כרגיל-שאלות.. :)

מ א י .

New member
כרגיל-שאלות.. :)

1.מה ההבדל מבחינה אנרגטית בין הילינג לרייקי- מבחינת מקור האנרגייה וההשפעה שלה? 2.אני לומדת הילינג ובמסגרת הלימודים עליי לטפל באנשים (כמובן...:)). אני מרגישה שאני עובדת קשה ומתקדמת מבחינת עבודה עצמית ומודעות עצמית אולם כזה מגיע בלתרגל טיפולים אני דיי מתחמקת משום שאני ממש חוששת שברגע שבאמת כוח המיקוד שלי יהיה יותר חזק והראייה והחישה שלי יהיו טובים יותר בקיצור אז הטעיות שלי בטיפולים יהיו גם יותר משמעותיות למטופל ואני לא בטוחה שזה בסדר שאני יכולה לקחת על עצמי את האחריות הזו ולעמוד בה. זה דיי מעכב אותי מה את אומרת ? אני רוצה להתקדם (זה כן הזמן מבחינתי ללמוד לטפל) השאלה איך אני עוברת את זה.יש לך רעיונות? לילה טוב מיטל.

yofiel

New member
זה רק פחד

לגבי השאלה שלך לגבי רייקי והילינג , כל ריפוי מגיע מאלוהים. זו פשוט שיטה קצת שונה ומה שאני למדתי בהילינג זה הרבה טיפולים בגופים האנרגטיים , בהילה, ולכן הטיפול עצמו הוא יותר טיפול בנפש מאשר בגוף. למה את בכלל חושבת על לטעות? אל תתני לפחד לשלוט. כשאת מטפלת ונותנת לאנרגיה האלוהית לעבור דרכך , היא עושה את זה מעולה , וכאן אין מקום לטעויות. בקשר ללקבל מסרים בשביל המטופל ולהרגיש איפה הוא חסום למשל , אם תלכי עם האינטואיציה שלך ותאמין בעצמך , תראי שאת לא טועה. אם את מרגישה שמה שקיבלת לא בא ממך אלא ממקור אחר , אז תאמיני ביכולת שלך ולכי עם זה. הפחד יכול רק לעצור אותך מלראות מה אמיתי. אם את עדיין לא בטוחה במה שאת אומרת , אפשר גם לטפל מבלי לתת אחר כך ביקורת למטופל. אם את מתרגלת עם אנשים איתך בקורס זה הכי טוב ללמוד , כי גם להם יש מודעות ואתם יכולים לכוון אחד את השני. כשאני עושה טיפול אני מנסה לבטל את עצמי ולתת לאנרגיה לעבור דרכי , להיות רק צינור נקי לאנרגיה אלוהית. תאמיני בעצמך :) בברכת אור ואהבה יופיאל המלאך

Tal_Ya_Tal

New member
היי שוב, מ א י B-)

טוב, קודם כל, כפי שיופיאל אמר לך, רייקי הוא אחת הטכניקות של הילינג. הילינג בעברית משמעו ריפוי. אולם משתמשים במושג הילינג בעיקר לריפוי אנרגטי. לכן, הילינג הוא שם כולל לכל סוגי הריפוי שאינם משתמשים בתרופות. יש הילינג בצבעים, יש הילינג באבני חן, יש הילינג בעזרת צדפים, הילינג שבעזרת חול (או בוץ), הילינג של צבעי גוף, הילינג בעזרת צלילים (או מוסיקה), הילינג בעזרת מים, הילינג במגע, הילינג בהדמיה, הילינג בטלפתיה וכו`. הנפוץ ביותר בין כל הסוגים הללו הוא הילינג במגע יד. הוא נקרא סתם `הילינג`. אך ישנן מספר טכניקות של הילינג במגע יד. כל מי שפיתח טכניקה מסוימת נתן לה שם אחר: `מגע בריאות` , `ביו-אנרגיה`, `אנרגיה אוניברסלית`, `רייקי` `אנרגיית כח החיים האוניברסלית` וכו`…. בכל השיטות הללו, ישנה גם טכניקה המיועדת למתקדמים, שאינה נעזרת במגע יד, אלא בהעברת אנרגיה באמצעות מחשבה, בהדמיה, בטלפתיה (או באמצעות הטלפון). בכל המקרים אנחנו אמורים להשתמש באנרגיה הקוסמית. האוניברסלית. אנרגיית כח החיים. הפראנה. או הצ`י. (קי) או איך שלא תקראי לזה. כל השמות נכונים. המטרה היא לשמש מוליך אנרגטי. `צינור נקי` להעברת אנרגיה קוסמית לאנשים שמאמינים ש`כח החיים שלהם` יכול להיחלש. ובו בזמן, לעזור להם להבין שבריאותם, היא באחריותם בלבד! שהיא בחירתם הבלעדית!!! (חלק מהמרפאים שוכחים את תפקידם). 2. את מאאאד צודקת. את לא אמורה, (בפירוש לא אמורה!) לקחת אחריות על המטופל!!!! אל לך אפילו לחשוב שעלייך לעשות זאת. (אלא אם כן את רוצה לקחת גם את הקארמה שלו עלייך!!!) אין זה קשור עד כמה `תראי` טוב או `תשמעי` טוב או תאבחני טוב. מה שחשוב הוא, לתת למטופל את מלוא האהבה והתמיכה ולהבהיר לו, שלא את מרפאה אותו, אלא אמונתו הוא, היא שתרפא אותו. אני מוסיפה לך כאן בהמשך הסבר מפורט יותר למה כוונתי. L&L TALYA H-(

