כראמל 2- פרק 38- הנשף

YossihNew

Well-known member
|מסכה|

שבוע אחרון מתחיל, ובדרך הכי מתאימה לשבוע פורים!

אז למה כולם יתחפשו ובעיקר סיסיליה וגברת בלום?

מה יקרה כשרובי יגלה על הקללה?

האם אודיל תצליח בתכנית לחטיפת ויש?

ו... מי המעריצה הסודית של גול?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
למה מילה התחפשה בסוף? לא הבנתי. וצ'אנג בתפקיד מילה. גול, אתה לא רובין הוד. ולא חגגת כבר פורים השנה?! והלנה ואל אל מסכנים. אני מקווה שוויש לא יהרוס את ההצגה. בכל אופן... אודיל... ורובי בסכנה...

המון התחפשו השנה לדמויות כראמל. כראמל, מה קרה, נהיית דכאוני...

גול, בחייאת. אגב, אני עומד לתת לכם הפתעה בסוף הפרק. באין ציפור שיר גם ויש זמיר. זאת לא הטירה שלך. ואז הסוס נכנס... ו... הוא כנראה רצה... גם הוא. שמות מאוד בריטיים לכולם.

השיער של אל אל עוד כאן. אני מבין שמילה עושה קצת השיר שלנו. והלנה נהדרת.

אני נשבע לכם שוויש לבוש בעודפים מפלאשבק. נשבע לכם. בכל אופן, ידעתי שזה יהיה סוס, אבל מעניין מי בצד האחורי...

וזה שהיא עם רטייה, זה לא מוזר? מעניין איך היה לענת לשחק ככה. סיסיליה לא תאהב שג'יין תרכב עליה.

ניסיתם לשאול את ברברה על קללות משפחתיות? היא מבינה בזה.

מכתב מפליקס. לא? לא?

במקרה מצאנו שן של דרקון. די, די, משנכנס אדר מרבין בשמחה.

ויש לא אוהב מקומות המוניים. הכל יהיה בסדר בסוף, אתה תראה.

אה! בגלל זה זה לא מוזר שהיא עם רטייה! ספ, אתה תהרוס את הסדרה אם תעשה את זה!

הנה זה בא. הנה זה בא. לפחות היא לא מלכת המפיות היום. זה היה פורים מוזר... תגיד, גול, התלתלים לא מזוהים אצלך? לא זיהית. סיפור מוזר. מוזר מאוד. תראה, גול, היא דווקא פחות צורמנית היום.

ג'יין, היית צריכה אדם יותר אמין. אלו לא חברים של גול, ויש. לא הבנת? באין ציפור שיר גם ויש זמיר, אבל... מה אם אין זמיר?

גם אני ניסיתי להבין. גם אני... סובל... איפשהו... את ברברה. עכשיו אגב הבנתי למה מאור הגיע לפרמיירה של מדרסה! נכון? רצה לבדוק את הסחורה. ביאטריס, שקט. תעתיקי את אבא ותשתקי. יש ביניהם הפרש גבהים מגוחך. אבל אל תדאגו, חבר'ה. תכף אני אראה לכם מה מגוחך...

ואז הסוס יצא. למה מילה התחפשה לעזאזל?!

לא, ביאטריס, את לא קשורה בכלל. היא לא מדברת הרבה, מה היא פותחת פה פתאום? בסוף היא הרעה. אומר לכם. מי אומר את זה?! זה לא נכון! שיער זה שטח של שירה לוי! תתבייש לך שאתה חודר לשטח הזה. לא פלא, גם אני הייתי נעלב במקום הלנה. הנסיכה והגנרל, איזה שם מטופש.

באין זמיר... משהו... יש כאן עורב? אני הייתי הולך עם אודיל. לא יודע למה.

לא קורנליה ולא ויש. ואתה לא למדת להפסיק להציע נישואין?! לא הבנת למה זה גורם?!

טכנית הוא מחופש. כן, גם במקור זה היה צ'אנג שגילה את העניין. לפחות שהיא לא סינית. אצלנו זה בוטל. מילא שאודי לא סיני, מאיה חייבת לו, אבל שאודיל תהיה לא סינית?! זאת חדירה גסה.

ספ, אתה לא מצאת זמן נכון בכלל. למה הוא תמיד עושה את זה בקליפהאנגרים?! אופס.

תוספת קטנה: רגע התגלית הנפלאה בספר. כן, ככה ברברה נראית בספר.

20230228_145146.jpg

למעלה