כרוח האדם.

צילוש43

New member
כרוח האדם.

מצייר יצירה מה יפה ומרנינה כרוח האדם שר שירה בקול בס וענוג היצירה. כרוח האדם משורר חריזה מה יפות המילים לתוך הלבב נכנסים. כרוח האדם משוטט בין שבילים מחפש ומעמיק. אט אט נפתחים האבקנים ומתוכם צומחים מתוך שתיקה נעימה לשיח עדנים. כרוח האדם לא לבדו ישב לו אי שם... יד עוטפת יד ומתוכו ציפור גן העדן מושט... שר לה מזמור מיוחד. צהרים/ערב טוב לכולם

עלווה

New member
איזה יופי צילוש../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

השיר לי ולך מתנגן אצלי עכשיו בבית ומי שקפץ מכסאו זה עמית בני הקטן את השיר שרנו יחד הרבה כשהיה קטנטן לי ולך היינו שרים, מתחבקים ומצביעים אחד על השני.... את לא יודעת מה עשית לי....

צילוש43

New member
ועכשיו את יודעת מה...

עשית לי??? וטוב לי טוב לי על הלב
חזרה חריזתי

טליה1233

New member
צילוש ../images/Emo24.gif מה יפה כתבת ../images/Emo140.gif

אין לי מושג למה, אולי בגלל גן העדן (זו התחושה שחשתי), השיר העוחה בי הוא: בראשית גבי שושן מילים: אהוד מנור לחן: צביקה נוי בראשית היו שמיים בראשית היה הים כחול בראשית היו לי יום ולילה שעות הרבה כמו חול (כחול) בראשית היתה הארץ דשא עשב רך כשי לה בראשית גן בעדן גן בלי שער משמיים גשם טוב ניתך אלוהים היה רחום עם שחר ולמשמרת נתן הוא לי אותך בראשית היה לי שמש בראשית זימרו לי ציפורים בראשית הבשיל הפרי עד ערב תותים וגרגרים היה לי לילה הרוחות ניגנו (זימרו) שיר ערש (לי ולך) בראשית גן בעדן גן בלי שער

צילוש43

New member
אכן עולה טליה../images/Emo13.gif

תודה יקירתי. כך לפתע התפרצה לה הכתיבה
כפי שאת מכירה ויודעת...אצלנו זה מופיע וחייב מיד להכתב
ואיזה שיר מקסים צירפת...אהבתי
וכל כך מתאים

עלווה

New member
בראשית אומר לך טליונת שיר מקסים יקירתי

...אוהבת את המקור... בשנית כל בראשית מרגשת אותי אז קבלי
ענק.

טליה1233

New member
בעונג ענק מקבלת את ה../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif)))

תודה. היה במקום

ניקו 45

New member
עוד מימי "בראשית" אוהב את זה השיר../images/Emo141.gif

ואת שני הביצועים . למרות שאני די שמרן ובדר"כ "נאמן למקור" הפעם טליה ... שאפו אחד גדול גם הביצוע הלא מקורי שבה את לבי . שיר ענקקקקקקקקק מרגש ונכנס ככה בפנוכו של הבנ'דם ועושה קוואץ' .

טליה1233

New member
שמחה ניקו שכך אתה חש ../images/Emo13.gif

כל הכבוד לצילוש שבי עוררה את לב השיר, בשירה.

ניקו 45

New member
כרוח האדם צילושק'ה ../images/Emo24.gif

מילים של חן , טוהר , יופי ובעיקר אהבה מעודנת כתבת . ככה בדיוק בחרת ת'מילים שאני אוהב . שזרת , סידרת אותם בתבניות שלב אדם שכמותי יכול להכיל . כשאת מאוהבת יוצאים ממך פנינים מלבבים . והבחירה המוסיקלית שלך ... אין מתאימה והולמת יותר ... אהבתי . רוח האדם : אפשר לצקת ברוחו של אדם : בינה , השכלה , נסיון עתיר שנים , זכרונות וגם חומר . אך ברגע שיוצקים ברוחו של אדם מידת אהבה כי רק אז ורק אז תפרחת חייו פורחת בתפארתה וצומחת בחיוניות , בהשלמה ובהרמוניה עם גופו וסביבתו . ולך אשיר ואומר : יד ענוגה היתה לה

צילוש43

New member
ללא מילים ניקו../images/Emo9.gif

פעם ראשונה השארת אותי ללא מענה ידידי
כספר פתוח, כחומר בפני היוצר כך תקראני
רק אומר...כל מילה ממך יצוקה
והשיר, מנגן לי לתוך מיתרי במזמור מיוחד

למעלה