כפתורים..

כפתורים..

כשעוד היה באופנה לשים סוודר ענק שסבתא סרגה, לא הייתי צריכה כפתורים.. הייתי ילדה קטנה, שאהבה חום, וקור לא היה מפריע לה כי הייתי הילדה הטובה, שקיבלה מתנות קטנות, כמו סוודר home made עם ירח וכוכבים ללילה.. כשגדלתי, הסוודרים של סבתא נתחבו בארון, עברו הלאה לנכדות הבאות שעוד לא ידעו מה זה "אופנה", ו"סטייל".. עדיין ילדות היו..והיה לי כבר קר..ולא אוהבת קור.. אז התחלתי להשתמש בכפתורים.. למעיל.. לחולצה הארוכה.. במעליות "אסור ילדים מתחת לגיל 14 ללא ליווי הורים".. בחיים.. לכולנו יש כפתורים.. כאלה שאם לוחצים עליהם לפעמים יש זכרונות רעים, לפעמים זכרונות טובים.. לפעמים הכפתורים האלה מגלים לנו דברים שמעולם לא ידענו.. כמו ציור שלא ידענו לצייר, שיר שלא ידענו שזכרנו את המילים. לפעמים הכפתור קצת תקוע.. תקלה בייצור.. אז הוא מתחיל להיות מוחבא.. מוחבא מאנשים שרוצים אליך להתקרב, ואתה עדיין לא בטוח מה יהיה.. אתם מבינים? הוא רק צריך תיקון קטן, הכפתור..צריך לחשוף אותו יותר. כי שמו בכפתור הדיבור חלקים מיותרים.. כמו פחד.. ניסיון.. כאב.. והניסיון והכאב לפעמים עוזרים. אז אולי הם לא מיותרים..עדיין לא החלטתי.. אבל הפחד.. בהחלט מיותר.. פחד להתקרב.. ושהם יתרחקו.. פחד משקרים.. פחד מלמצוא משהו שעדיין לא מצאתי.. אז עובדים על הפחד.. מתקנים את הכפתור עם חיבוק וחיוך.. ייקח לו קצת זמן.. יש עכשיו חופש.. שביתות.. בעיות.. אבל אני אתקן את כפתור הדיבור.. בקרוב מאוד.. מבטיחה.. לעצמי.. אוהבת מאוד עם סימני קריאה שלכם, שני קיפודת הים שראתה מטריקס עם שמיכה באמצע אוגוסט ונשאר לה לראות עוד לפחות 3 פעמים.. מישהו מזמין? i have a dream

"שני!!!!! לכי לישון.. מה את כותבת

בשעות כאלה???" טוב, טוב.. "ותגידי לכולם לילה טוב" לילה טוב לכולם...... שבוע טוב לכולם....... שיהיה רק טוב. "יפה שני. עכשיו תכתבי ביי, ותשלחי" ביייייי

חלק ממני מפחד

"לא יכול להיות כל-כך טוב. זה פשוט לא יכול להיות. משהו רע חייב לקרות. אני מחפש להרגיש אשם. החיים לא יכולים להיות כל-כך טובים. תראה, כולם סובלים, אז מה פתאום שאתה לא?" זה מה שחלק ממני טוען... אתמול לפני המפגש ירדתי אל האוטו, והוא לא היה שם. הייתי פשוט כל-כך עייף ומותש מהטיול הנפלא שהיה לי בסוף השבוע הזה. אז זהו, אמרתי, הנה, סוף סוף קרה משהו רע ואני לא אוכל להגיע למפגש הפורום. חזרתי לבית וחשבתי לעצמי גררו אותו, מוזר, הרי חניתי בסדר, אז בטח גנבו אותו, נו, אז מה כבר יכול היה לקרות? ולפתע נזכרתי שבכלל חניתי במקום אחר ממה שחשבתי. נכנסתי לרכב ונסעתי לפגישה. אז חלק ממני עדיין מפחד ועדיין חסר אמונה, אבל נתגבר... שלכם, דויד.

