כרזה למניעת עישון .. מצרפת כרזה שהכנתי פעם..
I inbarush19 New member 17/10/12 #7 תודה זו היתה הברקה של רגע... אממ לא זכור לי כרגע מש'ו, אבל אם יעלה לי בראש משו נוסף, יש מצב שאשתף...
I inbarush19 New member 17/10/12 #6 אתה מהמעשנים? ולא אמרתי בשניה לזרוק את הקופסא,אבל להתחיל בלהוריד אחת,זה הכל
ק קליט New member 17/10/12 #9 אני לא מעשן לדעתי, כדאי להבין את המכור לעישון, ולעודד אותו לפנות לקורס גמילה
ד דני אמוציות New member 17/10/12 #5 או, יש כאן מעשן. והנחתי בצד, קרצה לי יותר, עשנתי אותה. טיפ נוסף?
I inbarush19 New member 18/10/12 #10 אממ.. אז שים 2 בצד,ואז גם אם אחת תקרוץ-זה עדיין יהיה פחות אחד 2 לא יקרצו הרי בבת אחת,אחרת זו לא קריצה אלא עצימת עינים
אממ.. אז שים 2 בצד,ואז גם אם אחת תקרוץ-זה עדיין יהיה פחות אחד 2 לא יקרצו הרי בבת אחת,אחרת זו לא קריצה אלא עצימת עינים
א אחיתופל2 New member 18/10/12 #11 אפרופו בריאות זוג הגיע בשיבה טובה לגן עדן וראו שאכן הגן מלא בכול טוב כפי שהובטח להם, אמר הבעל לאשתו: את ואוכל הבריאות שלך, יכולנו להגיע הנה לפני עשר שנים.
אפרופו בריאות זוג הגיע בשיבה טובה לגן עדן וראו שאכן הגן מלא בכול טוב כפי שהובטח להם, אמר הבעל לאשתו: את ואוכל הבריאות שלך, יכולנו להגיע הנה לפני עשר שנים.
W Womanizer99 New member 19/10/12 #13 פעם גם אני הכנתי משפט כלשהו לתחרות באיזה ארגון כלשהו למניעת עישון. כתבתי: "את הסיגריה הראשונה שלי אדליק לפני שארצה למות".
פעם גם אני הכנתי משפט כלשהו לתחרות באיזה ארגון כלשהו למניעת עישון. כתבתי: "את הסיגריה הראשונה שלי אדליק לפני שארצה למות".
W Womanizer99 New member 19/10/12 #15 כן, מכיר את זה עשו את זה גם ב מבח"ר לא? אני זוכר שהעלו תמונות של כל היצירות ב'פרוג'...
I inbarush19 New member 19/10/12 #16 אצלי זה ספציפית היה כחלק מעבודת הגשה רגילה בית ספרית, לא תחרות.. לא יודעת מה זה מבח"ר..
W Womanizer99 New member 21/10/12 #17 מכללה חרדית בבני ברק וי-ם לומדים כדי לקבל תעודה, מקבלים תעודה כדי לעבור למכללה רצינית אחרת וללמוד בה מהתחלה
מכללה חרדית בבני ברק וי-ם לומדים כדי לקבל תעודה, מקבלים תעודה כדי לעבור למכללה רצינית אחרת וללמוד בה מהתחלה