כרוב מאודה לארוחת ערב...

כרוב מאודה לארוחת ערב...

לפני מספר ימים נתקלתי במתכון נחמד לשניצל כרוב.... במתכון אומרים לבשל או לאדות רבעי כרוב, לצנן ולחתוך לפרוסות ואז לטבול בבלילה ולטגן ... אידתי רבעי כרוב בסיר אידוי וקיררתי ופתאום אין לי חשק להתעסק עם טיגון.. יש למישהו אולי רעיון מה לעשות עם הכרוב? חוץ מפשטדה...
 
נראה טעים...

אבל אין לי איטריות או איזשהו סוג של פסטה...
 

חנהפ

Active member
כרוב-

מכינה כתוספת, כרוב פרוס על בצל מטוגן, מעט יין לבן יבש,מלח,פלפל ואבקת מרק בטעם עוף. עם או בלי רסק עגבניות. לכרוב המבושל הלבן ניתן להוסיף כוס אורז 2 כוסות מים ורסק עגבניות להוסיף לתיבול מעט סוכר.
 

ש י א 1

New member
כרוב מאודה, תוספת טעימה, קלה להכנה

לחתוך את הכרוב לרצועות דקות ככל האפשר, לחמם מעט שמן בסיר, להוסיף רצועות הכרוב, לגרד על מגרדת גסה 1. תפוח עץ ירוק חמוץ מסוג אלכסנדר, או גרני סמיט. להוסיף פלפל ומלח לערבב מדי פעם עד שרך, לבשל בכיסוי חלקי. *אפשר, ומצוין, להוסיף מעט רסק עגבנות מדולל במעט מים, לבשל כ- 7דקות. **טעים כתוספת לבשר על יד אורזאו פתיתים, אפשר גם לערבב עם אטריות רחבות מבושלות במי מלח ומסוננות. טעים! בתאבון, ש י א 1
 

ש י א 1

New member
ראי מתכון בהמשך, בתשובה לשאל לשאלתך

ראי בהמשך נתתי מתכון שיענה על בקשתך. בהצלחה ש י א 1
 
כרוב מבושל

אני מבשלת רק מאכלי דיאטה ומבשלת המון כרוב, מקצצת בצל ומאדה קצת בשמן זית, חותכת את הכרוב גס ומוסיפה לסיר כל פעם רבע כרוב קצוץ גס ומערבבת מספר רגעים בין ההוספות, (ככה שהכרוב מקבל מין צריבה אבל לא נשרף), מקרצפת או מקלפת מספר קישואים חותכת לעיגולים גסים ומוסיפה לכרוב חותכת גס פיטריות יפות שקונה בסופר ומוסיפה, (או לחילופין פטריות מקופסא - שלמות או חתוכות) מתבלת במלח פלפל (אפשר מלח לימון למי שאוהב - אני לא) קצת אבקת מרק להנמיך את האש ולבשל על אש נמוכה בערך 25 דקות - חשוב לערבב מידי פעם - אין צורך להוסיף מים כי הירקות מגירים נוזלים. - בתאבון.
 

limim

New member
הכי פשוט: לתבל בשמן, מיץ לימון ומלח

זה מה שהכנתי לי כתוספת לארוחת הערב. טעים טעים
 
למעלה