כרונולוגיה מעניינת

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
כרונולוגיה מעניינת

בראשית תכנית ההתנתקות, השמאל הקיצוני היתנגד וצעק. אח"כ כשהימין הקיצוני התחיל במופע האימים שלו, השמאל נעלם. וע"פ חוקי הלוגיקה, אם שני הגושים אלו מתנגדים לאותו הדבר, מדוע הם לא מפגינים יחד??? אולי רק בגלל שנאה תהומית זה לזה, כי בעצם לשני גושים אלו אותה מטרה. אינני חולם על שלום של נשיקות וחיבוקים, גם אין לי כל עניין במסחר עם העולם הערבי. שלום קר יספק אותי מעל לאוזניים. ואם תכנית ההיתנתקות+גדר הפרדה טובה, יביאו לאותה תוצאה רק מבלי שיקראו לה "שלום", קניתי את זה.

../images/Emo54.gif נראה לי

שזה בגלל שהסיבות שלהם שונות לחלוטין. הסיבות של הימין ויעצבנו את השמאל ולהיפך. נראה מה יהיה בסוף

סלוניק

New member
האמת,

שהועלתה הצעה להפגנה משותפת של השמאל והימין כנגד תכנית ההתנתקות. מזכיר לי את שיתוף הפעולה המגוחך בהתנגדות של השמאל הקיצוני והחרדים לשידורי פורנוגרפיה בתשלום בטלויזיה.

הכרונולוגיה באמת מעניינת, ובעיקר

בגלל שמשחק התפקידים המתחלפים לא מוגבל רק לקצוות, ובעצם כל הקשת הפוליטית, תומכת, מתנגדת, תומכת באופן מבולבל לחלוטין. אני חושב, שהעדר קשר לוגי בין טיעוניו של שרון לבין תכניתו, הן באשר לגדר/חומה והן באשר להתנתקות, היא ביסוד הבלבול. מה שנוגע לשלום קר, אני קונה את הסחורה הזאת ללא היסוס. הבעיה: בשלושים ושבע השנים שאנחנו שולטים בשטחים יצרנו תלות בין השטחים למדינת ישראל, תלות שקשה יהיה לנתק בבת אחת.

למעלה