טיפטיפ שלי
New member
כרוב מאודה לארוחת ערב...
לפני מספר ימים נתקלתי במתכון נחמד לשניצל כרוב.... במתכון אומרים לבשל או לאדות רבעי כרוב, לצנן ולחתוך לפרוסות ואז לטבול בבלילה ולטגן ... אידתי רבעי כרוב בסיר אידוי וקיררתי ופתאום אין לי חשק להתעסק עם טיגון.. יש למישהו אולי רעיון מה לעשות עם הכרוב? חוץ מפשטדה...
לפני מספר ימים נתקלתי במתכון נחמד לשניצל כרוב.... במתכון אומרים לבשל או לאדות רבעי כרוב, לצנן ולחתוך לפרוסות ואז לטבול בבלילה ולטגן ... אידתי רבעי כרוב בסיר אידוי וקיררתי ופתאום אין לי חשק להתעסק עם טיגון.. יש למישהו אולי רעיון מה לעשות עם הכרוב? חוץ מפשטדה...