כראמל 4- פרק 80- ברונו

YossihNew

Well-known member
|?|

אז איך אטלס הוא ברטה ולמה הוא פה?

האם הילדים יהיו מוכנים לוויגו?

ומה ג'יין תעשה?

YossihNew

Well-known member
כן, לפעמים הוא לובש בגדי נשים בזמנו הפנוי. טוב, האמת שתפסתי אותו לפני. אבל כמו בתקרית בלקספייס, פשוט לא הבנתי שאותו אני מחפש. זה האקדח שירו בו בפרנץ פרדיננד?

הוא עומד לעשות להם כמו במולאן. תנגן את "אצלי תצאו גברים"! הסינים ניצחו אותם, נראה לי. הוא מלטף את כראמל. ימות המשיח.

אל תזכיר לי את ברונו. בכלל. תכנן במשך שנים. יופי. זה אטלס. ברור. ידעתי שזה לא באמת אטלס. ואיך ידעת על ההזמנה? לפעמים הסדרות קצת מוזרות בנושא הזה. לא יפה לנצל אוהבת פרחים. כן, כמו שאמרתי, הוא אוהב בגדי נשים. זה ידוע. טוב, בכל סרט בלשים יש את הנבל שמתוודה במעשיו כמו נבל על. ידעתי שלא הגיוני שהוא רוצה משאלות. הוא היה לחוץ מדי על הביטול. אז יש הסבר? אטלס, ברונו, ברטה, מי שלא תהיה, תסביר לי! שוב להעביר טבעות...

לקח זמן עד שאורי קיבל הכרה כשחקן טוב. והוא שחקן טוב. תמיד ידעתי. רובי, אתה כדברא. לא, אתה לא יורש העצר של מונקו.

נו, הטבעת לא מסכימה.

והלנה. הלנה לא קשורה לקרב. לא שהשאר קשורים, אבל להלנה לא כדאי להילחם. היו דברים מופרכים יותר בסדרה הזאת מפיראטים. אה, הבנתי על מה מדובר. מקל אחד. הוגו הסביר את זה יותר יפה. ועל עפרונות. כן, גול, דונטלו. לא, הוא לא קשור לצבי הנינג'ה, וגם לא למעצבת ההיא של זיו כ"ץ.

אני חש שהיה צריך לשים את "אצלי תצאו גברים" ברקע. גול, אתה נופל לנו על המלכודות!

בגאליס זה עבד. לא נגד פיראטים, אבל עבד. כן, טכנית אפשר.

זה ויש. הוא לא ספונטני.

איך היא הגיעה לפה? אתמול ראיתי את ויגו בסדרה "מגרש הרוסים". כמה יכולים להופיע בו זמנית בחינוכית ובכאן 11? הכובע לא מתאים לו.

נו, אתם לא מבינים כבר?

ברית הנבלים. כרגיל. איך סרטנים? הם רק צובטים.

הוא יכול לדבר די טוב. תנסה את הכפית.

הוא לא יצליח גם. אה, הנה ההסבר. אז אבא התעלל בוויגו. יופי. טוב, ג'יין נראה לי תיעצר כאן. או שתטיל את הכישוף של המראה הדו צדדית.

ונשאר רק מחר.

אופס. אמרתי לכם.

ונשאר לנו מחר...​

למעלה