כפר פסח? o_O

ofrikit

New member
כפר פסח? o_O

YaLdoNet 4 EveR

New member
לעקוב*

ואיזה מעצבן זה עם המבחן בלשון!! הרי רק עכשיו עשו לנו מבחן! בעע על אורית הזונהההה הזאת.. (מצאה לה יופי של יום להעביר לשעת אפס..)

HollowSHIT

New member
היא מחפשת איפה לדפוק אותנו...

היא אשכרה מסתכלת מתי אנחנו לא יכולים ומתי לא נוח לנו והיא עושה דפקא! בהתחלה היא חיפה תרוץ להעביר את זה ל4 כי לא נוח לה לקום מוקדם... אז באחד השיעורים היא עשתה הצגה קטנה.. ויצאה מהכיתה באמצע השיעור.. הביאה את תמיר שידבר איתנו ומאז היא מקבלת כל מה שהיא רוצה כי אנחנו ההכיתה שעושה לה את המוות.. תראו מה לעזזל היא עושה לנו!!!! אני אומר הברזה קבוצתית משיעור לשון ביום שלישי... הם לא יכולים לבטל לכיתה שלמה את המבחנים.

R a a B

New member
טמבל!

היא העבירה את שיעור לשון ל-4 כי בשעת אפס אי אפשר לעבור על כלום, אי אפשר ללמוד כלום, ואין זמן. (במיוחד בלשו) ובמיוחד שהבגרות כבר מעבר לפינה. אני אישית הצדקתי את ההעברה הנ"ל.

HollowSHIT

New member
על הז'!!

לכל המד"צים יש פועולת ביום שלישי וזה ממש קשה להישאר עד 4 ביום שיש פעולה... כי אז אני צריך לרדת כבר ישר במועדון בלי לעצור בבית לאכול כלום.. ואז גם צריך להכין את הכל כבר ביום או יומיים שלפני.. וזה לא משאיר שום זמן לשום דבר אחר באותו יום.. זה בכלל מבאס להשיאר עד 4... אני הכי שונא את זה!! מבחינתי שיהיה לנו כל יום שעת אפס.. אני שונא להישאר עד 4, כי אתה רואה את כל החברים שלך כזה נוסעים הביתה + זה מבזבז לך חצי יום להישאר עוד שעתיים וחצצי בבצפר.. (כי אנחנו מגיעים הביתה בסביבות 4:30..?) למרות שבשעת אפס אתה מתעורר בסך הכל שעה אחת קודם.. וזה לא כזה משנה לך את סדר היום.... אם מסיימים בשתיים יש זמן לעשות דברים.

YaLdoNet 4 EveR

New member
סתום ת'פה!

לנו הבטיחו משני הכיוונים שיתחשבו בנו, גם התנועה וגם הביצפר.. מה שקורה עכשיו זה שהם מתנגשים נון-סטופ, אז אם כבר דפקו אותנו עם שעת אפס ביום של פעולה, שלא יעשו את זה גרוע יותר ויהפכו את זה לשעת ארבע, שאין לנו זמן לנשום!! אורית יעני חושבת על הכיתה, אבל אם היא הייתה באמת מתחשבת בנו היא לא הייתה מתעכבת על כל תימני שלא מבין (זה בסדר, גמני תמניה) ועל כל פעם שדון עושה רעש. אה והיא לא הייתה מתחילה לבכות כל פעם שיותר משני ילדים עושים רעש! היא כזאת פוסטמה. שתלמד מהר וזהו. מי שקשה לו שילך למרכז למידה או משו.

למעלה