כרזה שמשולב בה כלב

כרזה שמשולב בה כלב

היי חבר'ה, אני מבקשת את עזרכתכם. קיבלתי מטלה לצלם מוצרים לפרוייקט סיום בסדנת צילום שאני עושה. נורא, אבל נורא (!!!) בא לי לשלב בצילומים את הכלבה היפהפייה שלי אבל אין לי רעיון למשהו שהיא יכולה לפרסם... אני מצרפת תמונה של היפיופה. אם יש לכם רעיונות, אני אשמח לשמוע. דרך אגב - הצילומים יתבצעו בסטודיו ככה שהרעיונות שלכם צריכים לכלול את זה בחשבון. תודה!

מוצרים אפשריים

תרופות אנטי דיכאוניות כמו קזאנקס או פרוזק או, מתחום אחר, זריקות בוטוקס או כל תכשיר קוסמטי אחר להעלמת קמטים. בהצלחה.

אוי - מעולה!!!

איזה יצירתי!!! יש לך רעיון לגבי המוצר עצמו? איך לצלם אותם כדי שיבינו שזו הפרסומת? (אסור לי לצרף מלל... רק צילום...)

שאלה

מותר לך לצלם בנפרד את המוצר, ולשתול אותו אח"כ בכרזה כ-pack-shot? או שכל הכרזה (כולל המוצר) צריך להיות ב- one shot?

ככה:

צריכים לצלם כרזה לפרסומת של 5 מוצרים מאותו סוג (למשל 5 סוגי שמפו כמו לשיער דליל, לקשקשים, ליבש וכו'...) אסור לי לשתול כלום, כל הכרזה צריכה להיות ב-One shot.

אההה. שכחת פרט "שולי"...

אז במקרה של סדרה, עדיף לך להתחיל מבחירת המוצר. אחרי שתבחרי תוכלי לאפיין ויזואלית כל סוג וסוג ולפי זה לבנות סטים שונים (אבל מאותה משפחה). וכן, יכול להיות שהכלבה לא תתאים...

ולי דווקא נראה יותר

ללכת על עדשות מגע צבעוניות. יש לה עיניים כחולות, אם אני לא טועה.....

גם רעיון נחמד!

אבל נראה לי שיהיה בעייתי כי אני צריכה לצלם מוצר... העיניים שלה זה לא המוצר... אני לא יכולה לצלם 5 פעמים ולשחק אחר כך עם פוטושופ. כל העניין הוא לצלם 5 מוצרים שונים אבל מאותו סוג.

קולמוס

New member
תצלמי אותה עם המבורגר

וופר, דבל, טריו ותגובותיה המשתנות מערנות עד שינה של שובע

למעלה