כרגע ראיתי את פרק 19.

Bakura

New member
כרגע ראיתי את פרק 19.

כן כן, אני יודעת שכולכם כבר 131 פרקים לפניי, אבל רציתי להביע מחאה עמוקה. הסוף של זאבוזה והאקו היה יפה, היה מושלם. קאקאשי אמר משפט מושלם. ואחרי זה. מה אני רואה? סאקורה. נארוטו צוחק. סאסקה נטול פצעים וגשר גמור. אני מצטערת, אבל זו בהחלט לא דרך לסיים את זה. לדעתי היה צריך לסיים את הפרק בקטע של זאבוזה והאקו, זה היה קטע יפה, חזק, מרגש. ופתאום אחרי זה כל השטיות של הילד בוכה, נארוטו בוכה, נארוטוסאקורהסאסקה, ממש מאכזב. היה אפשר לשים את זה בפרק הבא או לפחות לשים שיר סיום ואז לשים את זה, כדי שיראו פה הפרדה. אני חושבת שהייתה שם טעות רצינית בקטע הזה, זה די הרס את כל החוויה של הפרק.
... פרק הבא גארה. יאםיאם.

digiash

New member
אני מסכים

בהחלט סוף גרוע וזה רק מדרדר משם והלאה :| (יחי סאגאת זבוזה)

Snake Bandage

New member
אה, יופי.

אז אני נשארת הבנאדם היחיד בעולם ששנא את סאגת זאבוזה. נפלא.

Bakura

New member
../images/Emo96.gif איך אפשר לשנוא אותה? ;-;

היא כל כך מרגשת ומקסימה. יותר מדי פייטס, אבל, הייתי מורידה כמה קטעים חוזרים. ואת סאקורה. גאד, היא לא עשתה שם כלום. חוץ מלבכות כמובן על סאסקה. שזה היה קטע כל כך לא מרגש. הבכי של נארוטו הרבה יותר ריגש אותי, סאקורה סתם התבכיינה. כאילו, כמה היא _באמת_ מכירה את סאסקה כדי להיות מאוהבת בו באמת? כל מה שהיא מרגישה זה משיכה בגלל המראה והמסתוריות והפופולריות שלו.

chatenoire

New member
האי..

סאקורה היתה ונשארה (לפחות עד לפני שניים-שלושה פרקים) גרועה לגמרי. היא מתבכיינת כל היום על כמה שהיא גרועה וכמה שהיא מטרד, ואז חוזרת הביתה ולא עושה /כלום/ לגבי זה. ובלי קשר למצח-גדול, הסאגה של זאבוזה היתה נהדרת, ופרק הסיום היה מושלם. אולי הסוף עצמו הסיח קצת את הדעת, אבל ה-final note בסיפור של זאבוזה והאקו היה פשוט יפהפה. אני חושבת שכמעט בכיתי כשראיתי אותו...

לוניד

New member
זה טבעי אצל ילדות בגילה...

נו, קראש ראשון והכל. היא סה"כ בת 12. XD

Snake Bandage

New member
מרגשת ומקסימה? לא לדעתי...

לא יודעת, זה היה פשוט... משעמם. וזאבוזה והאקו הם דמויות ממש מעצבנות. ואני חושבת שכולם יורדים על סאקורה יותר מדי. לא מגיע לה יחס מגעיל כזה.

0Onegaineko0

New member
גם אני שנאתי אותה P=

קאמיט זה היה כל-כך משעמם! אחרי שראיתי את זה הפסקתי עם נארוטו לאיזה שנה חצי שנה עד שענבל אמרה לי להמשיך ושזה רק משתפר (חוץ מזה היא נתנה לי ספויילרים ודיברה על זה יותר מדי ><)

Omega Dark

New member
את לא לבד...גם אני שונא את הסאגה...

הדבר היחידי שאהבאתי זה הקטע עם הטיפוס על העצים

sasuke girl

New member
סאקורה לא גרועה!!!

אפשר לחשוב שלאף אחת מכן לא היה קראש בגילה שהייתן בטוחות שאתן מאוהבות בו. ואמרתן את זה לחברות הכי טובות והתבכיינתן על זה בלה בלה. לדעתי סאקורה לפעמים טיפה מאוד מעצבנת-אבל בתכלס דמות יפה שמתפתחת עם הסידרה,מה שגורם לה להיות מעניינת! ו! היא לא התבכיינה על סאסקה!! זה היה קטע מדהים ומרגש!!! שלא הפסקתי לבכות בו. הבכי שלה שם באמת נראה כמו התבכיינות? את היית מתבכיינת על משהו שמת מול העיניים שלך לא משנה אם את אוהבת אותו או לא?אני חושבת שלא. היית בוכה.

Bakura

New member
לא, לא היה לי.

כי אם מישהו לא אוהב אותי במשך... ממ. כמה זמן? נגיד חמש שנים? (מהפלאשבאק של אינו) אז הוא לא יאהב אותי בפתאומיות. הייתי פשוט אומרת לעצמי שהוא לא הבחור בשבילי ומוצאת אחר. והוא לא מת מול העיניים שלה, הוא כבר היה "מת" שהיא מצאה אותו. דווקא שהיא חתכה את השיער היא התחילה להיות בסדר, רק שתפסיק לגעת בסאסקה כל הזמן.

למעלה