היא נשמעת שבוזה לגמרי. זאת צימר בתוך החתולה. אתם יודעים, הוא לא שומע קולות. הוא בסך הכל שומע את לי בירן באוזנייה. תרגיע את ליבי כבר. את לא מעדיפה סיגריה? כן, גם נועה באה להיות מפקדת ולא להכיר חברים. כראמל, כרמל. כרמל, כראמל. סופה בשם אהובתי. זוכרים? הכל בכתובים.
אני יודע בדיוק מה נעשה בבית המשפט. תכינו לי את השיר הזה! לא פייר, אתה כל פעם מדבר ומגיעות בנות משפחה שלך. אל תדבר על שפרה, בסדר?
גול החדש, החדש. זה מבלבל כל החדשים האלה. וואו, זה מעצבן ממש. יותר מדי גול.
נכון, הכל ביחד. ג'יין, אם את דופקת את זה, אנחנו כולנו שרים בבית המשפט "יום יבוא". תחליטי על השורה שלך. תכין לה עוגת עוף? אולי כאן זה עובד לך. המטופל מנסה לדעת מה כתוב במחברת.
לא, את לא נחמדה, צימר. תביאו לה כבר סיגריה או משהו. או משהו מהשק"ם.
אל אל, למה דווקא אוכל פולני וחסר טעם? זה גועלי. גפילטע פיש? גול בכלל יהרוס להם את התזונה. כן, זה שהוא מדבר עם חתולים זה דבר אחר.
מסדר חתולים? שבטח מתאספים כל פעם כדי להחליט מי יעלה לגן עדן ואז בסוף ויקי החתולה עולה למעלה? אני עדיין מציע סיגריה.
אני פוסל אותה, היא לא אוהבת את מילה. אה, היא כן אוהבת את מילה. ואוכל פולני. שזה מוזר. גול יהרוס להם. כרגיל. הוא לא בסדר באופן כללי.
מצאו מאיזו חתולה לשאול. בחייאת.
נו, הפעם עובד. בערך.
אז למה עברנו את כל הטרלול הזה? אתה עושה את הקטע של לעצור את הפרק ולהגיד את המובן מאליו?
ג'יין, תוותרי על זה. על גול, התכוונתי. הוא לא יקלוט. אה, הוא כן. אולי הקרבה למקביל שלו משפיעה? ג'יין, תוותרי על זה. על גול, התכוונתי. הוא לא יקלוט. אה, הוא כן. אולי הקרבה למקביל שלו משפיעה? כן, מישהו כאן טיפש.
כראמל לא אוכל נקניק בכלל. הוא אוכל גבינה.
משהו בבובה הזאת קצת קריפי.
כולם נעלמים פה היום. מתישהו גול ינסה להחליף את המקביל שלו והכל ישתבש. סילנסיו? יא מעתיקנים. אוי, שיט.
נראה לי שכן שומעים. איפה הייתה הלנה בכלל הפרק?
כן, חבר'ה, קיבלנו את הספוילר כבר כשליהקו אותה. למרות שהן לא נשמעות אותו הדבר.