כרגע באורטל 2 מעלות קרררררררררררר רוח מערבית חזקה
S shark2000 New member 25/12/05 #9 נערם רק בבוקר, עכשיו אין כלום מ 50 מטר מעלינו נשאר על הקרקע וגם, לא הרבה.
ר רויטל ב א New member 25/12/05 #5 איזה קורררר יצאתי היום מהעבודה בארבע אחה"צ , ובחוץ היה קור מקפיא עננים וקצת גשם ושמש וקור מקפיא שוב יצאה קשת היה כזה קר שהתלבטתי בכלל אם להוריד את הכפפות ולהוציא את המצלמה מהתיק
איזה קורררר יצאתי היום מהעבודה בארבע אחה"צ , ובחוץ היה קור מקפיא עננים וקצת גשם ושמש וקור מקפיא שוב יצאה קשת היה כזה קר שהתלבטתי בכלל אם להוריד את הכפפות ולהוציא את המצלמה מהתיק
ר רויטל ב א New member 25/12/05 #8 natigr תודה על הפרגון קניתי 8 בטריות נוספות למצלמה כי חשבתי שיהיה שלג לצלם...
ר רויטל ב א New member 25/12/05 #18 התמונות מקיבוץ יראון מה שרואים זה את ההרים שסביב ואדי אביב ואולי הרי נפתלי ואחריהם קו דק מתחת לעננים זה רמת הגולן באופק
התמונות מקיבוץ יראון מה שרואים זה את ההרים שסביב ואדי אביב ואולי הרי נפתלי ואחריהם קו דק מתחת לעננים זה רמת הגולן באופק
ר רויטל ב א New member 25/12/05 #15 הקיזום נכון מאוד ! ממש, ממש, בשערי גן העדן הנה אחד המלאכים שלי (אחי הצעיר "י"), מגן העדן, מדבר בפלאפון..
הקיזום נכון מאוד ! ממש, ממש, בשערי גן העדן הנה אחד המלאכים שלי (אחי הצעיר "י"), מגן העדן, מדבר בפלאפון..
ה הקיזומ New member 25/12/05 #19 אההה... אם זה רק בשערים, אז זה לא ממש שווה. אני מקווה שיש לפחות מזג אוויר טוב בשערים.