כרגיל.. אני מנסה

lolly1

New member
סוף סווווף!!

נכוווווון!!
תורך...מהר...

lolly1

New member
מרילין המסתורית..

הנה השאלה שלי..: איך קוראים לסיני שאמט פגש בפרק 3-2 עונה 1? ומה המילה שהוא חזר עליה..?.

Queen From Mars

New member
השם של הסיני

שהוא דרך אגב יפני הוא: קטסואו-או משהו בסגנון , אני ממש לא בטוחה והוא כל הזמן אמר: KA-NE שזה כסף,והוא בעצם נער ליווי עדי

lolly1

New member
כרגיל.. אני מנסה

להחיות את הפורום.. אף אחד לא ענה לי על השאלה מאתמול.. אז הנה היא שוב יש לכם עד 21:15: מה שם המוצר שמהפרסומת שלו לינדזי מצטטת משפט לבריאן בפרק 22 עונה 1??

netaK

New member
טוב אני אשים שאלה!

איך קראו לזוג שאמט עבד אצלהם...שהיו כמו הדמויות מ"גאים כברק"

netaK

New member
אמרת שיש לך נכון

אז בבקשהנ שימי אותה...שיהיה קצת כיף

lolly1

New member
בפרק...

2 או 3 בעונה 1 .. מייקי יושב בבאר הזה של סטרייטים עם החברה מהעבודה.. כשבריאן מתקשר.. איך הוא עונה לטלפון?

maayan15

New member
הייתרון בלשים לשב למייקל הוא...

שבשאלות כאלה אני בדר"כ יודעת את התשובה...אני לא בטוחה ב-100% אבל.. hello sports fans... או משהו קרוב לזה....נכון?

lolly1

New member
נכוווווון!! זה היה מצחיק בגלל זה

זכרתי.. בכלל לא בגלל מייקי.. מעיין תורך! ורינת את פה?-המייל שלי לא עובד..

maayan15

New member
שאלות...שאלות...

לכל אלה שתוהות מדוע ולמה לעזאזל אני לא בבי"ס ולא יישנה....אני בצום בגלל הניתוח אז הייתי חייבת לקום מוקדם כדיי לאכול... אז עכשיו לעינייננו...השאלה.... אין לי רעיונות.... בפרק עם מרווין (זה שרצה שבריאן יישכב איתו ואז הוא ייקבל את החשבון פרסום "מרווין..כלב זקן...אין כבר אף אחד סטרייט?") שמרווין מראה לבריאן תמונות ילדים בבילון יש תחרות...להזכירכם "תחרות הזין הארוך ביותר"... מישהי (או מישהו מה3 בנים שמבקרים כאן בלא כ"כ הרבה קביעות...) זוכר/ת מה היה המינימום אורך שאיתו אפשר להיכנס לתחרות?

maayan15

New member
יש לנו בעייה קטנטונת...

כי אני זוכרת את התשובה בסנטימטרים...

למעלה