כרזות במדינה

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
כרזות במדינה

מהכרזה לכרזה קליטה ועלייה, התיישבות, חינוך, כלכלה, דיור, צבא, תחבורה, ספורט, בריאות, פוליטיקה, עבודה....... בכל נושא, מספר כרזות שנהגנו לראות.

עיניים

New member
../images/Emo141.gif ואם בכרזות עסקינן,,,,,

הנה כרזה ענקית שהופיעה בחוצות תל אביב בשנת 41 - שקראה לגיוס לצבא הבריטי,,, אלמלא ציון התאריך, ניתן היה לחשוב שזו כרזה בת ימינו, תקפת האינטרנט, אלא שנפלו בה כמה שיבושים, בפרט כיוון הכתיבה - משמאל לימין (כיאה לבריטים),,, ",,,שניה- הברָרָה זה פתח. קום" או בשפת האינטרנט: shniya- habrara ze fatach.com

אתר מעניין

בחנתי מספר כרזות בעניין עידוד העליה והמעברות והמלל שהתלווה לכל נושא. שנים שאני גולשת ועדיין מתפעלת מכמות האינפורמציה המאוחסנת בדפי האינטרנט הקשה במקלדת ועולם של ידע נפרש... לא להאמין. אני מוצאת את עצמי היום קוראת בעיתונים במהדורת האינטרנט יותר ממהדורות הנייר, לדעתי לא ירחק , היום והעיתון האינטרנטי יחליף את עתון הנייר.... מהפכה בהתהוותה.

magy

New member
נכון חונה, העיתון שמגיע בבוקר לתיבה

כבר לא שווה קריאה, אחרי שחרשתי את כל אתרי החדשות באינטרנט...... ואני קוראת שבעה מדורים קבוע,,,,,,היתר ....רק כתחביב...... זקוקה לגמילה מחדשות....... והיה מערכון כזה של צוות "זהו זה"

עתון, אני עשיתי הפסקה

במנוי הקבוע אבל חזרתי לזה אחרי שבועיים צריכה למשש את הדף זה אל אותו הדבר לקרוא באינטרנט היה חסר לי המגע
למרות שקוראת את העדכונים באינטרנט כל הזמן

magy

New member
זהו, נגעת בנקודה

המגע.... עם החומר.... לא רק לקרוא.....גם לגעת........ ממש נגעת בנקודת ה- G גה בייט שלי.

ש ט ו י ו ת !

הנייר עוד הרבה זמן לא יחליף שום אינטרנט - אפילו אם החדשות יגיעו הביתה על מסך של קיר שלם. הקשר של האדם אל הנייר הוא קשר עמוק ומסתורי, שלא כאן המקום להרחיב עליו. מרגע שהאדם גילה את הפאפירוס שלו - הוא מתענג עליו הכי קרוב שאפשר - מלמעלה עד למטה: את מטפחת הבד - החליף במפיות נייר, את הטבק - גילגל לתוך סיגריה מנייר, והוא דוחף אותן ממש אל תוך הפה - ואפילו מתעקש לא להתקין בִּידָן ("אתה מורח או מנקה?") - ומעדיף להשתמש בנייר. עובדתית - מאז תחילת עידן האינטרנט (שהפחיד את המו"לים) - רק עלתה תפוצת כל העיתונים פלאים. יתירה מזו: האנשים גם התחילו לעשות עליהם מנוי לשנה מראש - לא רק לקנות אותם באקראי! עד שיבוא דוב-הפנדה שאת מתגעגעת אליו - עוד יקומו הרבה נמרים של נייר. לכן גם, אגב, השלום הזה שאת מייחלת אליו, עוד יישאר הרבה זמן שלום על הנייר, כמו הבטחות על הנייר, אבל הנייר עצמו לא יגיד שלום כל כך מהר. זה מה יש. ואל תקחי את זה אישית: אם הנייר סובל הכל - אז האינטרנט בוודאי ובוודאי שאמור לסבול.

magy

New member
דקה אחרי שאחותו כתבה

שביטלה את המנוי, ניגשתי אל הבן שלי , שבדיוק קרא עיתון והצעתי לו לחסוך כמה גרושים , ולבטל את המנוי.....למשך השבוע ולקנות את כל ערימת העיתונים של סוף השבוע........ ובמשך השבוע לקרוא באינטרנט........ ותשובתו : "לא - אני רוצה עיתון....." ולא הניח אותו מידיו.....

מזכיר לי את תקופת הצנע

בעל חוזר הביתה , מודיע לאשתו : - "קניתי רדיו !" - "בשביל מה זה טוב?" מקשה האשה. - "נשמע חדשות, מוזיקה, לא נצטרך לקנות עיתון" מסביר הבעל. - " ועם מה תנגב את התחת, מוישה, עם האנטנה?" תוהה האשה.

magy

New member
לא תאמין איך צחקתי

ממש לא מתאים למצבי העכשיוי...... המשטרה בדרך.....שמעו צחוק מהבית. חשוד להם....... מה פתאום אנשים צוחקים.....ככה סתם ביום שישי....עם קיר רטוב.... ומצב בטחוני כזה........ תביא עוד ..............דחוףףףףףףףףףףף
PPP

אורניהו

New member
אפרופו רדיו..

אחד מגיע הביתה,ורואה את אשתו יושבת על השכן בסלון.הבעל;מה את עושה עליזה?האשה עונה לו,שומעת רדיו חביבי.הבעל;איך את שומעת,למה אני לא שומע?האשה;אתה לא מחובר!

../images/Emo3.gif לעתיד פתרונים אמר כבר מי שאמר

שהנבואה ניתנה לטיפשים. קובעת פגישת פורום בעוד 20 שנה (בבית אבות) נבדוק הכצעקתה צא ולמד, לפני 10 שנים במקום לשבת מול המסך בשעה של מנוחה ונחת הייתי קוראת ספרים סידרתית. כעת אני קוראת ספר אחד לחודש... ואל תגיד לי שאני מקשקשת... כי אני אקח את זה אישית!
שבת לך ושלום גם

magy

New member
אל תיקחי אישית

מקסימום, הוא יוריד לך גם מהמשכורת......
PP

לא נורא שאת יושבת על יד המסך -

גם זו דרך להיזכר מה כתוב בספרים, למשל שלא נכון מה שכתבת ש"מישהו אמר" ש"לעתיד פתרונים" - אלא הנכון הוא שנאמר שרק "לאלוהים פתרונים" - אבל את כנראה באמת עמוק בחלומות היום, כי עובדה, שגם את האימרה הזו באמת אמר יוסף לסריסים המצריים בדיוק כשהם סיפרו לו על חלום שחלמו ואשר הם אינם יודעים את פתרונו. ולמה לדבר על נבואה - כשאפשר לדבר על מציאות אמפירית?! למה לדבר על "עוד 20 שנה" - כאילו שמדובר בנתונים ערטילאיים - כשאפשר כבר לבדוק כמעט שליש מהתקופה הזו לאחור - מאז פרוץ האינטרנט לציבור - ועד היום: לא רק שהעיתונים לא נעלמו - אלא הם העלו את תפוצתם!!!

וכמובן גם

שתפוצת הספרים עלתה פלאים - עוד יותר מאשר תפוצת העיתונים! אל תיקחי את זה אישית.

ואפילו

תפוצת הנייר להדפסת כרטיסי קולנוע, תיאטרון, קונצרטים ושאר מופעי תרבות! הכל עלה פלאים - למרות האינטרנט! (שלא לומר: ב ג ל ל ו)

למעלה