כרגע ראיתי את פרק 12 עונה 6

mushimushi16

New member
כרגע ראיתי את פרק 12 עונה 6

ולמרות שהוא היה ממש טוב, זה נראה כאילו הכותבים שוב חוזרים לשביל הזה של "קלארק אוהב את לאנה, לאנה אוהבת את קלארק- אבל הם לא יכולים להיות ביחד מככה וככה סיבות" די מתחיל להימאס לי מכל הקטע הזה.... האם יש תקווה בהמשך שקלארק יגמור כבר עם לאנה ויעבור ללואיס?

Superboi

New member
זה חייב לקרות

אבל נראה לי שזה יקרה רק כשהוא כבר יהיה סופרמן ויעבוד בדיילי פלאנט. ככה זה בקומיקס, או שאני טועה? ונראה לי שהיית צריך לשים

mushimushi16

New member
זה לא היה ספויילר....

הפרק כבר שודר ביס לפי דעתי.... ספוילר למטה ! V
אממ בשיר פתיחה של העונה השביעית הראו את השחקנית שמשחקת את לאנה ככה שהיה ברור שלאנה לא מתה....(כנ"ל על קלואי) אז הפרק היה די צפוי.....

Superboi

New member
לפי מה שהבנתי מהפורום, (יש פה ../images/Emo58.gif!)

צריך לסמן
כל עוד זה לא שודר גם ב-יס וגם בהוט. אבל חפיף, נראה לי שכולם יודעים את זה ממילא... וממש בבקשה אל תפרט כלום בקשר ל"מוות" של לאנה וקלואי...

אני מקווה מאוד שהוא יגמור עם זה

אם תחשבי על זה זה דיי הגיוני שעד סוף הסדרה הם יסיימו עם זה כי הם חייבים לשים את תקופת הנעורים של סופרמן מאחור ולסכם אותה, ולאנה היא אהבת נעוריו...

mushimushi16

New member
לגבי קלארק ולאנה (../images/Emo58.gif לעונה 6)

לאנה הייתה די ביצ'ית עד איזה פרק 12 העונה (וזה בגלל שלקס השפיע עליה), אבל מאיזה פרק 13 התחלתי לחבב אותה יותר.... ועכשיו, זה לא שאני לא אוהבת את הדמות של לאנה, זה פשוט שהיוצרים מותחים את הרומן הבלתי נגמר שנקרא "לאנה וקלארק" על פני 6 (וכנראה גם 7) עונות! ד! כמה אפשר, הם חזרים בדיוק על אותו קו עלילה: קלארק אוהב את לאנה, לאנה אוהבת את קלארקי, אבל הם לא יכולים להיות ביחד מסיבה כלשהי.... (והיא שאם הם היו ביחד כולם היו מאושרים ואז לא היה דרמה בסדרה), ואז שהם סוף סוף ביחד- אחרי שקלארק כל כך התאמץ להשיג אותה-פתאום הוא נזכר שלא, הם לא יכולים להיות ביחד. אז כמובן שקלארק נפרד ממנה כי הוא חושב שהוא מסכן אותה או תירוץ אחר כלשהו.... אבל הוא עדין אוהב אותה (כמובן). שבוע שבועיים לאחר מכן קלארק חוזר לעשתונותיו, ומה אתם יודעים- הוא שוב מנסה להחזיר את לאנה לחיקו השרירי העטוף בצבעי כחול ואדום (גאד, מישהו צריך להגיד לו שאדום זה לא הצבע שלו >.<). ואנחנו כבר יודעים מראש שבסוף הוא יגמור עם לויס, אז למה לא להוסיף קצת עומק ליחסים שלהם במקום להמשיך לבנות על משהו שיודעים שהוא יגמר בסוף הסידרה?

always be me mc

New member
כי המשהו הזה(ואין פה ספוילר קשור לעונה)

הוא חלק בלתי נפרד מימי הנעורים/התבגרות של קלארק בסמולוויל ולכן כל עוד הוא שם יש מקום להמשיך עד לרגע שבו הוא יעזוב(פחדן
)

למעלה