כפתור עם תמונה... שלום, מישהו יודע איך עושים פקד BUTTON עם תמונה עליו בVC? יאיר
Y yair24 Member 2/10/02 #1 כפתור עם תמונה... שלום, מישהו יודע איך עושים פקד BUTTON עם תמונה עליו בVC? יאיר
V voguemaster New member 2/10/02 #2 אין לי קוד מול העיניים אבל.. בתכנות לחלונות (לא MFC, ואני מניח שגם MFC) אפשר לשלוח הודעת BM_SETIMAGE כדי שהכפתור יקבל את התמונה.
אין לי קוד מול העיניים אבל.. בתכנות לחלונות (לא MFC, ואני מניח שגם MFC) אפשר לשלוח הודעת BM_SETIMAGE כדי שהכפתור יקבל את התמונה.
K kfirz New member 3/10/02 #3 אני יודע איך לעשות את זה ב-MFC. אתה צריך להשתמש במחלקה CBitmapButton, ומשם זה כבר לא בעיה........
K kfirz New member 3/10/02 #4 אני יודע איך לעשות את זה ב-MFC. אתה צריך להשתמש במחלקה CBitmapButton, ומשם זה כבר לא בעיה........
K kfirz New member 3/10/02 #5 אני יודע איך לעשות את זה ב-MFC. אתה צריך להשתמש במחלקה CBitmapButton, ומשם זה כבר לא בעיה........
D Dannyk New member 4/10/02 #6 התשובה עליך להשתמש עם ה BITMAP או עם ICON איך שאתה רוצה אני עשיתי כך שבאיקון ציררתי את התמונה וקישרתי אותה לכפתור יש אתר שיעזר לך בנשוא www.codeguru.com חפש תחת הספיריה כפתורים
התשובה עליך להשתמש עם ה BITMAP או עם ICON איך שאתה רוצה אני עשיתי כך שבאיקון ציררתי את התמונה וקישרתי אותה לכפתור יש אתר שיעזר לך בנשוא www.codeguru.com חפש תחת הספיריה כפתורים