כרווקים . . .

כל אחד

שרואה טעויות וליקויים אצל השני, לא משנה אם מדובר בחינוך או במערכת זוגית, תמיד חושב או אומר או מקווה או כל דבר אחר, "לי זלא יקרה" אבל ברור שהרבה יותר קל לראות את הדברים במבט אובייקטיבי נטול נגיעות אישיות.. כשמגיעים לדבר האמיתי כל הסיסמאות קורסות ומה שנותר זה רגש, כאב ועוד קצת רגש. מה שנותר זה להתפלל.

לא יודעת

הכל משמיים. מה שברור לי זה שאני אעשה את הכל שזה יצליח(ולא על חשבוני!!)

בקהם1

New member
בדיוק היום היתה לי שיחה יותר משעה

אם יועץ ומדריך חתנים בין הטובים בירושלים, אמרתי לו שאני מפחד מכל מיני דברים, הוא הסתכל עלי ואמר לי אתה צודק, זה מפחיד ומסוכן אבל אתה מגיע עם תובנות שונות מכל השאר, כי אתה חושב וזה בראש שלך לדעת מה לעשות ואיך לחיות, זה קשה אבל בע"ה לי זה לא יקרה, ואם זה יקרה [חינוך, זוגיות וכו'] אז קרה, תמיד אפשר לתקן כמובן שזאת הדרך האחרונה, ואני חושב שאם באמת אני אצליח להיות כמו שאני רוצה ושואף ועובד על זה אכן רבו הסיכויים שלי לא יקרו כל מיני דברים, היסוד הוא להקשיב וליישם מה ששומעים ולומדים. למשל חינוך ההורים הם רק החממה, הם צריים לדעת איך לעשות את החממה טוב, וברוח טו בשבט אוסיף כי הרי האמאות הן האדמה והאבות הם העצים ורואים שבכל תהליך גדילת העץ לא נודעים בפרי עצמו אלא באדמה, מקשים מרססים גוזמים עלים יבשים אבל לא נודעים בפרי ככה גם בחינוך האדמה [אמא] צריכה לחכות ולתת לילד כמה שאפשר ומה שצריך, והאבא צריך גם הוא להעניק אבל עד לחינוך כי ברגע שהילד יראה מה צריך ואיך בדיוקההורים אז כן ישנם יותר סיכויים להצליח. [אני יודע שזה לא נכתב הכי ברור תבינו, השעה...]

../images/Emo8.gif../images/Emo187.gif../images/Emo161.gif../images/Emo188.gifקוראים לזה HINDSIGHT

לזה שאנשים אומרים "לי זה לא יקרה"... גם אני אחד מהם...
אני מאמין בדברי התלמיד החכם הרב זמיר כהן שבשבת לא צריך להיות רק דברי תורה... למרות שהלוואי שיהיה כך, וכמובן שירים... אבל הוא אומר שצריך בעיקר בשבת לשבת עם האישה והילדים ולדבר איתם על איך היה השבוע, מה חדש איתם, להתעניין ולהתחבר אליהם, ולא להיות כמו הלא דתיים שרצים לטלוויזיה או לפאב וכו'... או כמו שחברה טובה של אחותי שהיא לא דתייה הגדירה את זה: "כולם מחכים לסוף- שבוע. בשביל מה? לצאת לאיזה בר מסריח. שמגישים שם וודקה מזויפת. שומעים רמיקסים של מטומטמים. רואים כמה דפוקות עם לבוש מינימלי. שבחיים לא תרצה שיהיו האמאות של הילדים שלך... מגיעים הביתה מסריחים מסיגריות- ואלכוהול. עם אוזנים מפוצצות. מקיאים באיזה חניה. וצועקים לחצי עולם אני אוהב אותך (ממש) בדרך חזרה מנסים להתחמק ממשטרות. מגיעים לפייסבוק וכותבים היה אששששששששששששששש....שבת שלום לכולם :)" חזק הא? זה מה שהרב זמיר כהן מתכוון, שאנחנו הדתיים החרדים צריכים ללמוד מטעויותיהם וכן להתחבר למשפחה לאבא ואמא ואחים ואחיות ואשה וילדים... בהצלוחה... והנה עוד משהו בנושא מעמד האשה ביהדות: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1695&MessageId=148646334 נ.ב: הספר החדש של הרב זמיר הוא מדהיםםם!!! הוא מדבר שם על הדינוזאורים/אבולוציה/גיל העולם/מוות קליני/ועוד המון דברים אקטואליים!!!

למעלה