כראמל- פרק 13- המכשף

YossihNew

Well-known member
🧙‍♂️

אז איך גול יתקדם בתחרות הסריגה?

מה הכישרון של אל אל?

האם יגלו על הדודה של ג'יין?

ומה המכשף קונפוציוס יעשה?

YossihNew

Well-known member
זה שם סיני ואני לא אוהב סינים. אה, הוא הכין את זה... רגע, הזבוב הזה יהיה גם בבאר? אוי, נעשה קטגוריה חדשה! חרק השנה! כבר צירפתי לשם את הדבורים של דניאל ומיה. היי, הזבוב הזה היה מועמד לפרס! אתה לא יכול להעלים אותו! ואתה לא האגריד עם דרקון! כן, נו, מליפיקים. אני אומר לכם, הזמנים השתנו. פעם מליפיקים עבדו ולא היו שיקויים שהחליפו אותם. עכשיו דממה! קונפוציוס על הבמה!​

צ'אנג מבין בכישלון. כל כולו כישלון. הוא כישלון! איפה השטיח באמת...? והכובע על אל-אל מצחיק. למה הוא לא מלמד את אל-אל את קפיצת הצוקהרה של הכישלון? תאמינו לי, הוא טוב בזה. אני יודע מה שאני אומר.

הספר הצהוב, הספר האדום... יש לנו גם את הספר הירוק? יש המון שמות במ"ם. והם עוד צריכים לחייג עם החוגה הזאת... אסור לך לצאת? את מבודדת? שתוכיח שאין לה אחות! באמת יש שם כזה! רגע, גם מרגרט זה במ"ם...

זה רודי סעדה? סתם שואל. אני רוצה לדעת איזה בדיחות לספר. לא, זה לא נראה כמו רודי סעדה. הלנה? שפן ניסיון?

אל-אל! אתה כישלון! כישלון! כישלון! הוא לא עשה את כל זה? לפחות לא טופי.

דווקא על פליקס? הוא גם ככה כזה. איך נדע אם השיקוי בכלל השפיע עליו?!

מתילדה זה הסוף. בוא'נה, כראמל לא הופיע חצי פרק. וואו, גברת בלום. כמעט כמו... כמו... רגע...

תוך שעה, גברת בלום. הלנה, את כל כך עברת מהלך. אה... זאת אומרת... תהליך... נהדר.

צ'אנג להפסיק לדבל ככה, בליש. לא, לאל-אל אין כישרון באופרה. אבל רק שתדעו, שפעם צ'אנג היה בלהקת בנים נפלאה. אתה כישלון, אל אל. לא, לא קרקס! לא כמו אז...

חזרנו לזה? אני לא יכול איתם. אתם יודעים, כדי לשטוף את המוח של גול צריך מוח. אוי. גול! די, נקרעתי. איפה נורמן? תקראו לנורמן!

מה עם תרגיל הטרפז המעופף? זה צריך לתת לששון, העוזר הדמיוני שלנו. טוב, צ'אנג, אולי נסכם גם את ההרפתקה הזאת ככישלון? שיער מושלם זה חשוב. אה, אל-אל נדבק בווירוס של בינקי. חוץ מזה, אני יודע לכתוב שיר יותר יפה. קובי הוא עיראקי, בוא נשחק טאקי.

שיקוי כלבים? בחייאת? פעם הפנטו את אילן להיות כלב. וגם צ'אנג יודע.

בזהירות. ושברברה לא תצרח. ברור, ספ. ברור. בחדרים נפרדים להתלבש.

מסכן גול, כל הזמן דופקים אותו. אבל ליר אחלה שחקן. ככה גול, נשאר לו מוכה כלבת...

בגלל הדרך שבה את הולכת... בגלל הדרך בה את ג'וקים מועכת. אל-אל! אתה כישלון! כישלון! כישלון!

למה הפעם גול יהפוך? אל תגידו לי שזה שיקוי אהבה. אגב, מחרתיים בטח להלנה יהיה יום קשה. אני לא מכיר מהלכים... תהליכים... של דמויות? למה יש את המוזיקה של שקשוקה?

מה קרה באגם הסגול...

אני פחות שמח שהיא באה. הנוחיות? ככה בדיוק קרצו לעודד בפיג'מות. בדיוק. צודק, גול. צודק.

אין לו סוד, אם היה לו הוא היה מספר. הוא לא יכול להסתיר אינפורמציה כי אין לו מושג מה זה אינפורמציה. עילוי, עילוי. כמו שאת אוהבת, עילוי. כמו שאומר ההוא מהטלוויזיה, חייב ללכת. חייב ללכת. כן, גם בספר הם אימצו את ג'יין.

אל-אל צריך להקריא משהו ולכבוש את הלנה. אופס. אולי שיקוי שהופך אותך לאילן? אוי, שיט. חוץ מג'יין, שכנראה קיבלה שיקוי שהופך אותך לגברת יצחקי... עומרי מחקה יפה את לירית. קטע קורע מצחוק. עדי אשכנזי לכולכם.

הצרחות של גברת בלום ברקע. נהדר. הו, הנה הכוכב שלי! הזבוב שיזכה בפרס חרק השנה!

אוי. אני מררררררררגיש ררררררררררע.

Roei152

Well-known member
מנהל
ואו , איזה סיפור קסום יש פה בכראמל ... הסדרה הזאת מוכיחה שגם בלי אפקטים מיוחדים , אפשר לעשוות סדרה שמרגישה לא מהארץ.. רק חתול בובה . ועוד כמה אפקטים..
לירית פשוט שחקנית גאוונית ורוואיעם את זה בפרקים האחרונים..
הלנה עברה סופית את התהליך..
נוחיות ? באמת?!?? ה
אגב ספר הטלפונים - מזכיר לי בדיחה של יוס י בבאר - החינוכית מתעקשת להזכיר לנו כמה אנחנו זקים ף ומציגה דברים מהילדות שלנו כדברים של פעם .. כאילו בבשמיניה השתמשו בדברים האלו באופן מורדני עדיין , כי זו הייתה תקופת המעבבר מקלטות וידיאו לניידים ולמחשבם מכל מיני סוגים , ויזיאים כבר לא נשמרים על קלטות , אלא אם מישהו מצלם הודעה למישהו , ישלח אותה בווסטטאפ..

למעלה