כרגע חזרתי מיצפאן!!!

• פותח הנושא rend
  • פורסם בתאריך

rend

New member
כרגע חזרתי מיצפאן!!!

היה כזה אדיר!!!! בהתחלה חשבתי שנדפקתי שנגמרו המקומות באולם ולי ולעוד איזה 20 אנשים הביאו כיסאות, אז חוץ מהבמה לא ראיתי כלום. ששירי באה היא עברה 2 מטר לידי! והיא היתה לבושה משהו סוף-הדרך, והיא שרה כמו מלכה. אני כמעט בכיתי. והכי אדיר היה אחרי שהיא שרה: היא כמובן חזרה באותה דרך, חלפה על פני, אבל אני יכול להישבע שהיא הסתובבה והיסתכלה עלי! זה היה כזה מרגש! אני לעולם לא אשכח את היום!

Deanb

New member
יופי ../images/Emo13.gif איך היו הצילומים? היו

לשירי מעודדים בקהל שצרחו לה ושריקות וכאלה?

Moses The Fish

New member
היא הייתה מדהימה

(לפחות על מסך הטלוויזיה שלי) ועוד משהו: היום ראיתי בHOT VOD תוכניות ישנות של כוכב נולד 1... ראיתי ת'ראש בראש של נינט מול בן ובמשחק "מי מכיר ת'שיר" שירי עזרה לנינט וצביקה אמר "שיר עם המילה לילה" ושירי התחילה לשיר "לילה בלי כוכב..." ואני, השיר הראשון שחשבתי עליו היה "לילה בא לאט...." זה די ריגש אותי שלפני שנתיים שירי היתה עוד אחת מ"כוכב נולד" והיום היא כזאת כוכבת ענקית... ואיזשהו סוג של זמרת לאומית (שרה את ההמנון וכו')... פשוט מדהימה. או כמו שצביקה הדר אמר עליה, היא ההוכחה שדברים טובים באים באריזות קטנות.

Deanb

New member
חחח יש לי את התכנית על המחשב

באמת מדהים איך שלפני כמה שנים אתה מסתכל על כוכבים כאלה שהיו סתם מתמודדים באיזו תכנית והם עברו כ"כ הרבה מאז והיום הם כאלה גדולים ומוכשרים ומדהימים... בעיקר שירי... כי היא היחידה שבאמת גדלה והתרחבה... אולי גם גבסו אבל לא שמעתי ממנו הרבה זמן...

dovratl120

New member
היא דפקה הופעה../images/Emo70.gif ועשה רושם כאילו

שירי חברה בלהקה [חח..עם אלו שליוו אותה באירוויזיון] גיא מזיג, יעל שחר, אייל מזיג...

lady h

New member
מישהו יודע מה שמו של השיר המדהים

ששירי שרה ביצפאן? היא נתנה כזה שואו מדהים!!! לא יכלתי לזוז מהכסא.

נועוW

New member
שמחה שנהנת../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo8.gif

צילמת

למעלה