כרזות במדינה

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך
ועוד משהו:

אפילו כמות הנייר של שטרות הכסף עלתה פלאים - למרות שעל הנייר הזה איים לא רק האינטרנט - אלא גם הפלסטיק לסוגיו! ועל חיתולי הנייר כבר דיברנו?!

magy

New member
ורק , מכתבי האהבה

הוורדרדים, המבושמים, עם המעטפות...המבויילות....... ממויילים הישר לתיבת הדואר הוירטואלית...... נגמרו המכתבים שאפשר למששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אותיות מודפסות......אין כתב יד....חתימה...... אין למידת אישיות גרפולוגית מהאימייל...... אין דמעות על הנייר..... רק סמיילים.......

כל הוורדרדים המבושמים האלה

- יותר מאשר הם נועדו לשלוח ריח או בושם או צבע ורוד - הם נועדו קודם-כל לכסות על פער הזמנים הגדול שהיה בזמנו בין רגע הכתיבה - לרגע קבלת המכתב. בשעת כתיבת המכתבים האלה - היה מדמיין הכותב - במחשבתו - את רגע קבלת המכתב שלו על ידי הנמען/ת - בתאריך רחוק ולא תמיד ידוע. כל הסממנים הוורודים והמבושמים האלה סייעו לכותב להתגבר על חוסר הידיעה וחוסר השליטה וחוסר המהירות שהיה רוצה שתהיה. היום - בעידן המקוון און-ליין - עף כל החרטא - ונותר רק מה שנחוץ - נטו. פשוט אין צורך בכל הפירוטכניקה הילדותית הזו. הסמיילים נועדו לספק את השרידים העתיקים לאותן תכונות-אדם קדומות מעידן הדואר הקונבנציונלי. משהו כמו עצם הזנב שנשארה לו.

magy

New member
כאדם רומנטי אל אדם לא רומנטי

אתה צודק. ובכל זאת......... לחיי הרומנטיקה........... גם בעידן החלל והאימייל.................

עיניים

New member
../images/Emo141.gif נכון מה שאמרת,,,,

לכל עיוור צבעים,,,, שכן על אף דבריך - גם היום, בעידן המקוון, כל מה שאתה מכנה "חרטא" לא רק שלא עף (החוצה) אלא דפי המכתבים באינטרנט הרבה יותר וורודים, ואפילו עם ורדים אדומים, לבבות וכל ה"חרטא",,,, לא בכתב יד? לא אישי? גם לזה יש פתרון - כותבים על אותו נייר וורדרד של פעם, מדביקים נשיקה עם אודם אדום כמו פעם, סורקים ושולחים,,,,, ותאמין לי - זה עף מהר. מהר מאד אפילו,,,,, וכל גבר, לא רומנטי ככל שיהיה - ירגיש אחרת לקרוא את המילים - "אתה חסר לי. מתגעגעת" כשהן תופענה על מצע וורדרד, מאשר לקרוא אותן ביובש, שחור על גבי לבן, כמו חוזה שכירות של דירה,,,,,, ושבת לך וורודה וגם קצת ריחנית.

magy

New member
מחשבותייך הן של אדם נשוי כרוני

דיברתי על רומנטיקה..... לא על בגידות

טרה10

New member
איפה עלה...והרי ישראל מונה היום 5

מליון לא-ערבים ועוד מליון כן והמצהירים שהם מרגישים פלשתינאים שיעברו לשם ומהר..!

מוסיפה : ,

"לעתיד פתרונים, אמר מי שאמר שהנבואה ניתנה לטיפשים". אמר מי שאמר מתייחס לחלק השני של המשפט. אני לא טובה בפיסוקים, אבל משתדלת. שום דבר אישי.

כבר אמרו אחרים: הכל בגלל מסמר קטן

כי את הרי אמורה לדעת, שלפעמים תוספת של פסיק קטן אחד - משנה את כל התוכן של ההודעה - לפעמים אפילו הופכת אותו על פניו. בקיצור: מה שכתבת כאן עכשיו - אינו מה שכתבת בהודעה הקודמת. מצידי הנושא הזה סגור, למרות שטרם ענית מילה אחת לגופו של עניין לגבי הנייר הנעלם מפני האינטרנט.

לגופו של עניין:

אני לא יודעת על איזה מקורות אתה מסתמך באומרך שמספר קוראי העיתונים עלה ואיתו גם מספר קוראי הספרים, צרכני התאטרון והקולנוע. לי אין שום נתונים וע"כ אין לי מה לומר בעניין. א-ב-ל בתי הקולנוע די ריקים (ולא רק מפחד הפיגועים) ומנהלת הספריה העירונית בגבעתיים סיפרה לי על ירידה במספר הקוראים, ולעומת זאת כל עיתון במדינה יש לו גירסה אינטרנטית...זה אומר משהו לא?

שקדי

New member
אני כבר שלוש שנים........

לא קונה עיתונים מנוירים למיניהם רק בסופי השבוע.....בעיקר בשביל לוח שידורי הטלויזיה עם כל השפע תקשורת שיש לנו פלוס הקשקשת החביבה באינטרנט מי צריך חדשות מאתמול.....ודגים אין לי בשביל לעטוף........

