כרוב ממולא

geni1

New member
כרוב ממולא

אני צריכה עזרה דחוף!!! איך מפרידים את העלים מהכרוב בשלמות? הקפאתי לשעה,הפשרתי,שמתי במים רותחים ו...כלום.

mariana

New member
תתפסי אותם בפינה בסוף

או שתעברי עם סכין כמו סכין יפני תעשי לו חתך בסוף והוא ישבר. מרתיחים את העלים אחרי שמפרידים, ולא ההפך

geni1

New member
ישששששששששש!

הצלחתי בסוף עם מה שנשאר מהכרוב.
חצי מהכרוב הרסתי. לא נורא,בפעם הבאה אני אדע...

אפללו 35

New member
פטנט להפרדת עלי כרוב

יש להכניס את הכרוב לתוך שקית של הסופר ולקשור. להכניס את השקית עם הכרוב למיקרו לחמש עד עשר דקות בהתאם לעוצמת המיקרו שלכן,ולאחר מכן עלי הכרוב פשוט נפרדים מצויין. בהצלחה!!!

ניני5

New member
מפרידים את העלים מגבעול, ע"י חתוך

הגיבעול. עושים מן חור כזה. ואז מרתיחים בסיר גדול. העלים נפרדים אחד אחד

geni1

New member
תודה על העצות../images/Emo140.gif

בסוף הכנתי ולא יצא כ"כ טעים. אז המתכון הזה לא ייכנס למחברת המתכונים שלי!

sovlanit

New member
ומי קבע

שחייבים להצליח מהפעם הראשונה??? אם המאכל חביב עלייך תוכלי להעזר בעיצות שקבלת ולנסות שוב, מובטחת לך הצלחה. אם המאכל לא ממש חביב עלייך אז הפעם הראשונה הופכת להיות שלוש פעמים: ראשונה אחרונה ומיותרת... חחחחחח ובהצלחה בכל התחומים.

geni1

New member
אצלי

רק מתכונים לא מסובכים נכנסים למחברת מתכונים. עכשיו כשאני בחופשת קיץ אני מנסה את כל המתכונים המעניינים שאגרתי במשך השנה. ותשמעו קטע מצחיק: אתמול אבי שאל אותי איך הסתדרתי עם העלים של הכרוב,אז אמרתי לו ששאלתי בפורום באינטרנט והסתדרתי. אז הוא אומר לי : "מה , יש פורום כרוב ממולא"?

sovlanit

New member
חחחחחחחחחחחח

והמתכון הכי לא מסובך שגם לא עולה יקר ותמיד מצליח הוא סנדביץ'....חחחחחחחחחח

ניני5

New member
היי למי שיש מתכונים קלים שעושים את

אותם בצ'יק צאק, ספרו לי. הנה טיפ לבישול פסטה, מאחת תוכניות הבישול מחו"ל של איזה שף בטלוויזיה. לא צריך הרבה מים. שמים את כמות הפסטה שרוצים. קצת שמן מלח, ומים בערך סנטימטר מעל גובה הפסטה. מרתיחים הכל ביחד. מבשלים בערך 2 דקות רתיחה על אש נמוכה עם סיר מכוסה. מכבים את האש. הפסטה סופגת את המים ונעשית מוכנה בלי בישול. בערך 15 דקות. אם הפסטה קשה מדי, "אל דנטה" ואתם לא אוהבים את זה, מוסיפים עוד מעט מים , עוד רתיחה קלה ושוב מכסים את הסיר לעוד5-10 דקות. או עד שהפסטה רכה. כדאי לבחוש בעדינות מדי פעם. אם הפסטה היא תוצרת מקומית, צריך לשטוף אותה כי היא נדבקת. פסטות מחו"ל לא צריך לשטוף כי הן עשויות מחיטה טובה-חיטת דורום.

geni1

New member
היי ניני

תראי מה הורדתי מפורום מתכונים. אני חייבת לנסות בהקדם. האמת,שאני מתכננת פיקניק בשבת עם אחותי והחבר שלה ואני מתלבטת מה להכין.

ניני5

New member
קראתי הכל, אולי המתכונים זולים

אבל הם המון עבודה.......חחחחחחחחחחחחח

ניני5

New member
יש לי מתכון טעים לדגים שלמים.

קונים באקלה צעיר שלם קפוא. בשקיות גדולות בסופר. מפשירים. מגרדים את הקשקשים. עושים 2 חתכים בעור של הדג לרוחב בכל צד. מחממים רבע שעה לפני הארוחה מחבת גדולה עם שמן. מקמחים כל דג בקמח ומטגנים צד אחד עם מכסה ואת הצד השני בלי מכסה באש נמוכה. מגישים עם לימון, מלח ופלפל. פשוט קל ואוכלים דגים ולא רוטב.

למעלה