כצלם בהיכל

Anne4

New member
לא רוצה את ברונפמן אצלנו!

אבל הלוואי ורוני מילוא, דן מרידור ודליה רבין-פילוסוף יצטרפו אלינו! ואני בהחלט בעד ממשלת חירום לאומית או כל דבר אחר שיציע לפיד (טוב, לא כל דבר - כמו שאמרתי - איני רוצה את ברונפמן אצלנו!).

ברונפמן יכול להוות בעיה אלקטורלית

אם זו הדרך של "שינוי" לפנות לציבור הרוסי, אולי זה הזמן להתריע שישנה שנאה די גדולה לברונפמן וצינקר ברוב הציבור הרוסי בארץ. הם נחשבים שמאלנים מדי (ובשביל רוסי ממוצע זו הקללה הכי גדולה כיום). לכן, לפני צירופם, אולי עדיף לחשוב פעמיים, ולמצוא מועמד שיש לו יותר סיכוי להביא קולות של עולים.

מגי35

New member
למה שלא יצרפו מועמד דתי!!!!

כל כך ציפיתי שתבא דרישה כזו עד ש....

יש לך דתי שמוכן להצטרף ל"שינוי"?

כי לדעתי לאחר הצהרה שכזו המסכן פשוט ינודה מקהילתו. לא חבל?!

מגי35

New member
הגזמת!!! אם הוא מועמד לשינוי, ממילא

הוא לא שייך- מלכתחילה- לקהילה.... אבל, אין בעיה למצא מועמד. אם מימד מצאו מועמד(מאחד הקיבוצים) גם שינוי- אם תתאמץ- תמצא אחד כזה. ואולי זה יכשיר את שינוי.... צריך לנסות.

מגי35

New member
אגב, מר אדוני.....

נדמה לי שאתה שכתבת על נושא הגיל. רציתי לומר לך, שאני מאוד מכבדת אנשים שמביעים דעתם ובכל גיל. אלא מאי, הנסיון של החיים הוא הערך המוסף. ידענות מופלגת, ראש אנליטי ועוד אינם מספיקים כדי לשרוד בחיים. בן גוריון לא ידע לחייג בטלפון. יש פרופסורים המכוניים מפוזרים למרות ידענותם. הנסיון הוא הקצפת שבדובדבן. גם אני הייתי מריריה על מה שקורה בארץ. אבל לקחתי את הענינים בידיים. התנדבתי לביה"ח שניידר ונתתי המון שעות(לאחר שעות העבודה). למען הילדים. הם נהנו. אני נהניתי. ואין זה מבחינת לטמון את הראש באדמה. אין זה לברוח מהמציאות. פשוט, במקום לקטר, לצאת מהבית ולתת. לתת. לתת. ו...לתת....

Anne4

New member
מגי - אני בעד!

זה דווקא רעיון טוב להביא מועמד דתי ל"שינוי". למה לא? רעיון בהחלט מקורי. ואני יודעת שיש לנו מצביעים דתיים (ולא רק רפורמים, יש לנו גם אורטודוקסים לתפארת), כך שאם מישהו מהם יציע את עצמו - מבחינתי הדלת פתוחה. שבת שלום!

מגי35

New member
שמחה שלהביא מועמד דתי היה רעיון

מקורי. עוד יותר הייתי שמחה לו היה זה רעיון מבית שינוי ולא מישהי זרה......

gershon17

New member
שמתם לב להתנשאות של שריד?

"...בעוד שינוי היא מפלגה ימנית מובהקת ..., אנחנו בהחלט מפלגה שמאלית שיש לה עוד דגלים". שניה, אני צריך להזכר מי אמר ריד מי ליפס ב-99.

Anne4

New member
נו טוב, טומי לפיד, כרגיל צודק

וכמה חבל, שרעיון הממשלה שהוא הביא במאמר, לא יצא לפועל!

למעלה