זה אומר משהו?! - הנה, בבקשה: ../images/Emo15.gif

בבקשה אל תקחי את זה אישית - אבל שימי לב איך נוצרת קשקשת: בשלב הראשון את קובעת "לדעתי לא ירחק היום והעיתון האינטרנטי יחליף את עיתון הנייר". כלומר - עד כאן בסדר: זו דעתך - ואת מציגה אותה כדעתך, אבל עוד לא הספקת לציין שמדובר רק בדעה - והנה את כבר מייד מציינת שמדובר כביכול באיזו עובדה, רחמנא ליצלן, "במהפיכה בהתהוותה", כאילו, עלאק, המהפיכה כבר מתהווה... אז תחליטי: זו רק ד ע ה לעתיד - או שהמהפכה כבר "בהתהוותה"?! בשלב השני, כשאומרים לך שהעובדות הן שונות והפוכות - כי המיספרים מוכיחים בדיוק את ההיפך - ובגדול! - את מודה לראשונה: "לי אין שום נתונים ועל כן אין לי מה לומר בעניין". כתבת נכון: לא רק שאין לך חלק מהנתונים - אלא אין לך שום נתונים! כלום! נו, אז אם אין לך שום מקורות ונתונים - על סמך מה כתבת שהמהפיכה בהתהוותה?! על סמך מה בכלל ההתיימרות לעסוק בנושא שאין לך שום נתונים לגביו?! ואם אין לה מה לומר - על סמך מה קבעת שהמהפיכה בהתהותה?! במילים אחרות: אם אין מה לומר - אז למה לומר - ועוד דברים חסרי שחר?! בשלב השלישי את מנסה להיתלות במנהלת הספריה העירונית בגבעתיים. ומה היא סיפרה לך, המנהלת הזו?! אהה: "על ירידה במיספר הקוראים". היא לא אמרה מילה על ירידה במיספר ה ס פ ר י ם - אלא על ירידה במיספר הקוראים. ומזה בלבד - את משוכנעת ש"המהפיכה בהתהוותה"... עכשיו נסי לחשוב: מה המשמעות של ירידה במיספר הקוראים בספרייה העירונית? הנה, בינתיים, רק שלוש אפשרויות לדוגמא: אפשרות א´: שמיספר הקוראים בספרייה ירד כי אנשים הפסיקו בכלל לקרוא ספרים. משמעות הדבר שמיספר הספרים החדשים אכן בירידה דרמטית! אפשרות ב´: שמיספר הקוראים בספרייה ירד כי אנשים התחילו לקנות יותר ספרים לעצמם במקום לרוץ לקרוא אותם בספריות. משמעות הדבר שמיספר הספרים עלה בשיעור ניכר ביותר! אפשרות ג´: שאנשים החלו להחליף ספרים בינם לבין עצמם - במקום בספרייה העירונית. משמעות הדבר שניספר הספרים אומנם עלה - אם כי לא באופן דרמטי. עכשיו, אולי תספרי לנו למה בחרת דווקא באפשרות א´? גם את זה אמרה לך המנהלת של הספרייה העירונית בגבעתיים?!

הכל טוב ויפה - ובכל זאת לא

ציינת על מה אתה מסתמך. האם התפרסמו נתונים מוסמכים על הגידול במכירת העיתונים? ואני רק הבעתי דעה. אני יכולה לשער מדוע זה הקפיץ אותך אבל זה ממש לא לעניין. במאמר מוסגר: אני מנויה על שני עיתונים, ולא מתכוונת לבטל אף אחד משניהם. ואם תביא לי נתונים מוסמכים לכל מה שכתבת אוריד את הכובע ואפילו אוכל אותו לתיאבון. שבת שלום.

שוב את מתבלבלת או מבלבלת:

קודם כל - לא אני הוא זה שאמרתי לך לאכול את הכובע . דבר שני - לא השבת על השאלה ששאלתי אותך. כיצד, איפוא, תדעי להימנע בפעם הבאה מקשקשת דומה?! דבר שלישי - מה הקשר של כל הקשקשת שהצבעתי עליה במפורט - אל הנתונים המוסמכים של מכירת העיתונים שאת מבקשת שאביא?! הרי מלכתחילה כל העניין הוא מדוע לא ביררת אותם מראש! וכי את עדיין חוששת לרגע שהם לא יהיו בדיוק כפי שרשמתי אותם, הא?!

אלומיניום אל תערבב כובע בכובע

ההוא כבודו במקומו מונח. ואתה מתחמק מתשובה. עניתי לך שבסה"כ כתבתי את דעתי, ומותר לך כמובן לא להסכים איתי. ועד שלא אראה נתונים מוסמכים אהיה חוששת ליותר מרגע.

וזה אכן היופי של הקשקשת...

שלא רק שאינך עונה על השאלה שנשאלת כדי שתסייע לך להימנע מהקשקשת העתידית שלך - ולא רק שלא ענית עליה גם כשנשאלת לגביה פעם שנייה - אלא שבאמצע עוד הרהבת עוז לשאול אותי שאלה אחרת - שאת עצמך היית צריכה לשאול אותה את עצמך ומראש - ומכאן הרי כל הויכוח הזה - ועכשיו גם הכרזת שאני הוא ה"מתחמק"... את מה באמת התשובה לשאלה שנשאלת ?!

magy

New member
דיייייייייייייייייייייייייייייייייי

אפשר להגיד די מבלי להחשב לעריצה??????????????? דייייייייייי, תגיד לעצמך שאתה צודק.........ונגמור עם זה...........

שקדי

New member
ולדעתי........

מה שאתה עושה כאן זאת הקשקשת האמיתית והגרועה ביותר קשקשת טרחנית של נודניק כרוני......תתבגר

טרה10

New member
אם כבר כתבת על העיתונים..

םחשבתי על זה שפעם היו ידיעות וקצת פרשנות. עכשיו כל אחד מביע את דעתו.. כאילו הוא פרשן..וכל יום אותו דבר וכלם על אותו נושא שעל סדר היום. איך אפשר לכתוב כל הזמן ולמחזר חמרים האם אתם קוראים את זה.? הרי חדשות יש בטלויזיה והעיתון בכלל מפגר אז אולי בגלל זה כולם פרשנים..? ן

למעלה