זה נשמע כמו גברת בלום, אבל סתם.
גול הוא היחיד מביניהם שלא ממש סגור מה זה קדימה. כן, לכן הוא נשאר. יש היגיון... צעד קטן לאדם.
זה גאליס, חבר'ה. זאת גאליסיה. אוי ואבוי, משהו כאן לא מסתדר לי. הוא מסודר והוא קול. מה קרה לצ'אנג? שם הוא לא-יפני? החד וחלק נשאר. הסברת נהדר, ג'יין. כן, זאת הבעיה.
מצד שני תמיד תוכל להיות מדובב בכלא. היי, כבוד השופטת שנראית ממש טוב לגילה. והיא שחקנית נהדרת. ה-2,000 מטבעות הולכים לפחות למזרקה, כן?
עוד פעם הבטן?
דברים מוזרים שם.
לא יודע, הקרקס משעמם. הן קוראות מחשבות אחת של השנייה, לא שלו. הוא דווקא טוב. חום, אה?
אוי ואבוי. לא נעים לי. איכס, הלנה המקבילה לא יפה כמו הלנה שאני מכיר. אבל מה עם מילה הרעה? נו, ברור. המבט של ליאן בתור ג'יין השליטה נהדר.
אבל אז זה לא חוקי. למה המוזיקה משקשקוה? אני רק לא הבנתי איך המבטא שלה הוא לא ספרדי. זה קצת מוזר. כאילו היא עצמה אחות מעולם הפוך שהן צרפתיות.
איפה אל אל השני? מה היה לצ'אנג בעולם הזה? טוב, זה קצת מועתק מגאליס. אורי כתב בגאליס או שרק שיחק?
עודד?! עודד?! אני סתם חשבתי על תחושת הבטן והברך, לא התכוונתי ברצינות! אבל התגעגענו אז הוא בא, חסר לכם אידיוט? איזה חתול מדבר אתה מדבר עליו, אפילו צ'ינצ'ילה אתה לא יודע מה זה! עזוב, הם חייבים ללכת, חייבים ללכת, ספ ידבר איתך. ממתי הוא אוכל עוגת גבינה? ובלי קפפה. שימו לב שיש לו קסדה.
לירית, עודד, הרקולס, שליטה... זה שאריות מגאליס.
אני רק מזכיר שלי היה יקום מקביל במה שאני כתבתי. אה, נסע ללמוד ציור. להם אמור להיות כלב מדבר. לא?
אה, אמלי. אוקיי... ככה אומרים את זה. נשארה ביץ' ממש גדולה. כולל שברחה לפני שהספקתי לספר לה על הקטע שהיה לי בפרמיירה עם בעלה! שאז היה חבר של רוני נתנאל! אבל את אומרת בצרפתית?
נו, חבר'ה, יש חתול כמו שיש אלפקה. ואין שום אלפקה. כרמל, מה קורה? רגע, אני מההתחלה השוויתי בין כרמל לכראמל. אז צדקתי. שוב.