כפתורים

כפתורים

אתה יודע, אין הרבה אנשים שמסוגלים ללחוץ לי על הכפתורים ככה. קודם כל שכחתי. שכחתי כמה מבוכה מהולה בהתרגשות אימתנית יש בלראות אדם מתפשט מולך גם כשזה רק במסך. רמות הגירוי שמרגישים מלצפות באדם זר (כמעט) מענג את עצמו הן פשוט עצומות. מסתבר שכן, זה עובד גם הרבה אחרי גיל 16. ושכחתי אותך. שכחתי כמה שאתה יפה. שונה כל כך מהטעם האידיאלי שלי ועדיין בדיוק זה. כל השנים האלו שחשבתי על עידו ולא הבנתי מה יש בו שכל כך מושך אותי, שכל כך מפיל אותי, זה היה קווי הדמיון האלו אליך. אתם לא דומים בכלל, לא בפרטים. אבל המראה הכללי של שיער כהה ועור בהיר, ישראלים אבל אשכנזים, גברים מחוספסים אבל גם מושלמים ויפים. רזים, גבוהים.זה טייפקאסט. שונה מהטעם הקלאסי שלי אבל דומה ומדליק כל כך. גוף האל היווני המושלם שלך, שרירי אבל רזה וארוך. תווי הפנים היפים שלך, המבט הרעב בעיניים והחיוך הערמומי. והזין שלך. אלוהים. הזין שלך. ארוך, כ"כ ארוך! בעובי המתאים, ישר, סימטרי, מושלם. אתה מעביר עליו את היד ומאונן ואני נטרפת. לא מצליחה להסתכל בעיניים פחות פעורות, לא מצליחה להפסיק לחייך כמו ילדה קטנה ומפגרת. עצמות האגן שלך שבולטות דוקרות לי משהו עמוק בפנים, משהו רדום וישן. הזין שלך, הידיעה שהוא לא יכנס כולו לפה שלי גורמת לי לרצות למצוץ לך עד שאחנק. האורך שלו, ברור לי שתצליח בלי מאמץ לגעת בנקודה הזו, זו שבה אני מתפרקת. הדיפה ועוד אחת, עמוק ועמוק בפנים, נמרחת על הקיר כשאני בדוגי ואתה קורע אותי, מרביע אותי. אני צורחת את שמך, מקללת, נושכת אותך וגומרת ברעידות עזות. מזמן לא רציתי כל כך שמישהו אחר יזיין אותי ככה. אלוהים.

Maja the Naked

New member

:) תודה

אני עדיין פוגשת אותו במסדרונות לפעמים, אבל הוא הפסיק לשחק את המשחק וקצת נמאס לי.

למעלה