כרגיל אכזבה

לידר4

New member
כרגיל אכזבה

לפני מספר ימים כתבתי לכם שהתחזתי לאישה דתייה בשרות הלקוחות של עלית והבעתי תרעומת לגבי הכשרות בגלל החשש לחיטה וראו איזה פלא לפתע פתאום בסרט החדש של המוצרים של עלית כתוב באותיות קידוש לבנה ללא חשש גלוטן בפסח . מכך אנו למדים כי עלית מתחשבת מאוד ב- 20% דתיים אך לא שמה על 1% חולים אני לא מתכוונת לצרוך מוצריה אך בהחלט אמשיך במלחמה ואגיע לכל ערוץ תקשורת אפשרי זה כבר הרבה יותר מגעיל מכסת"ח הלא כך ???

נועית7

New member
רק לשם הדיוק-

אני ראיתי את הכיתוב הזה כבר מזמן על תפוצ'יפס נדמה לי.

לידר4

New member
טעות גדולה

לפני שבועיים בדיוק היה הרישום כשר לפסח בלבד על כל המוצרים כולל תפוצ'יפס .

אני רוצה להבין : האם יש מוצר כשל"פ

שהכיתוב לגביו השתנה בשבועיים האחרונים?
יש לך שתי אריזות דומות אבל שונות???

לידר4

New member
בהחלט כן

אמא שלי קנתה לי בטעות תפוציפס ונתתי אותו לחברה זה עדיין אצלה והיום יש את הכיתוב החדש ללא חשש גלוטן בפסח כנ"ל גם לגבי צ'יטוס ועוד .היום אני הולכת לקניות ואבדוק לגבי מוצרים אחרים .

לידר4

New member
ופה בדיוק האמת

לא נראה לי שהבנת . הם לא שינו את הייצור רק את הכיתוב . לא על גבי השקיות כמובן כי לייצר ליין חדש של שקיות זה יקר והם משתמשים בהם גם לאחר הפסח ואז הכיתוב ישאר כעלול להכיל גלוטן השוני היחיד הוא בכיתוב על גבי הסרט הרץ שמצורף לאריזה ואין לגבי זה ויכוח זה שונה וזו עובדה!!!! אני בטוחה שלא אני היחידה שהתלוננה משום שפניתי לעוד אנשים שיציגו עצמם כדתיים והם עזרו לי בזה וחוץ מזה לא מדובר רק באוכלוסיה הדתית גם חילוניים ששומרים על פסח . חברה זה המון אנשים ויותר משתלם לשנות ליין של סרט מאשר לרדת במחירות . דיברתי עם מדור צרכנות של ידיעות ואני מחכה לשיחה עם הכתבת אני לא מתכוונת לשתוק !11

לא יאמן...

הם לא מפסיקים להפתיע. תשמרי את העטיפות הכפולות-שונות... דרך אגב, הכיתוב "עלול להכיל" הוא על האריזה עצמה, לא על הסרט, לא??? האם הם הוסיפו סרט של "ללא חשש" על עטיפה עם "עלול להכיל"???

נועית7

New member
אין פה מקום לויכוח

זה לא עניין של דעה. אני אישית ראיתי לפני שבועיים בשופרסל דיל בטבריה שכתוב כך על אחד החטיפים של עלית. נדמה לי שזה היה תפוצ'יפס.

לידר4

New member
ןלי יש בדיוק אותו חטיף

עם הכיתוב הרגיל כשר לפסח וזהו .

נועית7

New member
מספיק יוצא מן הכלל אחד, כדי לשבור

את הכלל. כל שרציתי להראות בדבריי הוא שהסרט הזה כבר היה קיים על חלק מהחטיפים כנראה עוד לפני שהתקשרת.

לידר4

New member
כנראה שלא הבנת

הרעיון המרכזי הוא שלא את ולא אנחנו אנשי הצליאק מעניינים את עלית ואילו כשזה מתחיל לפגוע כלכלית זה בהחלט מתחיל לעניין. ואם זה עושה לך טוב אז לא אני אלא המשיח הצליח להזיז עיניינים אבל זה שונה וזה עובדתי !!!!!!!!!!!

נועית7

New member
הבנתי טוב מאוד

וגם אם הסרט היה קיים כבר קודם (לטענתי) וגם אם לא (לטענתך) ברור לי שהוא נעשה לטובת הדתיים ולא לטובת חולי הצליאק. הדתיים מהווים חלק נכבד מאוד באוכלוסיה הזו, כוחם גדול עד כדי כך שהם מאיימים בחרם על אל-על ומיד מתקפלים עבורם. מה ציפית? שנשפיע כמו שהם משפיעים? ואני אישית, חסרת חשק לצאת במלחמות, ומעדיפה להסתפק בתחליפים... ואם יצא לך לעבוד פעם בחברה גדולה או מפעל, את יכולה לדעת שהצלחה כלכלית, היא המטרה הראשונה במעלה, ואף אחד לא יחלוק על זה בכלל. גם כשחברה מנסה למצוא חן בעיני הקהל שלה, בסוף המטרה היא רווח כלכלי, ולא 'עשיית טוב'. זה בכלל לא מפתיע ההתנהלות של עלית. אמנם מקומם ומעצבן, אבל לא מפתיע.

למעלה