Tal_Ya_Tal

New member
תפקידו של המרפא B-)

כאמור, על המתרפא לשנות את התפישה שלו, על מנת להרפא. אם כן, מהו תפקידו של המרפא אפוא? האם הוא יכול לעשות שינוי בשכל של המתרפא עבורו?!?! בודאי שלא. למי שמוכן לעשות את השינוי בתפיסה, אין צורך במרפא. מלבד אולי, לעלוץ בחברתו, שכן הוא הפך להיות מרפא ביחד אתו. לעומת זאת, למרפא יש תפקיד יותר יחודי, לגבי אלו, אשר אינם תופסים שהם בחרו במחלה. הם סבורים, שהמחלה בחרה בהם. שהגוף הוא המקור לכל תחלואיהם. הגוף מכתיב להם והם מצייתים לו. אלו שעדיין אינם פתוחים לקבל את התפיסה, שהכל נובע משכלם. שאינם מוכנים לקבל את אי ממשיותו של הגוף. אילו היו מקבלים זאת- היו נרפאים!!! היו נזכרים באחדותם עם האחדות המוחלטת. אולם אלו אשר שכחו את מקורם, לגביהם, תחושת הנפרדות, היא מאד אמיתית. לגביהם, המרפא, מיצג את הבחירה האחרת. (שאותה שכחו). נוכחותו של המרפא, היא בפשטות תזכורת. המרפא, מסמל עבור אלו, את הגאולה. (הגאולה, הרי היא למעשה, ההבטחה לחזור אל המקור). המרפא נמצא שם על תקן של ברירה חלופית. באם המרפא מאמין אף הוא במחלה, אין הוא יכול לרפא את התפיסה של המתרפא. כי גם הוא שכח שלכולם ישנה אותה מטרה. לשוב אל האחדות המוחלטת. ההילר, נמצא שם, על מנת להזכיר למתרפא את התרופה האמיתית ל`מחלתו`. את העובדה, ש`התרופה` כבר נתנה לו על ידי האחדות המוחלטת. על כן, עליו לבוא עם ברכה, עם מילתה של התודעה המוחלטת- בתודעתו. על המרפא, להוות צינור נקי להעברת המסר. להעברת אנרגיית האהבה של האחדות המוחלטת. אין אלו ידיו- המרפאות. אין זה קולו- המוסר את המסר. עליו למסור את המסר הזה בעדינות, כשהוא קורא לאחיו להפנות פניו מן הסבל. מן השאול. על המרפא, לבקש מהמתרפא, לסלוח לבנה של האחדות המוחלטת (לעצמו). עליו לחפש רמזים לזכרון, אצל המתרפא, שבעצם, הוא חלק מן האחדות המוחלטת. שהוא לא יצר את עצמו. ושעדיין הוא מצוי במצב הקמאי, שבו היה בבריאה. עליו לעזור למתרפא להבין, שלאשליה, אין שום השפעה. תפקידו של המרפא, הוא, לשמש מעין כלי, צנור, שבעזרתו יועבר רצונה של האחדות המוחלטת, אל האחד הנתון לאשליה. בפועל, האמת הידועה למרפא, יוצאת אל שכלו של המתרפא ומפזרת את האשליה, בעזרת רצונה של האחדות המוחלטת. תפקידו של המרפא, הוא בכך שאינו רואה את עצמו כנפרד מהאחדות המוחלטת ואינו רואה שום רצון נפרד משל עצמו. כאמור, ההילר, מהוה שנאי אנרגטי, שמתמיר אנרגיה אוניברסלית, לאנרגיה פיזית. ההילר עוזר למתרפא, להסיר את המחסום מפני האמת. (המחלה היא מגננה בפני האמת) המתרפא, החר בהילר במטרה להמחיש את מאוויו, לצורות ממשיות. למשהו חמרי. פיזי. ההילר משמש כאן, כמתווך, בין האנרגיות של האהבה האוניברסלית, לבין המתרפא. הוא נמצא שם, על מנת להזכיר למתרפא, ש`התרופה למחלתו` כבר מצויה בידיו. L&L TALYA

למעלה