כפתור פרום...

שלוק29

New member
כפתור פרום...

את יושבת למולי בעיניים גדולות מלאות בתשוקה מתחננות לאהבה למגע המוכר לך כל כך... אני מצמיד את שפתיי לשפתייך ונשימתך נעתקת... מפסק קלות את שפתייך בלשוני שחודרת אל פיך במסע אל עבר לשונך חוקרת כל פינה בפיך, מנשק את שפתך התחתונה מלקק ונושך קלות ואת מנסה להצמד בתשוקה אבל פי כבר נמצא הרחק לש את תנוך אוזנך יונק בתאווה ושולח אויר חם אל עבר עורפך...

שלוק29

New member
המשך

יורדות באיטיות מטריפה במורד גרונך... ידיי פורמות לאט את כפתורי חולצתך עוברות במגע מרפרף מעל שדייך היפות... לשוני נעה במעגלים רטובים סביב לפיטמה שלך שמתכווצת ומזדקרת בערגה אל עבר שפתיי שנסגרות עליה ויונקות ברעבתנות... ידי האחת לשה במגביל את שדך השני והיד השניה יורדת במורד גבך חוליה אחר חוליה מתעקבת ומתעקשת להעביר בך צמרמורות... את מיתמכרת למגע ידיי ואני יודע שאת כבר נוטפת בטירוף

שלוק29

New member
המשך 2

לשוני יורדת במורד ביטנך ושוקעת בטבור הענוג שלך חופרת בתוכו מסתובבת ומזיינת את ביטנך... את מתקמרת אחורנית ודוחפת את האגן לעבר גופי כמו מזכירה לי שהתבלבלתי במקום... אני יורד עוד ולשוני משאירה שובל של נוזל תאווה שמגיע עד אל פתח מערתך... ידי האחת עוברת לאורך החריץ מפסקת באיטיות ומרגישה את נוזלי תאוותך... האגודל כמו לוקח עצמאות וחודר אל תוך המערה הנוטפת...

שלוק29

New member
המשך 2

נילחץ בין הקירות הלחים ונע כאילו מעצמו מושך אחריו את האצבע שנעה במעגלים סביב לפי הטבעת שמכווץ מעונג מחכה בתאווה לתורו... לשוני במגביל מוצאת את כפתור אהבתך ויוצאת בריקוד מעגלי סביבו... אני מרגיש לחץ ראשון שמופעל על אגודלי ואת נעה על ידי תחילה לאט ואח"כ בקצב מטורף כאילו אין מחר... אני עובר בלשוני על כפתור האהבה יונק לאט ואז חזק באישית לוחצת...

שלוק29

New member
המשך 3

יונק ומוצץ לש ונושך חליפות מרגיש אותך דוהרת על האגודל בתנועות קצובות... אני מרפה וחוזר לליקוק איטי מעלה ומטה את נימרחת על לשוני מחזיקה בידייך את ראשי ודוחתפת חזק... גונחת צורחת מאבדת נשימה ושוב נאנקת... אני נכנע וחוזר לינוק בחוזקה במגביל מגביר את הקצב עם האגודל מרגיש אותך מתקווצת שוב ושוב על האגודל ואז דוחף במגביל את אצבעי בין פלחי ישבנך... את צורחת בטירוף ובקיווץ חזק פורקת את הנוזל האחרון מגופך... נירדמים חבוקים ליל מנוחה

פנטזלה

New member
אותי הצלחת להרטיב...כל כך מוקדם

בבוקר..... ומה יהיה עכשיו ??? מי יחבק אותי ככה ???

פנטזלה

New member
אוי נסיכונת אל תדאגי....

יש מספיק פנטזלה לכולם..... אני אחבק גם אותך......

למעלה