כראמל 2- פרק 34- הקללה

YossihNew

Well-known member
:eek:

אז איזו קללה הוטלה על המשפחה?

במי גול חושד שהיא המעריצה?

איך צ'אנג יעזור לכראמל?

ומה יקרה לג'יין בבית הספר?

YossihNew

Well-known member
תדעו לכם שזה נראה כמו תיק של טלית. איך עבר החופש מהר. אוי, ג'יין מצטרפת. זה יהיה בעייתי.

גול כבר היה ביותר מדי סדרות בית ספר. לא בא לו. מאיפה אתם יודעים?! זה כמו כשאמרו שא"א מפרשת הולילנד זה אהוד אולמרט. מאיפה אתם יודעים שזה לא אריק איינשטיין או אוזי אוסבורן? כן, גול, תטפל בזה. טפל בזה.

גם אני לא אוהב את ההצגות של ג'יין. זה בטח ממש קשה להתנהל עם ילד כזה. באמת מעניין. היי, בובספוג. כן, סדרות בית ספר מתחילות לרדוף אותו. כולם חשדניסטים פתאום. אגב בובספוג... גמל ויען?

שוב חומר מחשמל. תמיד חומר מחשמל. יותר שווה להיות עם מילה. אם היא מלטפת אותך. החמודה.

אייקוניות בסצנה. סבבה. זה תכף בא.

למה שגברת בלום תגיע? צודק, גול, זאת לא הכיתה שלה. לי מוזר שאין אנשים אחרים בכיתה. שלום חנוך. אה... הבת של חנוך. אגב, תדעו לכם שכל אנשי מדרסה בכיסוי עכשיו. אתם יודעים לאן שלחו את שירה?! לא, אל תשאלו. אל תשאלו. רמז: לבית ספר מאוד לא סימפתי. מאוד לא. אה, בבבבבבבבביאטריס. אז זאת לא היא. אגב, איפה האמיתית?

הו. התגעגעתי אליהם. SHUT UP, ג'וני! לא, באמת התגעגעתי. אולי בית הספר ירגיע את ג'יין.

כן, בריכה זה טוב, ויש. לא? אתה יודע כמה היא ישבה בבריכה?

אה, פליקס קמצן. מסתבר. בספרים כראמל ידע מלא שפות.

חייקית. אין הבדל בין הולנדית לגרמנית...

יא, צורוק! לא, צ'אנג הבין. אה, סינית! סינית! ברור!

זאת תמיד אותה מורה. הו, הנה ברברה! התגעגעתי, חשבתי החרדים אסרו עליה לצאת... פיסול דווקא מחשיד את ביאטריס. אני לא רגיל לראות את ברברה כל כך לא מדברת. עילוי אני דווקא רגיל. כן, הבנתי, ברברה. את יכולה להיות בשקט. נגרות תנו לאיתמר נגרות.

אוי ואבוי. זה הזמן ל... הוא עובר ממדינה קומוניסטית אחת לשנייה. לא חשבתי שזה יעבוד ככה. היי, אנטולי. הקלינקה ברקע הרג אותי. אוי ואבוי. זה כל כך לא יעבוד.

טוב, מילה לא צריכה להיות טובה בשחמט. אבא לא חוזר, ויש. אבא הלך. הו. בדיוק. מה להעליב את ספ? זה יעליב את כראמל אם כבר.

הו. אני מבין. הוא עושה מדיטציה, זה בשביל להירגע... חבר'ה, יבטלו אתכם. אל תגידו לי שלא באמת בדקתם סינית? אה... בגלל זה חשבתי שזה טלית. זה בעברית. מה היה קורה אם צ'אנג היה נוגע בישראל? למה אז הוא היה הופך?

כן, מי זה? אוי. כן, זה בערך הזמן של הנפילות.

לא יפה, חבר'ה. לא יפה.

בואי אליי, אודיל. בואי אליי. אוי. זה לא יעבוד טוב. למרות שהבעות הפנים שלה בסדר גמור. לא נפגעו בכלל. המשך יום קסום? ממתי יש המשך?

לא יפה לשנות תכניות. לא יפה. כן, ויש, עם הצבים. אבל אתה לא יודע שגלפאגוס זה גם שם קוד ל"בואו נפתור את הבעיות". כן, בספר גנבו את התינוק של מילה.

היא לא תגיע. בינתיים.​

YossihNew

Well-known member
תראה אותך, תגובות על פרקים לא, רק על הזוג שלך.

Roei152

Well-known member
מנהל
תראה אותך, תגובות על פרקים לא, רק על הזוג שלך.
לא אני פשוט מזהה בדיחה שלך מסדרה בולטת אז אני חוזר לבדיחה ואומר..
פשוט כבר נמאס לי קצת להגיב שוב ושוב על הפרקים.. אני גם ללא רואה כבר את הפרקים בעקביות למעט סדרה תקפותית שהיא תלאתה היום אבל אתמול ראיתי תלאתה ממשש מאוחר, אז לא התחשק לי כבר להגיב ..

למעלה