כרגע...

לי28

New member
כרגע...

כרגע...

מצאתי, אהבתי, תרגמתי... קראתי וכל משפט פשוט הדהים אותי... איך אנחנו לא חושבים על כל הדברים האלו שיכולים להיות ברגע אחד...אחד אנחנו חיים את החיים את הרגע ולא חשים כמה דברים מסביבינו יכולים להיות בו... אז החלטתי להביא לכם את הרשום. מישהו מאוד גאה בך מישהו חושב עליך מישהו בוכה בגללך מישהו מתגעגע אליך משיהו רוצה לדבר איתך מישהו רוצה לדבר איתך מישהו רוצה להיות אתך, לידך מישהו מקווה שלא הסתבכת בצרות מישהו אסיר תודה לך על התמיכה שהענקת מישהו רוצה להחזיק בידך מישהו מקווה שהכל מסתדר לך על הצד הטוב ביותר מישהו רוצה שתשמח מישהו רוצה שתמצא/י אותו מישהו מהלל ומפאר את ההצלחה שלך מישהו רוצה לתת לך מתנה מישהו חושב שאת/ה המתנה שלו/ה מישהו מקווה שלא כל כך קר לך מישהו מקווה שגם לא כל כך חם לך מישהו רוצה לחבק אותך מישהו רוצה לאהוב אותך מישהו מתפעל מהכח שלך מישהו חושב עליך ומחייך מישהו רוצה להיות לך כתף לבכות עליה מישהו רוצה לבלות אתך מישהו חושב שהעולם שייך לך מישהו רוצה להגן עליך מישהו מבקש לעשות הכל עבורך מישהו רוצה שתמחל לו מישהו אסיר תודה על המחילה שלך מישהורוצה לצחוק אליך מישהו זוכר אותך ומאחל שתהייה שם מישהו נותן תפילה עבורך לאלוהים מישהו צריך לדעת שאהבה שלך ללא תנאים מישהו רוצה לספר לך עד כמה הוא דואג מישהו רוצה לחלוק אתך את החלומות שלו מישהו רוצה לחבק אותך בזרועותיו מישהו רוצה שאתה תחבק אותו בזרועותיו מישהו שמטמין אוצר בנפשך מישהו שמאמין שיכול לעצור את הזמן בגללך משיהו שמשבח אותך בפני בורא על היותך, כזה חבר וכזה אוהב מישהו שלא יכול לחכות בציפיה לראותך מישהו שאוהב את התחושה שאתה נותן מישהו רוצה להיות אתך מישהו שרוצה שתדע שהוא שם בשבילך, מישהו שרוצה להיות לך לחבר מישהו שנשאר ער כל הלילה במחשבות לגביך מישהו שמשתוקק שתבחין בו מישהו שרוצה שתדע שאתה הכי טוב מישהו שרוצה להיות קרוב אליך מישהו שחסרה לו העדה והדרכה שלך מישהו שמאמין בך מישהו שזקוק שתאמר לו את הדברים הללו מישהו שצריך שתאמין בו מישהו שיתרגש שיקרא את זה מישהו זקוק לך בכדי לדעת שאתה חסר לו מישהו שהשיר שמנגן מזכיר לו אותך... ותראו כל זה קורה ברגע... אז מה זה רגע... שלכם לרגע לי28

patishon

New member
``אהבתי``

לי ת`אמת לא יותר פשוט תשלחי אותנו ישר לספרייה

מרי-לו

New member
פטישון :cool:

אף פעם לא רציני. חחחחחחחחחח אהבתי. גם כאן הצלחת להצחיק אותי חולה על הראש שלך מרי-לו

דיןדון*

New member
לאאאאאאאאאא טעיתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

פשוט גדולה מהחיים אוהב לקרוא כל מילה שידך כותבת לא סתם כתבתי שאת גדולה מהחיים ועוד משהו קטן אוסיף אוהב אותך לי28 את פשוט מקסימה שלך דיןדון

לי28

New member
דין דון יקירי...

תודה.. הצלחת... הסמקתי שלך לי28

למעלה