כפתור-מובי קליפ

TUNTUN

New member
כפתור-מובי קליפ

שלום איך עושים כפתור שיהיה בו מובי קליפ גם ברול אאוט ולא רק ברול אובר

אופיר @

New member
כפתור לרולאובר ורול אאוט

היי כדי ליצור כפתור שיהיה בו את האפשרות לרולאובר וגם לרולאאוט צריך ליצור מוביקליפ שנניח עד פריים 10 הוא עושה פעולה שהיא בעצם הרולאובר ומ-פריים 10 הוא עושה פעולה שהיא בעצם הרולאאוט ואז יוצרים כפתור שברולאובר הוא קורא למוביקליפ להתחיל מהפריים הראשון והוא נעצר בפריים 10 כי שם יש לו סטופ(לא רשמתי את זה אבל לא לשכוח לשים סטופ) וכשיוצאים מהכפתור ,כלומר רולאאוט אז המוביקליפ ממשיך מפריים 10 והלאה. מקווה שהבנת ,אם יש בעיה נוספת,תרגיש חופשי לשאול חג שמח אופיר

שאלה..

מה אומר לו ברול-אאוט לעבור ל 11. הייתי מצפה שבמצב כזה ברולאוט הוא ייצא לגמרי מהקליפ. יש לך אולי דוגמא פשוטה שתדגים לנו איך זה עובד (קובץ fla). הנושא מעניין גם אותי. תודה.

sagi.exe

New member
הינה לך ה פלאש

יש כמה דרכים לעשות את זה. זאת הכי קלה. -- יש מובי קליפ שנותנים לו instance name ( שם לסרטון ) ---יש כפתור עם פקודה - ב rollover לנגן את הסרטון ----ב rollout לנגן את ההמשך שלו. לא מכניסים את הסרטון לתוך הכפתור !!!!!! הכפתור רק נותן את הפקודה לסרטון איפה לנגן.

תודה שגיא. זה באמת עובד.

בהזדמנות אבדוק את התהליך בצורה יסודית. עדיין לא פתרת את התעלומה אם אפשר להכניס קליפ אחד בתוך לחצן (במצב אובר) עבור שני הקטעים - רול-אובר ורול-אאוט. תודה.

sagi.exe

New member
עקב טעות שלי...

שלחתי לך בטעות קובץ שמישהו אחר ביקש, אז סליחה והינה מה שאתה ביקשת.... ( הקובץ הראשון הוא פקודות בסקריפט לסרטון לא לנגן עד שסרטון אחר גמר לנגן ). עימך הסליחה והינה התיקון....

למעלה