חוכמית

New member
דויד בוקר טוב ../images/Emo42.gif

איך היה אתמול??? ספר לי, אני מאוד סקרנית

הגעתי למרות שלא הייתי במיטבי

וזה עוד בלשון המעטה. הייתי מותש לחלוטין. פלא שהגבתי בכלל לסביבה. לסיכום: רחל-נשמה היא ממש מקסימה וכך גם המטפלת שלה. שתיהן מדהימות. להרחבה: הגעתי בהפסקה של אמצע הסרט מאטריקס. טל ומרגלית ישבו בדשא בחוץ ובעוד אני מחפש את הבית ככה בתמימות, הסתערו עלי בקריאות "דויד" ובחיבוקים. אמנם אני השריף אבל לא יכולתי להתגונן. הייתי בהלם.[ הייתי בהלם עוד מקודם (יענו מעופף...)]. הן פשוט מדהימות (אבל שישאר ביננו, כן, חוכמית?!) נכנסתי פנימה וראיתי את המטפלת של רחל-נשמה ואחר-כך גיליתי להפתעתי עוד כמה אנשים חביבים: ג., משה, בן, מיכלושקה, שני וכמובן רחל-נשמה. וכמובן שהייתי עוד יותר בשוק מקבלת הפנים שלהם. לאחר מכן הגיע זהרי וישר החלו לרוץ בדיחות. בין בדיחה לבדיחה הצלחנו לראות את הסרט. ישבתי לי יחד עם שני תחת השמיכה והיה לי כייף. שני בטוח סבלה ממני, אבל זאת היתה הבחירה שלה לשבת לידי. בסוף הערב נפרדנו והסעתי את שני, בן, מרגלית וטל לביתם (3 בלילה). ואחר כך הסעתי אותי הביתה גם-כן. למה מה? מה אני עז? ואחר-כך הלכתי לשירותרום, ולישון. ואחר-כך חלמתי חלומות. ואחר-כך התעוררתי. ואחר-כך... בלה בלה בלה... ואחר-כך כתבתי לך את ההודעה הזאת, חוכמית. ואחר-כך את ענית לי. ואחר-כך הלכתי לשיעור. ואחר-כך לעוד שיעור. ןאחר-כך אולי גם לסרט. ואחר-כך מי יודע? דויד. ואחר כך... אני מקווה שזה מספיק לך בינתיים או להמשיך?

ואחר כך...

עוד מפגש פורום. ואחר כך עבודה חדשה. ואחר כך מכונית חדשה. ואחר כך האתר שלי עולה לאויר. ואחר כך בת מצווה לבת הקטנה שלי. ואחר כך, הברית לנין. ואחר-כך, הבר מצווה של הנכד של הנין. ואחר-כך, גן העדן. ואחר-כך, בלה.. בלה.. בלה... ואחר כך אטלנטיס (יענו נח והמבול)... ואחר-כך... הדינוזאורים ואחר-כך ... כדור הארץ ואחר כך... מערכת השמש... ואחר-כך המפץ הגדול... ואחר כך נראה לי שאלך לישון קצת.... ואחר כך אטוס לחלל ואחר כך אשלוט בעולם ואחר כך אשחק גולות ואחר כך אשחק גוגואים להמשיך?...

חוכמית

New member
אתה מתוק וכנראה עייף ../images/Emo6.gif

מצחיק אותי מה שאתה כותב. אבל ההשקעה שאתה משקיע בבלה בלה קצת רבה מידי. בוא נדבר על מה שעכשיו. טוב????

מה זאת אומרת???

אני בטוח מתוק ובטוח שלא עייף. ובלה בלה בלה.... ועכשיו זה העכשיו כלומר ה-NOW, כלומר ITS NOW OR NEVER, כלומר מה שבא בין העבר והעתיד, יעני PAST PRESIDENT SIMPLICITY. ואל תגידי לי מי יגיד לי ומה תגידי לי. אז על מה את רוצה לשוחח, יקירתי?

חוכמית

New member
על.....

דע והא ובלה בלה בלה ITS NOW OR NEVER NEVER IS FOREVER EVER IS FOR NEVER I BELIEVE I CAN FLY AND... LUSY IN THE SKY WITH DIAMONDS או, איך שכותבים את זה...

חוכמית

New member
יואוווווו איזה ים של אהבה ../images/Emo23.gif

אני קופצת פנימה דויד, איזה כיף לייייייייייייי
צוללת פנימה בקפיצת ראש למים הנעימים האלה שפרשת בפני. תודה. אוהבת

חוכמית

New member
יואוווווו איזה ים של אהבה ../images/Emo23.gif

אני קופצת פנימה דויד, איזה כיף לייייייייייייי
צוללת פנימה בקפיצת ראש למים הנעימים האלה שפרשת בפני. תודה. אוהבת

תעשי חיים ../images/Emo6.gif

הנה, אפילו שלוש תגובות. נראה לך שתתחרי בי??? לא תיתכן שחיתות כזאת כאן!!!! השריף