כרוב מבושל

יוכי68

New member
שילת שלום לך, כרוב מבושל אני מכינה כך

לחמם מעט שמן ולטגן בצל אחד. לחתוך כרוב לרצועות ולהוסיף לבצל ולאדות מעט. להוסיף מלח, א. מרק, פפריקה, פלפל וכף רסק עגבניות לערבב ולהוסיף כרבע עד חצי כוס מים. לבשל עוד כמה דקות על להבה נמוכה וזהו.........נהדר כתוספת.

ורד70

New member
יוכי בבקשה שאלה-בבלוג שלך יש מתכון לאורז עם

אדמה-ורשום לבשל על להבה בינונית כ-10 דקות בערך-חצי בישול-אורז ומים-שאלתי היא האם צריך להרתיח את המים ואז לשים את האורז?תודה

cial 1

New member
ןרד70 תמיד מים רותחים לאורז

הכיני בשיטה קלה את האור מתאים לכול דבר כך לכי גם על המתכון של יוכילה רצוי לפני הוספת המים לני האורז כאשר הם רתחו.. את מוסיפה את האורז כמובן מלח תבלין מתבקש למתכון שלך מעט שמן או מרגרינה עושה את זה ממני הכנת אורז הקל ביותר ונהדר לכול דבר הולך ויוצא 1-1 כך על כול 2 כוסות אורז-3 כוסות מים את המים אני מרתיחה עם מעט מרגרינה-זה כצות של 2 כפות או 3 כפות שמן תבלין כמובן מלח-אגוז מוסקט ]לפל לבן בכמיות קטנון חצי כפית -אובים חזק אפשרי תמיד טיפה יותר לכמות יותר גדולה יש פשוט להכפיל עכשין עם נייר מגבת של המטבח כפות יש לכסות את הסיר-ומעל המכסה של הסיר לגבי כמות כפולה -רצוי וחשוב סיר רחב צניד קצת ענוק- זמן הבישול עד 15 דקות כמובן על חום הכי נמוך. עש את השיטה לטגן גם עם בצל או ללא ואז להוסיף את המים הרותחים ואכן כך מכסים ומבשלים רק על חום נמוך לגבי התבלינים יש האוהבים טעבי כמוני ויש עם כרכום גם טעים-ניתן להוסיף במקום המלח מרק עוף טוב-עד כף לכמות הקטנה? אני מכינה בצורה כך וגם כמיות על פי המאזן שלי זה לאנשים שמכינים ומיומנים .אני למדתי בכות כטנה ועם השנים הכול רגיל הולך שבת שלום לך ורד70

למעלה