כרגע......

כרגע......

כרגע סיימתי קריאתו של הספר החידה השישית של יאיר לפיד. ספר מדהים ומזעזע בו זמנית, המספר על חקירה של רצח ילדה בת 9. הספר הוא כמובן בדיוני, אך בסוף יאיר לפיד כתב כמה מילות הבהרה וחשבתי לנכון להביא אותם לכאן: "כמוקבל, אני רוצה לציין מיד שכל הדמויות בספר זה הן פרי הדימיון ואין קשר בינן לבין המציאות. יחד עם זאת, הסטטיסטיקה המופיעה בו היא מדוייקת. כשנתתי את הספר לקריאה לכמה מידידי, הציע לי אחד מהם לא לכתוב שבשנת 96 נרצחו בישראל 13 ילדות ו-43 ילדים. לדבריו, זה נשמע מוגזם וגורע מן האמינות של הסיפור כך שעדיף לי להשתמש במספר האמיתי. כשהוכחתי לו שזהו אכן המספר האמיתי, הוא היה מזועזע. גם הנתון האומר שבישראל נפתחו, בשנת 1998 לבדה, 1868 תיקים על תקיפת ילדים (מחוץ למשפחה) לקוח מן הסטטיסטיקה הגלויה לציבור. לצערי, גם תיאורי הרוצחים הסידרתיים ומעשיהם לקוחים מין המציאות. אברהם יצחק-פור, למשל, אכן מרצה בכלא איילון ארבעה מאסרי עולם חופפים. בנוסף לכך, אני עומד מאחורי הניתוח של גאסטון, לפיו בעתיד הקרוב יחלו לצוץ בישראל רוצחים סידרתיים. כמה מן הקרימינולוגים החוקרים בנושא טוענים שלמעשה פועלים כבר בארץ שניים עד שלושה רוצחים כאלה. הנתונים שהוצגו בפני משכנעים מאוד, אבל כל זמן שלא נתפס איש, זה ישאר בגדר השערה מצמררת." מצמרר לא? התחלתי לקרוא את הספר אתמול בשעות הצהריים וסיימתי אותו היום... ספר מרתק, מדהים ומזעזע. ממולץ ביותר!

ואחרי ש.....

קראתי את המלצתך, אני רוצה גם להמליץ על ספר נוסף שנקרא : אניהו של אתגר קרת. מומלץ ומשעשע

היי היי אני מיש...

סיימתי ונהניתי מכל מילה, כל משפט, כל פיסקה, כל סיפור. הגעת ל " עיניים נוצצות"?

מרי-לו

New member
מיש מיש מאמוש...

אם את רוצה עוד המלצות לספרים טובים אז תרשמי... "הראש הכפול" - יאיר לפיד "זה יגמר בבכי" - אהוד אשרי "בילי בלום אוהבת ככה" - אהוד אשרי את בילי בלום סיימתי ביומיים.... ספר נ-ה-ד-ר של מי זה "עיניים נוצצות"?

תודה על ההמלצות..

שיפתחו המחסומים רצה לקנות. אוףףף טמבלית אני שכחתי את פלאי הטכנולוגיה, אפשר להזמין און ליין. "עיניים נוצצות" אחד הסיפורים בספר אניהו- אתגר קרת.

טאקילה~*

New member
תבלבל ניש עם מיש...../images/Emo2.gif

בא לי לקרוא ספר טוף,מחכה לי מדף עם ספרים אני צריכה מוזה.. למי יש בשבילי חשק לקרוא?

נשית~37

New member
אני כבר שבועיים בעמוד הראשון

(אין זמן עם כל הדיבורים האלה על סקס חחחחח, מתלבשת עליו שישבת)

למעלה