כרגע נזכרתי!!!!

suffgy

New member
כרגע נזכרתי!!!!

באמצע החופש, נסעתי לדודים שלי בארה"ב, ל-3 שבועות. אוקי זה טיפה מסובך אבל תנסו לעקוב אחרי.... בת דודה שלי, היא בת 16, עכשיו יש לה חבר, ואח של חבר שלה, הוא סולן בלהקה די מפורסמת בארה"ב, אבל לא נראה לי שתכירו אותם כי בארץ אין להם זכר.... קוראים להם "מידטאון". בכל מקרה! הלהקה הזאת תמיד מסתובבת עם כל הלהקות הצעירות... וביניהן, כמו שניחשתם, גוד שרלוט!!! ובת דודה שלי כבר פגשה את גוד שרלוט והכל וזה והיא אמרה שהם ממש ממש נחמדים! עכשיו מה הקטע?! היא רצתה לקחת אותי לאיזה פאב שכל הלהקות הצעירות תמיד שמה, כולל גוד שרלוט... רק בעיה אחת - הכניסה הייתה רק לאנשים מעל גיל 18.. טוב זו לא הייתה כל כך בעיה כי הרי יש לה פרוטקציות חח.. אבל אני לא הכי התלהבתי ללכת כי פשוט אז לא כל כך הייתי מעריצה של גוד שרלוט כמו עכשיו!! איזה דפוקהההההההה אני!!! יכולתי לפגוש אותם אוףףףףףףףףףףףף

Addicted to GC

New member
מההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo19.gif

בת דודה שלך חברה של האח של הסולן של "מידטאון"?!?!?
הו מיי פ***** גוד! והיא דברה איתו?! איזה פ***** כיף לה!! ואיזה כיף לה שהיא מכירה אנשים חמודים ומוכשרים ויפים... אני כל כך מקנאה

suffgy

New member
חחח...

איזה חמודות.. ברור שאם נגיד עכשיו הייתי טסה לבת דודה שלי הייתי מזה מנדנדת לה להיפגש איתם, פשוט אז לא כל כך הערצתי אותם... באסה... ומה את מכירה את מידטאון?!??!

../images/Emo3.gif

מידטאון לא שרים את באטרפליי? חחח אני מכירה את השם אפל לא יודעת איזה שרים הם שרים............ וידעתי שבילי הוא מושלם? וידעתם שג'ואל הוא מושלם? וידעתי שבנג'י הוא מושלם? וידעתם שפול הוא ממי??????????????????????????????????? הוא כזה חמוד!!!!!!!! Im the BASE player no one has a crush on the BASE player"..." "'The kids are laughing AT Paul... Not WITH Paul...'" חחח המבין יבין ^-^ מי שיש לו את די יאנג אנד די הופלס :)

¥EleVatioN¥

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

פול כזה מתוקי יווווווווווו כזה חמודדדדדדדדדד מתה עליוו

the z girl

New member
איפה הוא אמר את זה?

והוא צודק.. אף אחת לא מתאהבת בנגן קלידים.. :) מסכנצ'יק אבל באסה כי כולם מאוהבות בג'ואל ואני יצטרך להאבקקקקקק (וכמובן לנצח או למות)

../images/Emo3.gif

מידטאון לא שרים את באטרפליי? חחח אני מכירה את השם אפל לא יודעת איזה שרים הם שרים............ וידעתי שבילי הוא מושלם? וידעתם שג'ואל הוא מושלם? וידעתי שבנג'י הוא מושלם? וידעתם שפול הוא ממי??????????????????????????????????? הוא כזה חמוד!!!!!!!! Im the BASE player no one has a crush on the BASE player"..." "'The kids are laughing AT Paul... Not WITH Paul...'" חחח המבין יבין ^-^ מי שיש לו את די יאנג אנד די הופלס :)

לא היא מכירה את מידטאון.

אני מכירה את מידטאון. אני מעריצה די שרופה שלהם... אני מאוד מקנאה כרגע.

¥EleVatioN¥

New member
קחי אותי איתךךךך../images/Emo129.gif

אני רוצה אני רוצהההה ואיי עוד יאשפזו אותי בקצב הזה

נא182

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo26.gif../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

בעעעעעעעע

the z girl

New member
מתי את טסה בפעם הבאה?

(פרוצטקציה כזה.. חח.. אולי אפשר להעביר איתך דברים?) ודמט איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ! אבל לבת דודה שלך יותר ...

למעלה