטיסים עולים בשלב זה לתקופת נסיון, ואנו מעוניינים לשמוע את דעתכם. לשינוי ועדכון הכרטיס האישי: לחצו על שם המשתמש שלכם בפורום, באחת ההודעות ששיגרתם. הכניסו שם משתמש וסיסמה אשר בהם אתם משתמשים בפורומים עדכנו את הפרטים לחצו על כפתור ``עדכן פרטים`` בתחתית העמוד. ניתן כמובן להוסיף ולעדכן את הכרטיס בכל עת. לצפיה בכרטיסים של משתמשים אחרים לחצו על שמם יום טוב הנהלת הפורומים :)

mitke

New member
מעולה

עדכנתי את הפרטים, חוץ מתמונה שתבוא בהמשך. BoldJos, מצטער, אבל זה יותר נוח משלך... אל תעלב...

dyanai

New member
מצוין

רעיון טוב וביצוע מצוין ממשק נוח וברור חסר רק את הכתבות של IOL וזה יהיה מושלם!

Phangan

New member
JOS יש לך מתחרים רצניים!

רעיון מצויין שגם עובד טוב. Phangan

מיצו

New member
הודעה על החלפת הניק

לכבוד: מען דבעי מאת: מיצובישי, להלן מיצו הנדון: החלפת ניק א.ג.נ שלום רב, 1) בהמשך לשיחתנו מיום 16 לחודש יולי, שנת 2001, הרני להודיעך באופן רשמי על החלפת הניק. 2) החל מיום ה- 16 לחודש יולי, שנת 2001 כל תכתובת הממוענת ממני ו/או אלי תופנה באופן רשמי לניק ``מיצו``, ולא ``מיצובישי`` כפי שהיה נהוג עד ליום זה. 3) כל תכתובת, בין אם רשמית ובין אם לא, הממוענת לניק הישן תושלך כלאחר יד לסל המיחזור ולא תקרא כלל, ודאי שלא תיענה. 4) אין החלפת הניק משנה במאום את מיצוב זכויות היוצרים על כל הודעה, תמונה, ציור, שיא מהירות ו/או איטיות, נאד, הברקה (מקרית ו/או מתוכננת), סירחון מבית השחי ו/או אצבעות הרגלים, ו/או כל יצירה מבית היוצר של מיצובישי (להלן הניק הישן). כל שימוש בפרי יצירתו של הניק הישן מחוייבת בהסכמה בכתב, בשלושה עותקים, מ``מיצו``, להלן הניק החדש. 5) להפצה מידית ברמת בלמ``ס. 6) לידיעתך. 7) לטיפולך, אודה. 8) בברכה, מיצו. עותקים: הצנזור הצבאי הראשי, משרד התקשורת, שר הביטחון וסגניו, מנהלת הפורומים של תפוז, כרובי, מנכ``ל ג`נרל דיינמיקס, ראש המוסד לתפקידים מיוחדים, משרד רוה``מ, ראש לשכת הקשר, הממל``ב.

Big Max

New member
מיצו, תרים טלפון,

נלמד אותך איך לכתוב מכתב צבאי בכתב``ץ (כתיבה צבאית לאותם ברי המזל שלא יודעים את ראשי התיבות הנלוזים האלה, הצופנים בחובם שנים של שעמום טהור של קציני שלישות. שלך, Big Max, רב-זבלנים פקיד זוטר

*אגוזית*

New member
מר מיצו, האם אתה רוצה שגם נצדיע לך? 8-p 8-p 8-p

האם לפנות אליך ב`` אדוני/אדון/מר/איש יקר/איש חביב/נחמד/חמודי/מותק/ממי האם לקשט המכתב ב: לבבות/חיוכים/קואלות/ג`רפות/יענים/חזירים/עשבים/פרחים האם להוסיף סיומת: להת` אחי/יאללה נתראה/אז הכל פ`סדר? אפשר לסגור עניין? האם לחתום ב: נשיקה/לק מהלשון/דימעה מהעין/גרעפס/אפצ`י בשם העם המדינה והמולדת, אנו מודים לך על שיתוף הפעולה והעיקר שתמשיך לשעשע אותנו. יא חומוס (אחלא) 8-p ;-p

tazy

New member
אני שם... ואני אשתדל לחפש תמונה...

לא נראה לי שיש לי תמונה נורמלית אבל אני אחפש. יש לי רק את זאת בנתיים... דומה?

למעלה