כרובי

KTM620SM

New member
כרובי

תעשה לי S3. יאללה - אני וגאזי בעסק (נראה לי, עוד לא שאלתי אותו). כרובי כבר החליף את שמי ל 'דבר חלש' בעקבות הרכש החדש - חתיכת יבחוש עם נפח קטן משל הסטרטר של האפריקה טווינס...

Super Max

New member
../images/Emo207.gifהטלפון של שי שהינו?

למישהו יש את הטלפון של שי שהינו (אבא של עמרי)? אנא העבירו במסר
SM

Le Duke

New member
בוא נגיד שיחס ההספק לנפח אצלו מככב

בחלומות הורודים (או כתומים) שלך. מזל"ט יא סוניה! אולי גם אני אעבור?

שחרלרט

New member
גזי,אתה בS3בעונה הקרובה!!!!

פשוט KTM620SM היתחדש היום בKTM250 4T. מברוכ אחי יאללה גאזיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אבל "דבר חלששששששש"

יש עונה קרובה?

אני יודע שהוא התחדש ברבע ליטר אורנג'... אל תשאל איך אני יודע...

הייתי שם היום

בכל מקרה רואים אותך בשטח השבת? אנחנו מתאמנים במצר אחרי נבצרות של שבוע אני חוזר לרכב השבת בואו אתה, הלוין והכרובית יהיה סוףףףףף

Le Duke

New member
דווקא מתאים לי מצר בשבת

אבל כיוון שלא הוזמנתי אני אשחק אותה נעלב ואתחפר באיזו גבעה ליד הבית

45degrees

New member
יש גבעה ליד הבית שם שורפים

צמיגים עגולים במקום להתחפר עם צמיגי קוביות. אתה יודע איך ליצור איתנו קשר - בוא בהמוניך

חוצמיזה, בוא אני אקרע לך

קצת את הישבן בשטח לפני שאתה תביא לי בראש על האספלט

כRובי

New member
זהו, עכשיו כבר אפשר להרכיב את

השלטון מחדש: וKTM620SM - מונית לתפקיד השר לשכבות החלשות!
אתה שר! כבוד למגזר! אגב, הנה הרכב הממשלה הבא, ע"פ שרשורי השנתיים החולפות בפורום. לא אני בחרתי, זה פשוט עולה מהטקסט... אנדרה נלין המלך מרלי הנשיא LY192 יו"ר כנסת SM Animal שר הבטחון (520 שם זמני - הרמטכ"ל, 111SM - חיסולים ממוקדים - ktmrf - מח"ט גולני, 45 מעלות - אלוף פיקוד צפון - כי חייבים לשמור על מסורת ההפסדים בגזרה...
) Lucca שר החינוך והספורט DR XR כנציג העדות העירקית והגרוזינית (מקורב אליה קשר מנטאלי), אנוכי נציג העדה הרומנית, שחרלרט מהעדה התימנית. Le Duke - אחראי על המסחר והתעשייה Super Max - השר לתשתיות לאומיות הרושמת - נציגת הנשים, אלא מה? גז ונעלם - שר בלי תיק (
פה אתה מתחיל מההתחלה!) פאנגס - עם הדיעות שלו: יו"ר האופוזיציה מקסמקס - שר החוץ אספרגוס - שר החקלאות אז... ברכות לשר (כבוד למגזר!) החדש!

למעלה