כרגע חזרתי מרחובות...

VengaGirl

New member
כרגע חזרתי מרחובות...

היה ממש נחמד..
קניתי ת´דיסק בחמישה לתשע ומאז קיטרתי לידיד וחברה שלי שאני רוצה הבייתה לשמוע ת´דיסק..הם אמרו שרק הגענו אז צריך להסתובב קצת.. בקיצר הסתובבנו לנו ובסוף התישבו וראינו חבורת ילדים ערסים חבל על הזמן מדברים עם איזה אחד..פתאום הם התיישבו בשולחן לידנו והחבורת ילדים סינג´רה את האיש המסכן(שנראה כמו עבריין לא קטן בעצמו..) פתאום הם התחילו לצעוק עלינו שהתישבנו לידם כדי לצוטט להם...פחח..אנחנו בכלל ישבנו שם קודם.. בקיצר נמאס לנו מהם ומהקניון אז החלטנו לעלות על האוטובוס של עשר וחצי הבייתה...התברר לנו שזה האוטובוס האחרון..והוא בכלל לא בא..גם שם הייתה חבורת עבריינים שברחו מהמשטרה...הם הרביצו לאיזה מאבטח...הם דווקא היו נחמדים.. בסוף שהנמאס לנו לחכות לאוטובוס שתי בנות אמרו לנו שנבוא איתם להרצל כדי לתפוס שם אוטובוס...הלכנו איתם ובדרך הצטרפו אלינו עוד שניים והיה ממש סבבה...הלכנו כולם ביחד...בסוף הגעו לתחנה ובדיוק ראינו ת´אוטובוס עובר..מזל ששניה אחרי זה עברה מונית שירות ריקה אז כולנו עלינו והיה שמח על המונית.. בקיצר..תראו מה עברתי בשביל הדיסק הזה..איומים...הלכתי מלא ברגל..ובזבזתי יותר מידי כסף בקניון...
אבל לפי מה שאני שומעת בינתיים..הדיסק שווה את זה...
*אתם יודעים למה ההודעה ארוכה...פשוט כי משעמם לי רצח...* דרך אגב..לא ישנתי כבר 31 שעות ושלושים ושבע שעות...ממש יום ארוך אני עושה לעצמי..

yellow cheese

New member
נה נה ../images/Emo94.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

קניתי את הדיסק ב55 שקלים
ואת החולצה רגיל-ב19.90... עשו לי הנחה של 15 שקל על הדיסק..להלהלהלה
[ככה זה כשאת מקבלת את כל הדיסקים הכי יקרים בהנחה..] חחח
ערסים
פוייה
הרסתתתת אותי מצחוקקקקקקקקקקקק
"לצוטט להם לשיחות"...פחחחחח הם בטוח דיברו על ההיא "כפרה נשמה" בעלת האודם האדום
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח **נזכרתי בשיחה שלי עם הגרוש-מיתר שקט
חחחחחחח מתה עלייך אלמוגית... תלכי לישון, זה לא מזיק ולעיתים גם מועיל
**ההורים שלי משכנעים אותי לבוא איתם לאילת** מתה עלייך אלמוגיש
שי

למעלה